Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 23:53

Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 12 Dec 2012, 13:19
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

Lepa si Pamela, ali porez je porez

I Pamela Anderson se našla na udaru poreznika jer je "zaboravila" da plati više od 300.000 dolara poreza za prošlu godinu.

Slika

Iako je bogatstvo seksepilne plavuše procenjeno na 30 miliona dolara, Pamela državi duguje 371,514 dolara i ukoliko do kraja meseca ne plati preti joj kazna od čak četiri godine zatvora.

Dok Lindzi Lohan, koja je u istom problemu, pomaže Čarli Šin, Pamela nema "sponzora" pa planira da honorar od rijalitija "Ples na ledu" da poreznicima, ali problem je u tome što još uvek nije sigurno da će te pare na njenom računu biti do kraja decembra…

Pamela je već nekoliko puta bila u sličnom problemu, pa ne sumnjamo da će ga rešiti i sada.

(MONDO)

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 12 Dec 2012, 14:47
Korisnikov avatar
rang
rang

Za Paris nema zime!

Bogata naslednica Paris Hilton je u sunčanom Majamiju prikazala novi kupaći, manji no ikada! Prizor, po svemu sudeći, samo njoj nije bio neobičan.

Paris je odlučila da se pred praznike „odmori" u uvek sunčanom Majamiju, i pripremi preplanuli ten za novogodišnju noć.

Slika

Međutim, bikini koji je odabrala malo toga je ostavio mašti, jer je bogatašica obukla najmanji kupaći kostim „koji je mogla da pronađe".

Njenom dečku, manekenu Riveru Viperiju, izgleda da nimalo nije smetalo ovo oskudno izdanje, jer je tokom ručka delovao opušteno i rasterećeno do te mere da uopšte nije primećivao prolaznike koji su mu zagledali devojku.

Starija sestra Hilton nas je navikla na svakakve odevne kombinacije, ali je veličina gornjeg dela njenog kupaćeg kostima čudnovatog kroja koji, ruku na srce, deluje kao „ostatak divlje životinje rastrgnute od strane nekog aligatora sa Floride", prevazišla sva prethodna provokativna izdanja.

Uprkos tome što je bokove obavila maramom sa etno motivima i ublažila „provokaciju", Paris je postigla ono što je htela – privukla je pažnju kao i uvek.

Uprkos činjenici da konstantno naglašava koliko je u novoj vezi srećna i da je napokon pronašla mir, izgleda da se „stari pas teško uči novim trikovima" – s vremena na vreme, ipak nas počasti prizorom koji svetske medije željne senzacija nikada ne ostavi ravnodušnim!

Slika

Idilu zaljubljenih nisu narušili radoznali pogledi prolaznika

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 12 Dec 2012, 14:49
Korisnikov avatar
rang
rang

Flekava Dženifer

Svi su bili potpuno iznenađeni kada se svetska zvezda Dženifer Lopez pojavila u Melburnu sa flekama na belim pantalonama. Tim pre što su bile u predelu prepona, pa se pretpostavlja da je pevačica pila kafu „s nogu“. Manjak vremena ne opravdava pevačicin tim koji ništa nije primetio dok nije bilo prekasno.

Poznato je da Dženifer Lopez ne prepušta ništa slučaju kada je reč o izgledu. Kostimi za njenu turneju bili su spremni mesecima unapred, a na njima su radili ogromni timovi ljudi, dok za pojavljivanja na crvenom tepihu često bira i riskantnije kombinacije, koje uvek savršeno ponese.

Slika

Tim više čudi činjenica da je dozvolila sebi da se pojavi u Melburnu sa flekama na snežnobelim pantalonama.

Tri svetlobraon mrlje našle su se u predelu prepona, pa se čini da je pevačica pila kafu „na brzinu", a nekoliko kapi zalutalo je u njeno krilo uoči fotografisanja.

To je bila velika bruka ne samo za pevačicu, već i za brojnu ekipu koja je prati, jer ostaje nejasno kako bar neko od njih nije ništa primetio i sprečio je da tako izađe u javnost i promoviše turneju "Dance Again".

Slika

Kada je već izašla na scenu, pevačica je najverovatnije uočila problem, pa je ostatak promocije provela zavaljena u fotelju sa prekrštenim nogama.

RTS

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: RIHANA & cHRIS bRAUN  |  Poslato: 12 Dec 2012, 17:11
Korisnikov avatar
rang
rang

Rijana objavila privatne fotografije
Popularna pevačica Rijana (24) objavila je fotografije iz svog privatnog albuma

Slika

Pevačica sa Barbadosa obradovala je svoje fanove na Fejsbuku kada je objavila privatne fotografije sa letovanja. Fotografije su snimljena tokom krstarenja Mediteranom.
Rijana je na slikama obučena u izazovne kupaće kostima, a društvo su joj pravila drugarice. Sa druge strane, poznata pevačica sve više pokazuje da je obnovila vezu sa reperom Kris Braunom, ali je i dalje ljubomorna jer on i dalje ima kontakt sa svojom bivšom devojkom.

Slika

Slika

Slika

PRESS

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 12 Dec 2012, 17:12
Korisnikov avatar
rang
rang

Džastin Biber bacio flašu vode na fotoreportera
Mlada zvezda Džastin Biber (19) razbesneo se što nije mogao da se otarasi fotoreportera koji ga prate bez prestanka

Slika

Pevač se nalazio u prodavnici u Majamiju, a fotoreporteri su sve vreme pokušavali da ga slikaju.
Džastin se razbesneo i bacio flašu vode na jednog od njih! Dok je fotoreporter uspeo da se snađe u ovoj neobičnoj situaciji, Džastin je već seo u svoj automobil i otišao i nepoznatom pravcu. Tinejdž zvezda poznat je kao neko ko se lako može iznervirati, kada je u pitanju njegov odnos sa novinarima.

Press

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 13 Dec 2012, 11:51
Korisnikov avatar
rang
rang

"Govorili su mi da zaslužujem pakao jer sam gej"

Dugo sam strahovao što će se dogoditi kada priznam da sam gej, ali kada sam to učinio, znao sam da je to najbolja moguća stvar koju sam uradio. Bio sam iskren prema sebi, za početak, istakao je Riki Martin (40) na konferenciji UN o homofobiji. Riki je naglasio da želi opet glasno da kaže da je homoseksualac kako bi ljudima koji se bore sa svojim identitetima pokazao "da je to predivno".

Slika

Riki je naglasio da želi opet glasno da kaže da je homoseksualac kako bi ljudima koji se bore sa svojim identitetima pokazao "da je to predivno"

Riki Martin je izjavio da je "godinama voleo sa strahom".
- Mrzeo sam sebe jer sam odrastao slušajući pogrešan koncept - Ti si gej. Mesto ti je u paklu, priznao je Martin, koji je

Mnoge devojke su plakale te 2010. kada je priznao da ipak više voli momke.

Slika

Martin s dečkom

- Spavao sam i sa ženama i zaljubljivao se u njih. Bilo je tu ljubavi i strasti, ne žalim ni za čim. Svaka moja veza, bila s muškarcem ili ženom, naučila me je nekim stvarima, priznao je Riki Martin, koji je već neko vreme u vezi s Karlosom Gonzalezom Abelom s kojim odgaja četvorogodišnje blizance Matea i Valentina koje im je rodila surogat-majka

Vesti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 13 Dec 2012, 12:22
Korisnikov avatar
rang
rang

O PROŠLIM LJUBAVIMA
Šon Pen: Nikada se nisam osećao voljeno

Slika

Šon Pen šokirao je javnost svojom izjavom da nije osećao da je voljen niti dok je bio u kratkom braku sa Madonom, kao ni u kasnijem višedecenisjkom braku sa drugom suprugom Robin Rajt-Pen.

"Nije sramota priznati da svako od nas želi da bude voljen. Kada se sada osvrnem na svoj ljubavni život, vidim da to nikada nisam doživeo. Mislim da ja jedini nisam bio svestan da sam nasamaren u tom pogledu", rekao je glumac, jasno aludirajući na svoje propale brakove.

On je takođe dodao i da mu je drugi razvod od Robin Rajt-Pen pomogao da otvori oči i sebi prizna koliko je pogrešnih stvari bilo u tom braku.

Blic

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 14 Dec 2012, 13:23
Korisnikov avatar
rang
rang

Adeli 21 najprodavaniji album u SAD

Britanska pevačica prošle godine postala je prva umetnica koja je oborila tri Ajtjuns rekorda - najprodavaniji album, singl i umetnik godine

LOS ANĐELES - Britanska pevačica Adel pokupila je još jednu nagradu ove godine budući da je kompanija Ajtjuns (iTunes) saopštila da je njen Gremijem nagrađen album "21" najprodavanija ploča 2012. u SAD.

Slika

Adel, 24, prošle godine postala je prva umetnica koja je oborila tri Ajtjuns rekorda - najprodavaniji album, singl i umetnik godine.

Ajtjuns nisu saopštili precizne podatke za ovu godinu ali se zna da je Adel prošla bolje od kantri-pop zvezde Tejlor Svift i njenog albuma "Red" i britanskog folk benda "Mumford & Sons" sa njihovim "Babel"-om.

Adelin "21", objavljen je u februaru 2011. i jedan je od najstraženijih i najslušanijih u SAD, piše Rojters.

Kurir

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 14 Dec 2012, 13:24
Korisnikov avatar
rang
rang

MTV: Boj bend proglašen za umetnika godine

Petorka je "očigledan izbor" posle godine u kojoj su imali dva albuma na prvom mestu top-lista

Slika

NJUJORK - Muzička televizija MTV proglasila je dečački bend "One Direction" umetnikom godine.
MTV je saopštio da je petorka "očigledan izbor" posle godine u kojoj su imali dva albuma na prvom mestu top lista, hitove poput "What Makes You Beautiful" i rasprodatu svetsku turneju.

Lui Tomlinson iz grupe rekao je da je priznanje MTV-a "šlag na torti".
Za pesmu godine izabrana je "Call Me Maybe" Karli RE Džepsen, prenosi AP.

Grupa "One Direction" bila je treća u britanskoj verziji "X faktora" 2010. godine i debitovali su u SAD u martu ove godine albumom "Up All Night" koji se našao na vrhu svih lista. Njihov drugi album "Take Me Home" bio je treći najprodavaniji debi ove godine.

Kurir

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 14 Dec 2012, 14:44
Korisnikov avatar
rang
rang

Bivši zatvorenici planirali da ubiju Džastina Bibera i prodaju njegove testise

Bivši zatvorenici Den Martin i Mark Ejron Stejk skovali su plan da otmu Džastina Bibera posle koncerta u Njujorku, da bi ga kasnije ubili, tranžirali i prodali njegove testise. Martin se na kraju ipak uplašio i otkrio sve policiji, tako da sigurnost tinejdžerske zvezde nije bila ugrožena.

Slika

Pevač je bezbedan
Den Martin i Mark Ejron Stejk, osuđeni ubica i silovatelj, planirali su da otmu Bibera i zadave ga pomoću kravate, a zatim ga kastriraju. Martin je opsednut kanadskim pevačem i ima na nozi tetovažu njegovog portreta.

Uhapšeni su i Stejk i njegov nećak Tener Ruan, koji je navodno bio zadužen za kastraciju. Kod njega su u trenutku hapšenja pronađene baštenske makaze, prenosi britanski "Telegraf".

Sa više od 15 miliona prodatih albuma i bogatstvom koje se procenjuje na 110 miliona dolara, Džastin Biber je trenutno jedan od najpopularnijih pevača na svetu. Međutim, pomenuti slučaj dokazuje da je slava magnet za psihopate.

Blic

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu