Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 13 Maj 2025, 22:19

Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 12 Dec 2012, 12:21
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

Lepa Brena: Novo lice za Novu godinu

Pevačica za dve hiljade evra uradila fejslifting i sad može da bude mirna minimum pet godina

Slika
Foto: Svet
Podmlađena.
Na fotografijama koje je objavio časopis Svet Lepa Brena izgleda bolje nego ikad! Uprkos brojnim komentarima da se Dejan Milićević „zaigrao“ u Fotošopu, to je zaista pevačicino novo lice i realna slika!

Za dva somića evra Brena je zablistala uz pomoć fejsliftinga, koji je, kako saznajemo, odradila pre nepunih mesec dana!
- Brena je do sada često radila obična zatezanja, kao i punjenje bora filerima. To daje dobar, ali kratkotrajan efekat - kaže izvor blizak folk divi i dodaje:

- Nakon konsultacija s hirurgom, odlučila je da sada uradi fejslifting, nakon čega je mirna minimum pet godina. Ovu intervenciju najbolje je raditi nakon 45. godine života. Što su pacijenti stariji, efekat je bolji. Sama operacija traje četiri do pet sati, a treći dan već može da se pere kosa. Radi se u lokalnoj anesteziji i period oporavka taman je toliki da se povuku hematomi i otoci.

Pozvali smo Breninu PR službu kako bismo dobili izjavu folk zvezde:

- Slike objavljene u Svetu radio je Dejan Milićević, sredio ih je u Fotošopu, a imam i pet kilograma više, pa se to malo uteglo (smeh)! Inače, da biste lepo izgledali, morate ići na spavanje na vreme i živeti bez duvana i alkohola - poručila je Brena.Lepa i dalje.

(M. L.)
Kurir

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 12 Dec 2012, 12:24
Korisnikov avatar
rang
rang

BRUKA: Sokoj daje 40.000 evra Georgievu

Pevač iskoristio članstvo u Upravnom odboru da određuje kriterijume po kojima se dobijaju naknade za autorska prava

Slika

Sramno!
Vlado Georgiev drugi je na listi onih koji od Organizacije muzičkih autora Srbije, iliti skraćeno Sokoja, primaju najviše novca. On je samo za prošlu godinu kao nadoknadu za autorska prava primio više od četiri miliona dinara, to jest u protivvrednosti 40.000 evra.

- Georgiev je član Upravnog odbora Sokoja i on je taj koji zajedno sa ostalim članovima određuje kriterijume po kojima će se pesme vrednovati. Kriterijumi se određuju na osnovu dužine numere, žanra... Neko može, znajući te kriterijume, da napravi pesmu koja će trajati, na primer, šest minuta umesto uobičajenih tri, i tako dobije više novca. Upravo to radi Georgiev! - kaže naš izvor.

On naglašava da je ovakva raspodela para nepravedna prema brojnim autorima i izvođačima.
- Mnogi su ogorčeni, ali mu ne mogu ništa! Jedan Šaban Šaulić, koji je napisao toliko hitova koji se konstantno vrte na radio i televizijskim stanicama, primi 30.000 dinara godišnje, Džej Ramadanovski 6.000, Hasan Dudić 15.000, a Vlado Georgiev četiri miliona dinara! Pa gde je tu logika? Koliko je pesama Vlado napisao i gde se to one stalno emituju? - pita se naš sagovornik.

Pozvali smo i Sokoj da proverimo sve ove informacije, ali nam je rečeno da da visine suma ne mogu iznesu u javnost.

- Informacije o pojedinačnim ostvarenim tantijemama i nadoknadama autora i nosilaca prava, kao i eventualne liste po visini ostvarenih tantijema smatraju se poverljivim informacijama i ne mogu se objaviti bez prethodne saglasnosti autora i nosilaca prava - rekla nam je Marija Cvijanović iz Sokoja.
Pozvali smo Georgieva, ali nije nam se javljao.

Slika

Predrag Živković Tozovac

Zaprepašćen sam, on ima samo šest kompozicija
- Kao prvo, Vlado Georgiev je stranac u Srbiji, kao što sam i ja stranac u Crnoj Gori. On je crnogorski državljanin. Ne znam kako neko može da ima toliku sumu. Meni je to zaista nejasno. Vlado je meni izuzetno draga osoba, moj prijatelj, ali ako je to istina, onda sam zaprepašćen. On ima pet, šest svojih kompozicija. Najbolje bi bilo da pozovete njega i s njim lepo popričate o svemu.

Slika

Hasan Dudić

Sokoj krije podatke o Georgievu!
- Ja sam član Sokoja već 37 godina i ja sam ih spasavao kad im je bilo najgore. Imam dokumentaciju protiv te organizovane mafije. Šta oni sve rade, muljaju na svakom koraku. Pet puta sam zbog njih završio u bolnici. Na nas narodnjake gledaju kao na miševe. A što se tiče malog Georgieva, ja nemam uvid jer oni podatke o njemu kriju kao zmija noge. Poštujem njegovu karijeru, ali nije normalno i pravedno.

Kurir

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 12 Dec 2012, 12:40
Korisnikov avatar
rang
rang

Cakanin muž divljao na pumpi

Nebojša Negić se razbesneo kad mu je radnik ekspoziture jedne banke na Eko benzinskoj stanici u Beogradu rekao da ne menjaju funte za dinare

Slika

Cakana: Nije on manijak da nekog vređa! Jeste poludeo kad mu je rečeno da ne menjaju funte. Pozvao je deviznu inspekciju
Uzavreli na hladnoći.
Nebojša Negić, advokat i suprug pevačice Dragice Radosavljević Cakane, izvređao je sinoć šalterskog radnika u ekspozituri jedne banke na Eko pumpi u beogradskom naselju Vidikovac. Kako Kurir saznaje, on je pratio svoju lepšu polovinu na snimanje novogodišnjeg „Grandovog“ programa na Košutnjaku, pa su svratili da natoče gorivo u Ulici kneza Višeslava. Pošto kod sebe nisu imali dovoljno novca u dinarima, Negić je na šalteru pokušao da razmeni britanske funte i, kad mu je službenik rekao da ne menja tu valutu, on je planuo na njega:

- Pederu! Pi.ko, kakav je to način! Ti ćeš da mi kažeš da ne može! Pederu jedan! Koja je ovo banka? - urlao je Negić, dok ga je šalterski radnik smirivao i molio za razumevanje - ispričao je za Kurir jedan od očevidaca koji se zadesio na licu mesta.

Naš sagovornik naglašava da je Negić bio izuzetno neprijatan i da nije hteo ni da sasluša čoveka koji je pokušao da mu objasni da u ekspoziturama na pumpama ne rade sa svim valutama.

- Pretio mu je da će zvati direktora i deviznu inspekciju. Posle je pričao s nekim telefonom, dok je Cakana jela hranu iz „Mekdonaldsa“. Nije fer da strada jedan šalterski službenik zbog bahatosti nekog klijenta. Momak je samo radio svoj posao po internoj proceduri banke. On mora da poštuje politiku poslovanja - zaključuje naš sagovornik.

Odmah smo pozvali pevačicu, koja nam je potvrdila da je zajedno sa suprugom na pumpi, ali je negirala da je Nebojša ikoga vređao.

- Pa, nije on manijak da nekog vređa! Jeste poludeo kad mu je rečeno da tu ne menjaju funte, jer je to nemoguće. Nije to neka obična menjačnica, već banka! Oni moraju da menjaju pare! Nebojša je pozvao deviznu inspekciju, pa ćemo da vidimo - rekla je Cakana za Kurir.

Slika

Pumpa na Vidikovcu, gde se desio incident - Negić je urlao na radnika: Pederu! Pi.ko, kakav je to način! Ti ćeš da mi kažeš da ne može!

Kurir

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 12 Dec 2012, 12:43
Korisnikov avatar
rang
rang

Saša Matić snima spot sa Cvijom

Slika

Saša Matić snimio je spot za duet sa Cvijom „Reci, brate“. Kadrovi su rađeni u jednom beogradskom studiju, na ulicama prestonice i u jednom klubu. U spotu se pojavljuju bliznakinje Monika i Tina Karanović, koje je angažovao mladi reper. Premijera se očekuje tokom decembra.

Kurir

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 12 Dec 2012, 12:58
Korisnikov avatar
rang
rang

GOTOV FAKS!
Mića Sandri Obradović uručio diplomu!

Misica Sandra Obradović diplomirala je krajem januara ove godine, a sada je fotografiju sa preuzimanja diplome uz viski i Miću Jovanovića okačila na svoj Fejsbuk profil.

Slika

Sandra Obradović i Mića Jovanović
- Dokazala si da su plavuše pametne - jedan je od komentara ispod slike. Sandra je misica, voditeljka i kreatorka, a nedavno je otkrila da bi svakako volela da završi master studije, i to u Italiji ili Francuskoj.

ALO

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 12 Dec 2012, 13:03
Korisnikov avatar
rang
rang

PORODICA I PRIJATELJI PRIREDILI IZNENAĐENJE ROKERU
Žika Jelić proslavio rođendan uz striptiz!

Slika

Kako najbolje proslaviti 70. rođendan, verovatno sada zna Žika Jelić, član legendarne “Ju grupe”, koji se pre nekoliko dana veselio uz muziku, ples i - striptizete! Naime, Jeliću su prijatelji organizovali slavlje koje će dugo pamtiti, a o tome svedoče i fotografije.

Dunavom još šibaju vetrovi: Žika Jelić | Foto: Jelena Vučetić
- Bilo je zaista dobro, ono što je meni najvažnije je da je atmosfera bila odlična. Najveći utisak mi je kada smo Dragi i ja otpevali “Dunavom još šibaju vetrovi”.

Uz plesačice se zaboravlja na godine | Foto: Jelena Vučetić
Plesači su mi svakako uveličali proslavu, a imali smo i striptiz, naravno s merom, koji su mi organizovali moji prijatelji iz bajkerskog kluba “Harli Dejvidson” - izjavio je za “Alo!” Žika, koji je sa gostima slavio do jutra.

Slika
Sve je to rokenrol: Đorđe David | Foto: Jelena Vučetić

- Prijatelji su mi poželeli da živim još 70 godina, što je naravno nemoguće, a moj drugar Mića, inače vlasnik “Čorba kafea”, gde sam slavio, obećao je da će mi za 80. rođendan prirediti pravi spektakl.

Slika
Divan dan: Žika i Sergej | Foto: Jelena Vučetić
Tako da sad imam još jedan razlog da kvalitetno doživim i taj 80. rođendan - kaže Jelić, koji je dobio toliko poklona da su mu ćerke zabranile da ih odnese kući sve odjednom.

Slika
Đe si? Nigor čestita slavljeniku | Foto: Jelena Vučetić

- Poklone nisam očekivao, ali moji prijatelji su mi zbog svog dobrog vaspitanja doneli ponešto. I dobio sam toliko poklona da nisam mogao sve da ih odnesem kući, pa su mi ćerke to i zabranile, rekavši mi da ćemo sutradan doći po njih - kroz smeh govori član “Ju grupe” koji je te večeri napravio pravi miks generacija, pa su se među gostima našli i Sergej Trifunović, članovi grupe “Riblja čorba”, zatim Nigor, Zvonimir Đukić Đule, Đorđe David, Dejan Cukić i Nikola Čuturilo, sa kojom je Žika otpevao “Pesmu posvećenu Beogradu”.

Slika

Omladinac: Đule Van Gog | Foto: Jelena Vučetić

ALO

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 12 Dec 2012, 17:06
Korisnikov avatar
rang
rang

SRCA OBOŽAVATELJKI SU SLOMLJENA: OŽENIO SE DADO POLUMENTA!

Ipak nisu bila samo nagađanja, on je zaista našao svoju lepšu polovinu!
Dado Polumenta danas se zakleo na večnu ljubav izabranici svog srca, veroučiteljici Selmi Mekić. Srećni par venčao se u Novom Pazaru, 12.12.2012, tačno u 12h, u prisustvu porodice i prijatelja.
Mladoženji je kum na venčanju bio njegov prijatelj i menadžer Edo, a bitnu ulogu na ceremoniji imao je i Dadov sin Dorijan.
Pred venčanje, Dado je priznao da je uzbuđen:

Slika

- Pomešana su mi osećanja, ali sam srećan iznad svega i znam da radim pravu stvar - a potom je svima poželeo da pronađu svoje idealne polovine.

Dado Polumenta i njegova 22-godišnja supruga posle venčanja živeće u Beogradu, što je posebno pogodilo sve Selmine učenike, kojima više neće predavati, jer su se veoma vezali za nju i zavoleli je.

smedia

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 12 Dec 2012, 19:45
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Slika

Tuga a ja sam se nadala da ce mene ozeniti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 13 Dec 2012, 11:47
Korisnikov avatar
rang
rang

Nina ćuti i zarađuje u Srbiji

Jedva da je prošlo mesec dana od kako je javno likovala zbog oslobađanja hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača u Hagu, pevačica Nina Badrić već je doputovala iz Hrvatske u Beograd kako bi zaradila malo para, piše list Alo.

Slika

Hrvatska pevačica Nina Badrić

Prema saznanjima lista "Alo", Badrićeva je nastupala u restoranu "Frida", a u želji da joj novinari postave par pitanja, kao na primer da li joj je bar malo neprijatno što je javno iskazala svoju radost zbog oslobađanja hrvatskih generala i posle toga došla u Srbiju, pevačica je poručila preko svog portparola i PR-a restorana da neće davati nikakve izjave i da je dopušteno samo slikanje njenog nastupa.

Očigledno je da Nina nema potrebe da bilo kome objašnjava svoje komentare i izjave od pre mesec dana.

Vesti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 13 Dec 2012, 12:21
Korisnikov avatar
rang
rang

Pogledajte: Novi spot Bajage i instruktora "Daljina, dim i prašina" VIDEO

Grupa "Bajaga i instruktori" promovisala je u galeriji "Ozon" spot za naslovnu numeru s njihovog najnovijeg CD- a “Daljina, dim, prašina”. Ekranizaciju numere režirao je splitski reditelj Žare Batinović, dok je glavna uloga u spotu pripala glumcu Srđanu Todoroviću.

- Ovo je treći spot sa novog albuma, u pitanju je jedan neobrijan, pravi rokerski spot. Pojedini kadrovi su snimani u studiju, neki u jednom napuštenom stanu u Beogradu, a deo spota je snimljen u Deliblatskoj peščari. Žare je predložio da Srđan Todorović glumi u spotu. Žika je naš veliki prijatelj, i mi bismo ga sami pozvali, da smo se toga setili. - rekao nam je Momčilo Bajagić Bajaga i dodao da će uskoro uslediti snimanje još četiri spota.

Reditelj Batinović izabrao je Todorovića jer je njegov veliki fan. Pored glumca, na predlog režisera, u spotu se pojavljuje i modna kreatorka Maja Veljković koja se u spotu sa Todorovićem vozi kabrioletom kroz Deliblatsku peščaru.

Slika

Gitarista benda Žika Milenković zadovoljan je saradnjom sa rediteljem.
- Posebno mi je drago što je ostvarena saradnja između Splita i Beograda, dva vodeća grada u regionu. Drago mi je što Žika Todorović učestvuje u spotu, on je zvezda vodilja, barem u vizulenom smislu- rekao nam je muzičar.

Jučerašnjoj promociji spota, pored reditelja i članova benda, prisustvovali su Zvonimir Đukić Đule, Željko Samardžić, Srđan Todorović, fotograf Nebojša Bradić i ostali.

Bajagu i instruktore do kraja decembra očekuju koncerti u Mariboru i Ljubljani, kao i novogodišnji nastup na Zlatiboru. Grupa namerava da sredinom juna, nakon završetka radova na Tašmajdanu, na ovom stadionu, na kojem je započela svoju karijeru, održi veliki solistički koncert.

Pogledajte> " Daljina, dim i prašina" sa Srđanom Todorovićem u glavnoj ulozi:

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu