Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Prosao sam sve to sito and reseto moj dosije to je rat i mir
O, slusalicu spustim zbogom snovi pusti smislicu do sutra nesto tesim se vesto
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Za mnom cika, za mnom potraga a preda mnom put za dovraga bar da mi je ficok rakije tu bi moglo da se sakrije
Jos kad onda svirci nagare sve cu dati, sve cu propiti samo necu moje malo magare s belegom na levoj kopiti
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Sve ima svoje I vatra i led U kap se spoje I cemer i med Sve ima svoje, Vrlina i greh Tuge postoje da bi prizvale smeh
Malecka, ponoc zvecka A tvoja bajka i dalje sja Malecka, suza pecka Al' sta bi s gundjalom ko ja Ti samo odigraj cool
Sve ima svoje Kad mrzne i vri Kad menja boje Kad vene i zri Sve ima svoje, pocetak i kraj Tame postoje da bi prizvale sjaj
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Joj, da je meni ona zuta farba drecava kada je oblacno i mracno a ja mal'ko nabaren. pa da prodjem tvojom tarabom ko mecava i metnem grafit erotski
Kad nece mali andjeli sredice mali djavoli da mene Lenka na posletku zavoli sve ono pati i sanja prolazi kroz razna stanja e, pa ljubav mora i da zaboli
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
"Gde ćeš ti sada,u ova doba?",pitao me... -,,Idem da zaprosim jednu devojku". ,,Sad,u pola 4-ujutro??!" -,,Sad ili nikad" rekoh ja. ...
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Mozda sam, a da nisam znao pred isti izlog s tobom stao mozda smo zajedno iz voza negde sisli
Mozda si sasvim blizu bila ulicom mojom prolazila i mozda smo se za trenutak mimoisli
Sad zalim, da al' sta sam znao ja ti si bila jos devojcica
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Tajne su tu zato da ih neko nasluti... Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...
Mala vračka da nestanu svi... A Ona bane ko lupe... I prospe mu kosu u lice...
A onda shvatih, na prepad... Da te volim, ko nekad... Vreme samo raspiruje plam?
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Sprema se festa silazi s kulice podesi srce na lupkanje tu si bar vesta da sludis ulice kad uzmes one cipele za cupkanje
U tvom ogledalu je lik iz bajke za kim zvone daire i balalajke ono sto je grajilo ono sto je sjajilo samo se pritajilo
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Balaševićev koncert u Novom Sadu 5.5.2012. Koncert održan na Trgu Slobode bio je poklon Panonskog mornana svim mornarima tada stacioniranim u njegovoj prvoj luci. Baš kao poklon...bio je besplatan za svakog mornara koji se tamo zadesio. Tom prilikom u svom saopštenju je napisao: Doživeo sam i da me pitaju da li stvarno petog maja gostujem u Novom Sadu? Neko je tu zastranio, Novi Sad ili ja, a verovatno oba po malo, ali istina je: Panonska Mornarica uploviće u svoju matičnu luku te večeri, čim se smrači, sa svih petnaest članova posade na palubi, pa ko dođe na trg da nam mahne, došao je...
Na scenu su prvo izašli muzičari obučeni u mornarska odela a za njima Đorđe Balašević, kapetan "panonske mornarice". Pesma "Novi Sad" bila je prva na repertoaru. Nastup je trajao više od tri sata, a na njemu se našlo više od 40.000 obožavatelja.Ređali su se hitovi "Oprosti mi Katrin", "Priča o Boži zvanom pub", sa pesmom "Ja nisam luzer" Balašević je pozdravio publiku. Iz publike je doletelo mnogo igračaka uz melodiju pesme "Neki novi klinci". Interesovanje za koncert bilo je ogromno,bašte kafića u Zmaj Jovinoj bile su zauzete već oko 17 časova, a više hiljada ljudi skupilo se na Trgu Slobode već oko 19 časova. Koncert je trajao preko 3h i Balašević se pozdravio pesmom "Odlazi cirkus"
|
|
|
|
|
|