Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Zdravko Herbico, Zdravko Herbico
Kako me nervira ta reklama... Auuu
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
axaxa nista bre to je trebalo pisat:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Upravo strasna vest koja se desila u Americi....Kako neko moze da pobije celo odeljenje predskolske dece?Strasno!Svaka rec je suvisna... Sva se najezim kada cujem na tv tu vest....
|
|
Picard
|
|

P

|
Grešnica je napisao: Upravo strasna vest koja se desila u Americi....Kako neko moze da pobije celo odeljenje predskolske dece?Strasno!Svaka rec je suvisna... Sva se najezim kada cujem na tv tu vest.... sva sreća pa ne gledam TV
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Jeste strašno. Tog monstruma treba odmah osuditi na smrtnu kaznu. Kakve doživotne robije, kakvi bakrači. Malo po malo neki idiot napravi masakr u SAD-u. Ne mogu da skontam zašto se to kod njih dešava tako često. Verovatno zato što se oružje može kupiti na svakom ćošku, a i uticaj medija je neverovatan.
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Znas uvek neko nekoga napada ko je slabiji od njega.Pa su tako ti napadaci nasli jadnu decicu da zrtvuju zbog svoje ludosti.Ako vise ne mogu da zive, neka sami sebe ubiju, a ne nevinu decu...Nemogu da zamislim kako je tek jadnim roditeljima..
Javljaju da su kao bila dva napadaca, jednoga su ubili a drugog uhapsili...
|
|
Picard
|
|

P

|
Žex je napisao: Jeste strašno. Tog monstruma treba odmah osuditi na smrtnu kaznu. Kakve doživotne robije, kakvi bakrači. Malo po malo neki idiot napravi masakr u SAD-u. Ne mogu da skontam zašto se to kod njih dešava tako često. Verovatno zato što se [url]oružje može kupiti na svakom ćošku[/url], a i uticaj medija je neverovatan. potpisujem
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ne treba njih ubiti nego odseci ruke, noge i pustiti da tako zive....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Napadači su verovatno ostavili neki snimak na youtubu u kome se šepure sa automatskim puškama i sl. Psihopate haraju svetom. Američki sistem propagira oružje, tako da je ovo samo nusprodukt devijantne politike prema oružju. Svaka šuša može da kupi automatsku pušku i posle se to obije o glavu nedužnim ljudima u ovom slučaju nedužnoj dečici
|
|
|
|
|
|