|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Tesa je napisao: Žene koje su zatražile seks okarakterisane su kao "promiskuitetne, manje inteligente, mentalno slabije, sa manjkom takmičarskog duha i rizičnije od muškaraca koji su prihvatili ponudu"
U drugom eksperimentu, njih su jednostavno upitali da li bi pristali na neobavezan seks. Žene su većinski odgovorile "ne" zbog toga što nisu želele da ih etiketiraju kao "drolje".
Šta vi mislite, da li se i u našem društvu žene koje pristaju na neobavezan seks odmah društveno etiketiraju? Vidi istrazivanja jbt Sa prvim dijelom teksta se nikako ne mogu sloziti. Nije vazan moj stav,iako sebe ne svrstavam u tip zena koje ce da traze sex, ali za takve zene nikada ne bih mogla reci da su manje inteligentne i mentalno slabije-dapače. Samo na temelju sexualnih potreba okarakterizirati nekog kao glupana, vise govori o toj osobi. Mislim da je nase drustvo takvo i da se vjerovatno za narednih 258 godina nece popraviti situacija po tom pitanju. Prvo si drolja, drugo si glupa..a vjerovatno si i sponzorusa, jer lakse je to reci nego prihvatiti cinjenicu da zena uziva i voli sex. Za muskarca je to vec drugacija prica i on je frajer ako stalno *ebe a jos veci ako mijenja partnerke..ali za zenu je to neprihvatljivo. Nemam prava da sudim...nemam nista protiv sex-a za jednu noc..na kraju krajeva nekada i ne ides s tom namjerom i ne razmisljas da ce trajati samo jednu noc, ali jbg hahaha...misko se nije pokazao  Desi se na obe strane da ne proradi onaj neki faktor..i ako je sex nesto sto vam znaci, a nije se desio u krevetu onaj neki klik...ebes ga, bolje da to ostane na prici da je bio sex za jednu noc...ili barem pokusaj sexa.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Koja je razlika sexa za jednu..dve ili više noći? Menjanje partnera je normalna pojava dok se kockice slože i ubode pravi odgovarajući...kako zbog sexa tako i za sve ostalo.Nekom je sreća naklonjena pa ne mora mnogo da istražuje(menja partnera), već ubode brzo pravog. ![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif)
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55 Postovi: 4287
|
Pet razloga za seks na jednu noć Mnogo toga možemo da naučimo o sebi kroz isključivo fizički kontakt sa drugom osobom. _iff.jpg?ver=1342170525) Žene naročito mogu da izvuku važne poruke o tome da seks ne znači uvek i vođenje ljubavi. Evo pet razloga zbog kojih vredi upustiti se u seks na jednu noć. Cilj je zdrav seks Kad god vi imali seks, to činite da biste se dobro osećali. To može da znači da ćete to uraditi sa osobom koju volite i kojoj verujete, ali i sa potpunim strancem kog verovatno više nikad nećete sresti. Ako je užitak i zabava jedino što vam je u nekom trenutku potrebno, nema razloga da sebi ne priuštite seks na jednu noć. Kajanje je trošenje energije Potpuno je besmisleno kajati se zbog avanture na jednu noć. Ako ste koristili zaštitu i bili fizički bezbedni i uz sve to imali odličan seks, nemate zbog čega da se kajete. Mali izlet ne znači da ste moralno posrnuli. Ako se pak plašite osude društva, zapitajte se da li vredi puštati drugima da vam upravljaju životom i donose odluke umesto vas. Seks sa strancem je iskren Seks sa potpunim strancem je možda i najiskreniji fizički kontakt između dvoje ljudi, jer nije vođen skrivenim motivima ili igrama moći. Sve što postoji je vaš užitak i to potpuno otvoren i iskren, bez ikakvih očekivanja. Ne troši vas emocionalno Kada se emotivno vežete za neku osobu, to može da vas iscrpi, naročito ako zauzvrat ne dobijate mnogo toga. Međutim, u seksu na jedno veče nema vremena za buđenje osećanja, ranjivost i sumnje. Dobijete ono što poželite i idete dalje. Nema gubljenja vremena Jedna od najboljih stvari kada je reč o seksu na jednu noć je to da ne morate da procenjujete da li je ta osoba za vas ili vi za nju. Njegova svrha je malo zabave i uživanja bez prethodnog upoznavanja, bezbrojnih izlazaka i razmenjivanja poruka. Zapamtite da seks na jednu noć treba da bude vaša dobrovoljna odluka, nešto u čemu ćete uživati i zbog čega ćete se osećati bolje. Blic zena
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Super je ko može. Ja ne mogu naći razlog za tako nečim.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
Obzirom da imam iskustvo, a da nisam silovan onda znači i da sam poželeo. Mislim da čovek treba da proba sve što želi, trenutno mi sex sam po sebi nije potreban, pa ni sex za jednu noć!
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
što da ne..kad se sklope kockice
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Deda Mraz je napisao: trenutno mi sex sam po sebi nije potreban, pa ni sex za jednu noć! kako to?..sta ti se desilo? neka trauma ? kako sex sam po sebi...i nije ti potreban... bas me zanima
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Da palamudim necu , ... mene vode emocije , ali nije da se ogradjujem
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
Molena je napisao: Deda Mraz je napisao: trenutno mi sex sam po sebi nije potreban, pa ni sex za jednu noć! kako to?..sta ti se desilo? neka trauma ? kako sex sam po sebi...i nije ti potreban... bas me zanima Možda sam bio mnogo kratak, ali sam mislio da je ono što sam napisao dovoljno jasno. Sex u cilju ostvarenja jednokratnog zadovoljstva trenutno mi nije potreban - ne težim njemu i mogu da živim i bez njega. Ne kažem da bih u nekoj "xyz" situaciji rekao NE, ali teško da će se to dogoditi, a što se sex-a kao dela "komplet aranžamana" tiče daleko od toga da mi nije potreban i da sam neku ne daj bouže traumu doživeo ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|