|
Autoru |
Poruka |
Tina
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 15:32 Postovi: 537
|
Ljubav je samo rijec
Ljubav je samo rijec i nista vise, ljubav se uvijek isto cita i pise, ruka u ruci je vec nesto drugo i sapat njeznih rijeci uz kapi kise...
Ljubav je samo rijec i nista vise, obicna slova svakog lista papira, tajna i strepnje su vec nesto drugo, to je i prvo pismo sto rijeci bira...
Ljubav je samo rijec i nista vise...
Ponekad je samo pogled uzrok bezbroj budnih noci, uzalud se nekad moli, to je ljubav, to se voli.
I kad oci suze vlaze i nevjesto kad se laze ili kada tijelo boli, to je ljubav, to se voli.
|
|
|
|
|
Tina
|
|

rang

|
Lose vino
Ne vjeruj mi nocas, svakog casa nudicu ti vise. Ne vjeruj mi kad gitara svira i padaju kise iz zlatnih visina... Sve je to od loseg vina...
Ne ljubi me nocas, bit' ce suza, stihovi ce teci, ne slusaj me mala jer ces cuti sto ne zelim reci i nije istina... Sve je to od loseg vina...
Ne gledaj me tako dok se ludi snovi mnoze, prevaricu sebe, srce nudi vise no sto moze i sto mu je sudbina... Sve je to od loseg vina...
|
|
|
|
|
Tina
|
|

rang

|
Moja draga
Kad bi zivot bio san Sanjala bi na mom ramenu Da si kamen jedan dan Ja bih bio mac u kamenu
Kratko sam te ljubio Prebrzo izgubio
Pricam andjelima lice mi na bebe Kako nisam sreo miliju od tebe I da ne postoji na svijetu sila Mocna kao sto je nasa ljubav bila
Moja draga,moja draga Jutros iznenada nestala bez traga Moja draga, moja draga Moja draga, nestala bez traga.
Kad bi zivot bio brod Ti bi bila vjetar povoljan Da sam s tobom jedan tren I taj tren bi bio dovoljan.
|
|
|
|
|
Tina
|
|

rang

|
Svadbarskim sokakom
E||--5------------------------|\ B||-----6--5--6--5h6-5--------| \ G||------------------------7--| \ 2x D||---------------------------| / A||---------------------------| / E||---------------------------|/
E||---------------------------| B||--5-----5--6-5-------------| G||-----------------7---------| D||---------------------------| A||---------------------------| E||---------------------------|
A Skrenem katkad slucajno il' ne Dm Bb u onaj sokak kojim svadbe prolaze. A Do tog ugla brojim korake Dm Bb a od tog ugla dalje brojim poraze.
Gm Obicno s jeseni i kad je oblacno Dm odbjegla sjenka mi se vrati konacno. A7 Uzalud mijenjam adrese Dm sam crni vrag mi je donese tu.
I vjesto smislim nesto utjesno u tom sam dobar, kazu, to najbolje znam trudim se, ne uvijek uspjesno tragove svoje da sam sebi zavaram
Obicno nocu kad je vjetrovito samoca napusti svoje korito ta mutna rijeka poplavi poljane sjecanja u glavi svud.
Ref. Gm A I naprosto se tuga desi Dm Bb jer naprosto si tu gdje jesi. Gm I naprosto je trista cuda A Dm D7 predrasuda sad izmedju nas.
Gm A Kad ljubav umre jedan zali Dm Bb kad ljubav umre jednom fali Dm i bome nije lako kad naidje sokakom A kojim svadbe prolaze.
solo
E||----------12--10--9h10h9-----------------------| B||-10-9-10-----------------11--10----------8--10-| G||---------------------------------12--10--------| D||-----------------------------------------------| A||-----------------------------------------------| E||-----------------------------------------------|
E||----------15--13--12------------------------13-| B||-10-9-10--------------15--13-------------------| G||------------------------------12--14--15-14----| D||-----------------------------------------------| A||-----------------------------------------------| E||-----------------------------------------------|
E||------------15--13--12h13h12-----12---------12-| B||-15-14-15--------------------15-------14-15----| G||-----------------------------------------------| D||-----------------------------------------------| A||-----------------------------------------------| E||-----------------------------------------------|
E||--13--12-------------------10-12-13---15---13--| B||----------15--13-------------------------------| G||--------------------15-------------------------| D||-----------------------------------------------| A||-----------------------------------------------| E||-----------------------------------------------|
E||-12h13h12-------------13---12-----|| B||----------15--14---------------15-|| G||------------------14--------------|| D||----------------------------------|| A||----------------------------------|| E||----------------------------------||
Ponekad jos osjetim tvoj dah kao nekad kad se okrenes u snu kao lahor dirne me na mah kad smo i casa i ja prilicno pri dnu
Obicno uvijek i slicnim danima proslost se navali kao planina na tom cu vrhu da sazrem jer samo s njega nekad nazrem nas.
gitare.info
|
|
|
|
|
Tina
|
|

rang

|
Prolaze neke slike
C F C F Kad padne vece, umire se ptice G ja sklopim oci, vidim samo tvoje lice C F C F i tvoje tijelo, uzano odijelo G k'o nekad kad je bilo samo crno-bijelo C F Eeeeeeeeeeeeeeee G Prolaze neke slike/ G od price onolike
C F C F Ja pamtim samo masline i more G tamo smo ljubav nekad vodili do zore C F C F kao u filmu 'Lito vilovito' G sami na plazi, niko nista nije pit'o
... Prolaze neke slike od price onolike
REF. 2x Am C I da me puste Am C i da mi brane F ja i kad pamtim G pamtim lijepe dane
Prolaze neke slike od price onolike prolaze neke slike svake noci prolaze
Cijele smo zime zivjeli od ljeta sunce i more, nigdje niko da nam smeta kad preko rive prodje cura fina a neko kaze - care, dobra je k'o mina
Prolaze neke slike od price onolike
gitare.info
|
|
|
|
|
Tina
|
|

rang

|
Sacuvaj me boze njene ljubavi
uvod
E||---------------------------------------| B||-8h10----------8--10---11h13---11-10-8-| G||----------9-10-------------------------| D||------12-------------------------------| A||---------------------------------------| E||---------------------------------------| E||---------------------------------------| B||-8h10----------8--10-------------------| G||----------9-10---------10--------------| D||------12-------------------------------| A||---------------------------------------| E||---------------------------------------|
strofa
Dm Aadd11 Dm7 Gm Od onol'kih zetvi osta saka razi C7 F od onakve rapsodije samo sum. Dm Aadd11 Dm7 Gm Od riznice iskrenosti kusur lazi A Dm i nema srce sta da trazi tu. E||----------6--5-----| B||----5-6-8----------| G||----------------7--| D||--7----------------|
strofa
Prave rijeci kao zvijezde padnu same, E||-----------------| B||-6/8----6-5------| G||-------------7-5-| D||-----------------| po svom nikne jogunasti bijeli krin. E||----------8----5-| B||-5h6-5------8----| G||--------7--------| D||-----------------| Nekad trazis poentu na kraju drame, E||-----------------| B||--------6h8------| G||-----------------| a poentu krije prvi cin.
predrefren
Dm Gm Glavna lica, nalicje i lice E||-12-10-------------| B||--------13-11---10-| G||-------------------| Dm C uspomene i sitnice Bb A A7 jarko pero rajske ptice.
refren
Dm Gm Sacuvaj me, Boze, njene ljubavi C C7 F A7 koja zive rane soli, koja kaznjava i boli, Dm Gm izbavi me vjecnih sumnji i ljubomore A7 Dm Bb A7 koje more dok ne pokore. Dm Gm Sacuvaj me, Boze, njene ljubavi C C7 F A7 onog ludila i strasti sam se nikad necu spasti Dm D7 Gm Gm6 sacuvaj me od ljubavi kojoj kopni sjaj A7 Dm al' mi u nju ne diraj.
strofa
Kad na jednu kartu stavis sve sto imas, E||-6h8-6-5-6---| B||-----------8-| G||-------------| kad su ti sve misli istoj slici ram. E||---------10---------| B||-10h8-10----8-11-10-| G||--------------------| Kad ne brojis da li dajes ili primas, E||--------------------| B||-11/10-8------------| G||---------10-9-------| D||--------------12-11-| znaci da ces ostariti sam. E||--------8/10----| B||-------------10-| G||-10-9-10--------| D||----------------|
refren
gitara.info
|
|
|
|
|
Tina
|
|

rang

|
Sinoc nisi bila tu
Uvod: Cm, Gm, Cm, Gm
Cm Sinoc nisi bila tu, Gm da mi malo snage das, Cm da mi pruzis ruke te, Gm da na njima umrem ja..
G# Gm O ne, danas je kasno, Fm ti idi svojim putem, Gsus4-G a ja cu ostat sam.
Hladne ruke, hladan san, hladne usne svaki dan, samo to si dala ti, ti zbog koje zivjeh ja.
O, ne, ne mogu vise, ne mogu da te volim, odlazi sad!
D# Nosi, nosi, nosi sve Bb sto si mi dala, Fm D# ono malo toplih dana, Cm Gm one uvele ruze G# Gsus4-G nek ti nocas ljubav pruze.
Korišćeni akordi: EADGBe Cm--------x35543 Gm--------355333 G#--------466544 Fm--------133111 Gsus4-----355533 G---------355433 D#--------x68886 ili x65343 Bb--------x13331
gitare.info
|
|
|
|
|
Tina
|
 |
Tema posta: Gibonni | Poslato: 24 Maj 2012, 19:16 |
|

rang

|
Tempera
Ispod moga pramca jutro zapleteno u dubinama kao lice stranca naboralo se more u daljinama.
Kao tempera kisa nebo oboji Takve je boje srce moje otkad me ne volis.
Kada krenu zime i nakupe se alge na koritu i na moje ime u zaboravu tvome duboku.
|
|
|
|
|
Tina
|
|

rang

|
Cinim pravu stvar
Mozda i dogodi se cudo, i onda uspijem presutjeti teske rijeci i sve grubo, sve sto ljudi govore kad se vise ne vole. Mozda se jednom rodi nada i onda uspijem ti priznati da si najbolja do sada, da s tobom nijedna ne moze se mjeriti. Nema pravila, tu nema pameti, kad nastupi tisina mi smo dvoje ljudi sto se ne mogu razumjeti. I cinim pravu stvar: ne spominjem te ja. Jezik pregrizem da ne bih opsovao, da ne bih opsovao ovaj zivot sto ga dijelim na pola. I kada pozelim te ja jezik pregrizem da ne bih opsovao, da ne bih opsovao ovaj zivot sto ga dijelim na pola. Sto je moje, sto je tvoje, ja tako ne mogu razmisljati. Sve smo gradili u dvoje, i sve iz temelja, sad cemo podjeliti, kome noc a kome dan,
Nema pravila, ne, tu nema pameti, kad nastupi tisina mi smo dvoje ljudi sto se ne mogu razumjeti. I cinim pravu stvar: ne spomonjem te ja. Jezik pregrizem da ne bih opsovao, da ne bih opsovao ovaj zivot sto ga dijelim na pola. I kada pozelim te ja jezik pregrizem da ne bih opsovao, da ne bih opsovao ovaj zivot sto ga dijelim na pola.
|
|
|
|
|
Tina
|
|

rang

|
Svi moji punti kad se zbroje
Nije najbolje vrime da nosim prid tebe posljednju ric Sve ono sta jesam od sutra ti necu bit I znam te u dušu i znam da ti neceš progucati bis Bija san covik za tebe Sad sam kurvin sin I ne moš me vidit Ne želiš me cut Kad se zapetljm u pricu da se neznam izvuc I šta mi sad vridi biti svoj O, dali primištam zlatno sunce po nebu Sad vidim da to i nije to Kad nemaš sa kime podilit smij i nevoju I svi moji punti kad se zbroje Sve dode na tvoje To platit ce neko ni kriv ni dužan Kad ruku ti da Samo zbog toga šta te na me podsjeca Pred zidine duše ti stavit ceš stražu Od sumnje i straja da se nikad više Ovakva ljubav ne ponavlja Nikad više...
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 25 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|