|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Bradpresto Pitt je napisao: JA I GOSPOĐA S PUNĐOM Gospođo samo malo sad ce,sjedite tu,divna vam je punđa,gospođo moram primjetiti,,,hahahahaha,ista Jovanka,popijte nešto gospođo,možel' Amaro18,raskomotite se,skinite taj nerc...Zapalite,osjecajte se kao doma,jaoooo sto su vam lijepe nausnice......a tek ušne resice!Tek sad,gospođo,vidim kakav krasan kompletić imate...a tek vaša put,ma sjajnoooo...moram priznati,dugo nisam vidio tako otmjenu damu,dobar Amaro a!?Da vam još sipam,,,recite,ovi nokti su umjetni?Ne,kazete!Oprostite ucinilo mi se......kako li samo perete suđe,no zaboravite!Šalim se,,,...ne bih htio biti znatizeljan,ali taj vas parfem je tako opojan,to je Roma bit ce,,,,,ako mogu,da malko pomirisem....pa da to je Roma,uvijek je osjetim,naime,moja bivša ga je obožavala,no pustimo sad to,možete se malo pomaknuti gospođo!?...hvala vam,baš ste ljubazna,sto i dolikuje takvoj dami,nisam sumnjao ni trenutka..možete raspustiti kosu,mada vam punđa stoji savršeno,ma kao Sophiji Loren,hvala vam,ajde jos jedan Amaro,može jel',ok sipam,evo tu slucajno imam cd-player,može nekakva mjuza,,,nemam Gunse,mogu li Scorpions,može,odlicno i meni su dragi,ček'"Wind of change"su druga,zapravo treca po redu, vruce vam je-kazete,cekaj sad ću malo smanjiti grijanje,ili se raskomotite jos,eee tako,dražesni ste gospogođo,jer nekakvi kvar je na radijatoru pa ga ne mogu smanjiti,,,,,ajme koji madež imate,to vam je od ožiljka ili prirodni,prirodni? Ma nisam ni sumnjao,lijepo vam stoji,,zapravo ,znate ga nositi,to je vrlo bitno,dajte ostavit cu taj sako tamo na vjesalicu,molim!.Dobri su Scorpionsi zar ne,nisam znao da je to njemačka grupa,ti si znala,vidis žene bolje znaju jer su temeljitije,oprostite gospođo,zapričao sam se,jeste li za kavicu,moze a,gorču..slađu,bravo i ja volim malo gorču,smeđi šecer!može,kažu ja je zdrav,mada,gospođo iskreno sumnjam u to... (Nastavit će se!) ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
e pite ti se u modu i modne detalje razumes ko neki gey ako vako muvas ribe onda brate odmah predji na muskarce. Oni vole vako a ne zene. Vidi se da si antitalenat za zene!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: e pite ti se u modu i modne detalje razumes ko neki gey ako vako muvas ribe onda brate odmah predji na muskarce. Oni vole vako a ne zene. Vidi se da si antitalenat za zene! Nemas ti pojma,draga moja,pa kako sam onda tebe zbario,kako ti se omače,,bauhahahahah
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
I ne budi ljubomorna,,,,hahahahah
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
daj jedan razlog da bi bila ljubomorna?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: daj jedan razlog da bi bila ljubomorna? Pa evo ovaj gore,cim nije tebi upuceno post napadas,ja sam mislio da si me preboljela,medutim,sad si se odala,,,,jbga,,,,
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Pitt jel ta s pundžom sa foruma ![[smiley1298.gif] [smiley1298.gif]](./images/smilies/smiley1298.gif)
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Jovanka Broz
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Bradpresto Pitt je napisao: *Twilight* je napisao: daj jedan razlog da bi bila ljubomorna? Pa evo ovaj gore,cim nije tebi upuceno post napadas,ja sam mislio da si me preboljela,medutim,sad si se odala,,,,jbga,,,, Pite aj nemoj da serendas i 100x sam ti rekla ako si sa nekim frend tako treba da se ophodis prema njemu!! Nisam ti dala pravo na to ni dozvolu da pises tako sa mnom i ako ovako nastavis mozemo samo da prekinemo komunikaciju. Jer tvoje potrebe da lupetas i serendas meni nisu potrebne. Ili nastavi da pises sa mnom kako si do sada ili nemoj vise uopste. Znaci ili frend ili mi se ne obracaj. Eto toliko od mene.
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Koliko si najavljivao blog jbt ono nista, razocarenje
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|