Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 18:45

Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: SVADJE- drugo lice poznatih  |  Poslato: 14 Dec 2012, 14:30
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

NASILJE U PORODICI
Radmila Misić prijavila bivšeg muža za napad!

Pevačica Radmila Misić (46) podnela je krivičnu prijavu protiv bivšeg supruga Marka A., koji ju je navodno krajem oktobra tukao u autu kada je krenula na snimanje emisije “Moravski biseri”, saznaje „Alo!“.

Slika
Radmila Misić
Kako je Radmila rekla u policiji, ovo nije bio prvi put da je bivši suprug digao ruku na nju, ali je ona do sada ćutala jer nije htela da se u medijima prenosi njena priča. Krajem oktobra je krenula na snimanje emisije i pošto je žurila pozvala je komšiju da je odveze. Kada su kretali, pojavio se njen bivši suprug i zatražio da sedne pored nje.

Dok su putovali, trajala je žučna rasprava među bivšim supružnicima. Kako “Alo!” saznaje, Marko je bio u alkoholisanom stanju. U jednom trenutku, počeo je rukama da bije pevačicu. Pokušavala je Radmila da ga se otarasi i da ga smiri, ali on nije odustajao. - Na kraju je ona otrčala do obližnje benzinske pumpe, gde je zatražila pomoć. Posle nekoliko dana je rešila da ceo slučaj ispriča policiji i da podnese krivičnu prijavu protiv bivšeg supruga Marka A. zbog nasilja u porodici - objašnjava naš sagovornik blizak ovoj estradni umetnici.

Dobila batine: Radmila Misić | Foto: RAS
Slika
O celom slučaju Radmila Misić je ispričala u policiji. Svoju izjavu, navodno, dao je i njen bivši partner, koji još ne može da se pomiri sa razvodom. Prema Krivičnom zakonu, njemu preti do godinu dana zatvora ukoliko se na sudu proglasi krivim. U nameri da proverimo ove informacije, stupili smo u kontakt sa Misićevom, koja ništa nije demantovala, ali nije želela da govori o problemima koje je imala sa bivšim izabranikom.

- Ja ništa o tome ne bih pričala. Kada budem spremna, sama ću vas pozvati i pričati. Za sada neka bude da nemam komentar - ljubazno nam je rekla Radmila i zamolila za razumevanje.
Zarobljena u Americi

Radmila Misić je pokušavala da dobije američko državljanstvo, ali u tome nije uspela. Tri i po godine je trajao proces, ali je na kraju odbijena bez ikakvog obrazloženja. - Uzalud sam čekala. Za te tri i po godine sam bezbroj puta bila u iskušenju da odustanem, da dignem ruke od svega i da se vratim kući. Da sam znala da će se sve toliko odužiti, ne bih ni u ludilu ušla u tu priču. Prosto sam bila “zarobljena” u Americi i živela sam za trenutak kada ću moći da se vratim u Srbiju - izjavila je pevačica.

ALO

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: SVADJE- drugo lice poznatih  |  Poslato: 14 Dec 2012, 14:35
Korisnikov avatar
rang
rang

ROKER PODSTIČE NASILJE NAD SEDMOM SILOM
Bora Đorđević:
Paparace treba samo šamarati!

Podršku koju je u u svojoj kolumni u jednom dnevnom listu muzičar i frontmen grupe “Riblja Čorba” Borisav Bora Đorđević pružio kolegi Draganu Kojiću Kebi, nazvavši ga „svojim herojem“ zbog nasrtaja i fizičkog obračuna sa ekipom emisije „Paparaco lova“, juče je ponovio i za „Alo!“, preciziravši da ne misli da paparace treba prebiti, već isključivo - šamarati!

Slika

Nisam nikada tužio nikoga jer me mrzi da se povlačim po sudnicama, a nisam nikada ni udario novinara ni paparaca: Bora Đorđević | Foto: Vesna Lalić
A ukoliko smo mišljenja da je ovo podsticanje nasilja nad novinarima, Bora nam je poručio da možemo da ga tužimo!

- Nisam Kebu savetovao da bije te paparace. Slučajno se dogodilo da je tom događaju prethodilo naše gostovanje u emsiji „Nedeljno popodne“ Lee Kiš, gde sam pričao kako ih treba išamarati.
I dalje stojim pri tome, ne treba ih prebijati, već, kao što sam napisao, šamarati! - potvrdio je Đorđević ono što je napisao u kolumni, a kada smo ga pitali da li je svestan da postoji zakon, te da se ne može obračunavati ni sa kim fizički, kao i da ovim stavom podstiče nasilje, odgovorio je:
- Postoji zakon, jeste, i ako mislite da ugrožavam nečiji život, ako mislite da sam podstrekač, tužite me! Nisam nikada tužio nikoga jer me mrzi da se povlačim po sudnicama, a nisam nikada ni udario novinara ni paparaca - izjavio je Đorđević.

Slika
I ona se osilila: Marijana Mićić | Foto: Goran Srdanov
I Marijana preti „Paparaco lovu“

Stvarna ogorčenost na ekipu „Paparaco lova“ ili samo korišćenje dobrog trenutka za dobijanje medijskog prostora, mogući su razlozi da posle Bate Zdravkovića i Bore Đorđevića, ekipi „Paparaco lova“ priipreti i voditeljka Marijana Mićić, koja je na svom „tviter“ profilu predočila šta bi ona radila snimateljima pomenute emisije.
- I za „Paparaco lov“ jedan tvitić - da sam vas ja videla, prošli biste gore nego sa Kebom!! Iskušajte me!! - napisala je Mićićeva i dala savet snimateljima.
- Ne trošite toliko na benzin, možda uštedite pa kupite gajbu, a kod roditelja odete malo na ručak!! Lažete, trujete, zato ste ružni i nesrećni - dodala je voditeljka.

- Da li vi pravdate snimanje i fotografisanje ljudi u njihovom intimnom izdanju? Slikaju me kako ulazim u taksi, kako jedem jabuku, koga to zanima? Imate gomilu popišulja guzatih i sisatih, koje jedva čekaju da naprave neki skandal. Pa eto, slikajte njih. Ulazite im u gaćice, ispod kreveta i gde god vam padne na pamet - ljutito je predložio Bora, koga smo pitali da li je svestan značaja tabloida, koji vrlo često objavljuju i razotkrivaju afere i bave se istraživačkim radom, zahvaljujući kojem čitaoci mogu da saznaju nešto što iz „ozbiljnih“ novina ne bi mogli.

- To što će neko da sedi ispred moje kuće nije istraživački rad. U Engleskoj postoje „San“ i more tabloida koji smišljeno i planski plasiraju neistinu, za koju unapred spreme pare jer znaju da će biti tuženi i da će izgubiti spor. I tako najnormalnije plate tu laž koju su objavili. Ovde to nije slučaj, neće tablodi da plate. Mada, ima pristojnih paparaca, onih koji me pitaju da li smeju da me fotografišu i ja im nikad to nisam odbio - tvrdi Bora, koji očigledno smatra da tabloidi uvek pišu samo laži, ali pisanje „Alo!“ nikada nije demantovao!

Oduševio Boru: Dragan Kojić Keba | Foto: Zoran Ilić
Đorđević: Kebi poklanjam pesmu!

Slika

Kao nagradu što je psovao i fizički napao snimatelja emisije „Paparaco lov“, polomio mu kameru vrednu 2.000 evra i otkinuo mu brisače, Dragan Kojić Keba će od kolege Bore Đorđevića dobiti pesmu!
- Tačno, kao što sam i napisao u svojoj kolumni, pokloniću Kebi pesmu. Nisam je još napisao, ali hoću - izjavio je za „Alo!“ frontmen grupe „Riblja čorba“.

ALO

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: SVADJE- drugo lice poznatih  |  Poslato: 14 Dec 2012, 14:54
Korisnikov avatar
rang
rang

Morisi napao Kejt Midlton zbog smrti medicinske sestre: Ona ne oseća nikakvu krivicu!

Muzičar Morisi ponovo je napao kraljevsku porodicu. Ovog puta, reč je bila o medicinskoj sestri koja se ubila.

Slika
- Niko ne krivi Kejt Midlton koja je u bolnici, po mom mišljenju, bila bez ikakvog razloga. Ona ne oseća sramotu zbog smrti te žene. Arogantnost britanske porodice može da vas zapanji - rekao je slavni pevač tokom gostovanja na premijeri Hobita u Londonu.

On je takođe dodao da mu se cela priča o nesrećne medicinske sestre, ne čini sasvim istinitom.

- O čemu se kod Kejt Midlton radi? O anoreksiji ili trudnoći? Dosta se toga naduvalo, a čim je žena umrla, ona je izašla iz bolnice. Sve mi to ne deluje kao istinita priča - tvrdi pevač.

Blic

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: SVADJE- drugo lice poznatih  |  Poslato: 15 Dec 2012, 14:25
Korisnikov avatar
rang
rang

Slađana Milošević: Bebi Dol me je vređala!

Na snimanju „Tajne hotelske sobe“ osetila se ženska zajedljivost i onaj piljarski nivo, kaže rok pevačica

Bebi Dol i Slađana na snimanju
Ženska frka.
Slađana Milošević ističe da ju je tokom snimanja emisije „Tajna hotelske sobe“ Jelene Tinske Bebi Dol sve vreme peckala, provocirala i vređala.

Slika

- Osetila se ženska zajedljivost, piljarski nivo, na koji nisam htela da se spuštam. Studio je bio pun negativne energije. Ton emisije je bio takav. Možda je to bila klasična borba između dobra i zla - naglašava Slađana u razgovoru za Kurir.

Ona dodaje da ju je Tinska molila da dođe i da joj obećala da će tema biti njena enciklopedija o ženama i njihovoj sudbini, da će govoriti o prirodi, životu, njenim inicijativama u muzici, kulturi, o Egzitu...

- Emisija u startu nije imala takav tok. Umesto ćaskanja, pretvorila se u provokacije i uvrede, a tako se i završila. Jelena je bila smirena, dok je Dragana Šarić Bebi Dol ubacivala provokacije, uvrede na račun moje političke orijentacije, na račun mog enciklopedijskog dela „Civilizacija žene“.

Potpuno je razumljiva želja organizatora da emisiju učini gledanom, to sam želela i ja, ali nisam bila spremna da uvrede na moj račun budu razlog i mamac za gledaoce - naglašava rok pevačica.

Slika

Slađani je, kako navodi, Pink obećao da će moći da pogleda nemontirani materijal pre nego što se emisija bude emitovala. Pozvali smo i Bebi Dol i Jelenu Tinsku, ali one su ostale nedostupne na brojeve poznate našoj redakciji.

Kurir

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: SVADJE- drugo lice poznatih  |  Poslato: 19 Dec 2012, 00:23
Korisnikov avatar
rang
rang

Tajni susret i razgovor Seke i JK

Slika

Danas su se u zgradi televizije Pink u kancelariji Željka Mitrovica susrele ljute rivalke, folk diva Seka Aleksić i folkerka Jelena Karleuša

One su bile žrtve skrivene kamere, a ako je suditi tvrdnjama očevidaca nijednoj ni drugoj nije bilo prijatno kada su se same našle u kancelariji vlasnika ružičaste televizije.

Slika

Naime, nakom snimanja emisije "Dobro veče Srbijo" Mitrović je pozvao Seku da dođe kod njega u kancelariju. Kada se ona popela gore u njoj nije bilo nikoga. Tada je u prostoriju ušla i JK. Spekuliše se da je njihov razgovor trajao oko 10 minuta, ali nije poznato šta su pričale.

Kada su pokušale da izađu napolje, vrata su bila zaključana, pa su suparnice lupale pet minuta dok ih nisu otključali. Seka i Jelena Karleuša su se razišle bez pozdrava.

Puls

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: SVADJE- drugo lice poznatih  |  Poslato: 21 Dec 2012, 14:35
Korisnikov avatar
rang
rang

Gordon Remzi ponovo napao Džejmija Olivera

Svađe između dva najpoznatij kuvara na svetu ne prestaju. Ovog puta Gordon Remzi je napao Džejmija Olivera nazvavši ga debelim i prljavim.

Slika

Džejmi Oliver
- Morate biti oprezni u davanju saveta za dijetu, pogotovu ako i sami treba da smršate - započeo je Gordon "prozivku" na račun Džejmija.

Remzi je takođe dodao da misli da se Oliveru dopada njegova supruga Tana.
- Svaki put kada me Oliver proziva, on spominje moju ženu. Mislim da mu se moja Tana sviđa - kaže Remzi.
Slika

Gordon Remzi
Takođe je dodao kako je njegov suparnik prljav.
- Džejmiju bih za Božić poželeo da se dobro okupa - poručio je Remzi.

Predhodne svađe dva kuvara

Nakon što je Gordon izdao knjigu o kuvanju, Džejmi je poručio da je knjiga njegove žene Tane mnogo bolja.
- Kada bih morao da izaberem koja je Remzi knjiga bolja, rekao bih da je to Tanina - kaže Oliver.

Gordon je izjavio da je hrana u Džejmijevom restoranu užasno loša.
- Bio sam u Oliverovom restoranu i morao sam da se požalim menadžeru da je hrana užasno loša - kaže Gordon.

Blic

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: SVADJE- drugo lice poznatih  |  Poslato: 22 Dec 2012, 17:04
Korisnikov avatar
rang
rang

[center][b]Goga Sekulić: Oprostila sam Seki sve uvrede!

Pevačice koje su imale nesuglasice zbog filma „Mi nismo anđeli 3“ progovorile posle šest godina

Slika

Seka Aleksić i Goga Sekulić pomirile su se pre dva dana, i to posle šest godina ćutanja.
Njih dve su prekinule komunikaciju davne 2006. godine, kad je Seka, koja je dobila glavnu žensku ulogu u filmu „Mi nismo anđeli 3: Rokenrol uzvraća udarac“, zahtevala da se iz ostvarenja izbace svi kadrovi koje je snimila njena koleginica.
- Posle šest godina Seka i ja smo se pozdravile. Pružila mi je ruku i ja sam je prihvatila. Godine su prošle i nema potrebe da se pamte takve gluposti. Tada smo se svađale i vređale, bile smo mlade. U tom trenutku mi je zasmetao njen postupak. Kad je dobila glavnu ulogu u „Anđelima“, zahtevala je da se u istom ostvarenju ne pojavljuje nijedna njena koleginica, i moji kadrovi su izbačeni. Ne želim da dužim: veliki ljudi praštaju - kaže Goga.

Slika

Pulds

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: SVADJE- drugo lice poznatih  |  Poslato: 23 Dec 2012, 14:36
Korisnikov avatar
rang
rang

BRUKA: Tijanić uzeo Miroslavu Iliću 6.000 evra

RTS tražio od pevača novac da bi snimili njegov koncert u Sava centru koji će biti emitovan tokom novogodišnjih praznika

Slika

Još jedna sramota Javnog servisa.
Radio-televizija Srbije tražila je 6.000 evra Miroslavu Iliću kako bi snimili i emitovali njegov koncert u Sava centru kojim je obeležio 40 godina karijere. Zanimljivo je da je legendarni pevač te četiri decenije proveo upravo u izdavačkoj kući PGP-RTS.

- Objašnjenje Aleksandra Tijanića, direktora RTS, bilo je to da u tu svotu ulaze troškovi reportažnih kola, kamere, emitovanja itd. Neverovatno je da čovek koji je četrdeset godina veran svojoj izdavačkoj kući PGP i koji je jedan od najvećih pevačkih legendi u Srbiji toliko mora da plati da bi mu snimili koncert. To je stvarno sramno, ali nije nimalo neobično za Javni servis - rekao je naš dobro obavešteni izvor.

Pozvali smo pres-službu RTS, gde nam je rečeno da pošaljemo pitanja na mejl, ali nam odgovor, kao i obično kada su oni u pitanju, nije stigao. Kada smo pozvali Aleksandra Tijanića, on se javio i bio kratak:

- Ajd’ zdravo! - posle čega je prekinuo vezu.

Za razliku od njega, Miroslav Ilić je bio ljubazan. Ipak, nije želeo da govori o ovoj temi, ali je indirektno potvrdio naša saznanja:

- Vi pišite ako ste saznali, ali ja ne želim da govorim o tome. Sve najbolje vam želim - rekao je Ilić.

Kurir

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: SVADJE- drugo lice poznatih  |  Poslato: 23 Dec 2012, 19:18
Korisnikov avatar
rang
rang

Seka: Nisam se pomirila sa Gogom

Pevačica Seka Aleksić napisala je na društvenoj mreži da se nije pomirila sa Gogom Sekulić več da su se samo pozdravile.

Slika

Ona je rekla da je u garderovi Pink televizije videla Gogu i pozdravila se sa njom, ali ne vidi razloga da se u svim medijima objavljuje da su se pomirile.
Vest o pomirenju ove dve folkerke osvanula je u skoro svim medijima. Ove dve pevačice su se prema rečima nekih medija posvađale oko uloge u filmu "Mi nismo anđeli" i prošlo je gotovo šest godina od njihovog poslednjeg kontakta.

Press

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: SVADJE- drugo lice poznatih  |  Poslato: 25 Dec 2012, 14:15
Korisnikov avatar
rang
rang

Neven: Severina bruka Hrvatsku!

Nakon što je Milić Vukašinović kritikovao sluh Severine Vučković, modni kritičar Neven Ciganović izvređao je njen stil odevanja! On smatra da je Seve osramotila svoju zemlju kada se u Belom dvoru pojavila polugola.

Slika

- Severina je nosila prelepu kreaciju i u njoj je izgledala senzacionalno. Međutim, smatram da se ponela neporofesionalno, sebično, i što je najgore, nekulturno. Budući da je pozvana u dvor kao najveća hrvatska nacionalna heroina, mogu slobodno da kažem da je osramotila svoju zemlju - rekao je Ciganović za “Svet“.

Vesti

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu