Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 13:01

Autoru Poruka
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 12 Dec 2012, 19:10
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

*Twilight* je napisao:
Bradpresto Pitt je napisao:
*Twilight* je napisao:
daj jedan razlog da bi bila ljubomorna?

Pa evo ovaj gore,cim nije tebi upuceno post napadas,ja sam mislio da si me preboljela,medutim,sad si se odala,,,,jbga,,,,

Pite aj nemoj da serendas i 100x sam ti rekla ako si sa nekim frend tako treba da se ophodis prema njemu!!
Nisam ti dala pravo na to ni dozvolu da pises tako sa mnom i ako ovako nastavis mozemo samo da prekinemo komunikaciju.
Jer tvoje potrebe da lupetas i serendas meni nisu potrebne.
Ili nastavi da pises sa mnom kako si do sada ili nemoj vise uopste.
Znaci ili frend ili mi se ne obracaj.
Eto toliko od mene.

Satro luce moje,te tvoje lazi ne prolaze,jos jednom,mani se ljubomore,cim sam napisa gospođi s punđom post,ti si se digna na zadnje noge i danas me napala,da nisi,nebi se bavio tobom,jer vjeruj mi imam trebica pa se bavim s njima a ne s nekakvom nazovifrendicom svađam tu,nezna se tko je ljubomorniji ti ili Molena,vjerojatno i ona ima nekog "koga strasno voli"ali eto taj nije tu,bauhahahahaha,,,pozdrav,,,

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 12 Dec 2012, 19:46
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Satro luce moje,te tvoje lazi ne prolaze,jos jednom,mani se ljubomore,cim sam napisa gospođi s punđom post,ti si se digna na zadnje noge i danas me napala,da nisi,nebi se bavio tobom,jer vjeruj mi imam trebica pa se bavim s njima a ne s nekakvom nazovifrendicom svađam tu,nezna se tko je ljubomorniji ti ili Molena,vjerojatno i ona ima nekog "koga strasno voli"ali eto taj nije tu,bauhahahahaha,,,pozdrav,,,

Tuga, tebi je stvarno potreban doktor jer lecenje od alkohola ti je ostavilo posledice.

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 12 Dec 2012, 19:55
Korisnikov avatar
*VIP*

*Twilight* je napisao:

Tuga, tebi je stvarno potreban doktor jer lecenje od alkohola ti je ostavilo posledice.

Nebih rekao,rekao bih da si ti mitoman,ali samo kad se radi o ljubavnom zivotu,inace si iskrena to znam,ali brate mili kakva ti je nuzda lagati!?

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 12 Dec 2012, 20:30
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pite ti si najveci majmun, budala, kreten, neotesanko i maloumnik sa kojim sam pisala na netu!
Kako te nije sram da sa svojih 61 godinu lazes tako?
Daj posrami se malo, kada smo ja i ti razmenili jedan mail, pp ili bilo sta drugo vezano na temu "JA I TI, LJUBAV ili HOT?!!!!!!!!!!
Jesam li ti posle one fotke iz kupatila lepo zamolila da mi vise nesaljes takve slike jer ne zelim da na takav nacin pisem sa tobom?
Kada si mi slao melove "Volis li me imalo" koje si odgovore dobijao??
Tvoje upucavanje smara jer si bolesnik koji ne zna da razdvoji od frenda i trebe sa kojom bi pisao po svojim zeljama (HOT)!
Jesam li dobila odgovor od tebe da sam konzerva jer nisam htela da pisem na takav nacin?
pa kako te sad nije sram da pise da sam ja na nesto ljubomorna?
Kome trebas ti kao muskarac reci molim te??!!
Kome treba matora drtina poput tebe?!!
To sto sam pisala sa tobom "Kako si, kako ti je porodice, jesi li skoro iso u Opatiju, kako su tvoji, kako je na poslu i ima li sta novo u zivotu?"
i to sto me uvek pitas "kako moja LJubav (Empedokle)" jer znas kao i ostali za to... odakle ti pravo da pises takve gluposti skote jedan?!!!
Ako zelis da skrenes paznju na sebe kao da si pozeljan muskarac i da su sve tvoje bile e onda si naso pravi nacin, da pokazes da si djubre koje zarad svog zadovoljstva zna da pljune na frenda koji ga uvek lepo pozdravi!

I sad mrssssssssssssssss matora stoko od mene i da mi se vise nisi javio!!!!

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 12 Dec 2012, 20:53
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

vidi mu price hahahahahah
pokakim ti se u Amaro da ti Roma bolje zamirise :lol: :lol:

...',ali taj vas parfem je tako opojan,to je Roma bit ce..' [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
pa Boze sto si dopusti da svi nauce pisati...nisi trebao.

Napokon Tw...samo sam cekala kada ces ovako nesto napisti i cudila se odakle ti toliko strpljenja za suplje i prazno.

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 12 Dec 2012, 21:24
Korisnikov avatar
*VIP*

*Twilight* je napisao:
Pite ti si najveci majmun, budala, kreten, neotesanko i maloumnik sa kojim sam pisala na netu!
Kako te nije sram da sa svojih 61 godinu lazes tako?
Daj posrami se malo, kada smo ja i ti razmenili jedan mail, pp ili bilo sta drugo vezano na temu "JA I TI, LJUBAV ili HOT?!!!!!!!!!!
Jesam li ti posle one fotke iz kupatila lepo zamolila da mi vise nesaljes takve slike jer ne zelim da na takav nacin pisem sa tobom?
Kada si mi slao melove "Volis li me imalo" koje si odgovore dobijao??
Tvoje upucavanje smara jer si bolesnik koji ne zna da razdvoji od frenda i trebe sa kojom bi pisao po svojim zeljama (HOT)!
Jesam li dobila odgovor od tebe da sam konzerva jer nisam htela da pisem na takav nacin?
pa kako te sad nije sram da pise da sam ja na nesto ljubomorna?
Kome trebas ti kao muskarac reci molim te??!!
Kome treba matora drtina poput tebe?!!
To sto sam pisala sa tobom "Kako si, kako ti je porodice, jesi li skoro iso u Opatiju, kako su tvoji, kako je na poslu i ima li sta novo u zivotu?"
i to sto me uvek pitas "kako moja LJubav (Empedokle)" jer znas kao i ostali za to... odakle ti pravo da pises takve gluposti skote jedan?!!!
Ako zelis da skrenes paznju na sebe kao da si pozeljan muskarac i da su sve tvoje bile e onda si naso pravi nacin, da pokazes da si djubre koje zarad svog zadovoljstva zna da pljune na frenda koji ga uvek lepo pozdravi!

I sad mrssssssssssssssss matora stoko od mene i da mi se vise nisi javio!!!!

Tipicna isfrustrirana i ostavljena zena,hahahaah,sve ovo potvrđuje to,cim vidis da nesto ozbiljno s nekom ovdje poludis,hahhah kazes prijatelji!?Pa kako si mi poslala sliku u gaćicama,to se prijateljima ne salje,to nisi napisala,,,
,hhahahah,mislio sam da si se odljubila međutim vidim da nisi,,,,pozdrav!

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 12 Dec 2012, 21:33
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

e konju lepo sam ti rekla da su tu sliku svi videli i nije ona nista skrivena
evo ti je jos jednom da imas nasta da drkas taj tvoj zakrzljali pikavac koji vise ne moze ni da se digne!

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 12 Dec 2012, 21:39
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

*Twilight* je napisao:
evo ti je jos jednom da imas nasta da drkas taj tvoj zakrzljali pikavac koji vise ne moze ni da se digne!

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

I love you Tw [srce.gif] [srce.gif] [ass kiss.gif] u dupac hehehe

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 12 Dec 2012, 21:41
Korisnikov avatar
*VIP*

*Twilight* je napisao:

Znaci to saljes frendovima,pa lijepo,a za onaniju nisi mi inspirativna,ima mladih,,,nazalost,,,

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 13 Dec 2012, 17:39
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Pitte brate, primio si se na *Twilight* a ona te nesto kulira i ti prso skroz :D

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu