Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 29 Mar 2024, 00:30


Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: ♥ Mario Casas - Tri metra iznad neba ☆  |  Poslato: 11 Dec 2012, 19:26
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
MARIO CASAS



Slika




BIOGRAFIJA:


Mario se rodio 12 juna 1986. u Korunji (Coruña). Svoje prve korake u glumačkoj karijeri napravio je radeći reklame. Kada je shvatio da stvarno želi da se posveti tome, upisao je studije u skoli interpretacije Kristina Rota(la Escuela de Interpretación Cristina Rota).
-Njegovo prvo iskustvo na malom ekranu bilo je u Opsesiji(Obsesión),ciji je producent Televisión.Odavde je prošao kroz nekoliko tv-serija,koje su malo po malo cinile njegovo ime popularnijim,sto je učinila i tinejdž serija SMS (Sin miedo a sonar) emitovana na Sestoj-tv(La Sexta).
-Svoje prvo iskustvo u bioskopu imao je u filmu Antonia Banderasa koji mu je pružio šansu da učestvuje u filmu Put Engleza (El camino de Los Ingleses).
-Bila je 2007. kada je Mario došao u seriju koja pripisuje svu slavu ove države: Pakov Svet (Los hombres de Paco).Produkcija Antene 3 dala mu je šansu da glumi novopridošlog policajca zvanog Aitor.
-Filmom Odliv mozgova (Fuga De Cerebros) vraća se na veliko platno,zajedno sa velikom grupom (postavom) glumaca i glumicasa nacionalne scene. -Oduševljava ga (obožava) fudbal.Od malena je želeo da bude policajac ili vatrogasac.
-Film 3MSC (Tri metra iznad neba) u kojem tumači lik Hache zajedno sa Mariom Valverde(koja tumači ulogu Babi) uživeo je veliki uspeh. Tengo ganas de ti (Želim te) .
-Prva sezona serije El Barco(Brod) u kojoj tumači ulogu Ulisesa zajedno sa Blancom Suarez (koja tumači ulogu Ainhoe) bice emitovana u februaru.
Grupo 7.


Television
El barco (2011-) (Antena 3) - Ulises
Los Hombres de Paco (2007–2010) (Antena 3) - Aitor
SMS (2006) (LaSexta) - Javi Llorens
Mujeres (2006) (TVE 2)
Obsesión (2005) (TVE) - Nico
Motivos personales (2005) (Telecinco)
Film
Grupo 7 (2011)
Tengo ganas de ti (2012)
Dinero fácil (2010) - Jaime Con[1]
Tres metros sobre el cielo '(La mejor)' (2010) (French Version : Fabrice Trojani) - H ( Hugo )
La wikipeli 2: Miedo (2010) - Sergio
La Mula (2010) - Castro
Carne de neón (2010) - Ricky
Fuga de cerebros (2009) - Emilio
Paco (2009) - Stranger
Mentiras y gordas (2008) - Toni
El camino de los ingleses (2006) - Moratalla

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: ♥ Mario Casas - Tri metra iznad neba ☆  |  Poslato: 11 Dec 2012, 19:37
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
Tres Metros Sobre El Cielo


Tri metra iznad neba


..... (¯`v´¯)♥
.......•.¸.•´
....¸.•´
... (
☻/
/▌♥♥
/ \ ♥♥





Ma koliko to bilo čudno i neprirodno, ili opet normalno i prirodno, pravilo odvajkada je da srećne ljubavne priče kratko budu aktuelne. Nekako je u ljudskoj srži urezana ta potreba da pamte patnju, zlu sreću i gubitak.

Setimo se Romea i Julije, njihove stravično posebne ljubavi, ljubavi koja ih je odvela do nepotrebne smrti. Ok, slažem se da je to malo “hardkor”, ne kapiram sebe kao ljubavnog samoubicu, ili možda ubicu, ali avaj. Neko jeste, i neko će!

Ljubavna priča koja mi je skoro skrenula pažnju je na jedan pravi način, moderno, ludo i magično naslikana u španskom filmu “Tri metra iznad neba” (“Tres metros sobre el cielo”), a opet u sebi zadržala notu staromodnog, tragičnog i prevaziđenog kulta Romea i Julije. Zadržala dušu (ne)moguće ljubavi.

Dakle, predstavljam vam deo ljubavnog kulta XXI veka…

Film se pojavio 3. decembra 2010. godine. Inspisan je istoimenom knjigom italijanskog pisca Federika Moće (Federico Moccia) koja je bila bestseler. Postoji i italijanska verzija filma, ali ja ću pisati o Špancima, ipak su oni “moji”.

Glavni glumci su Mario Kasas (Mario Casas), kog smo imali priliku da gledamo u seriji “Pakov svet“ (“Los hombres de Paco“), i Marija Valverde (María Valverde).

“Tri metra iznad neba“ je romantična komedija i realistična drama dvoje mladih kojima se život kompletno i uzbudljivo menja nakon prvog susreta. Dvoje mladih od oko 17 godina, pripadnici različitih svetova u jednom istom gradu pronalaze ljubav i patnju, zajedno i odvojeno. Ona – Babi – je devojka iz bogate porodice, mamina i tatina princeza, dobra učenica, nežna i nevina. On – Ugo, iliti Aće (Hache), po španskom slovu H od Hugo, za više informacija obratite se autorki, školovanoj jezičari – dakle Ugo, harizmatičan, neodgovoran, gnevna žrtva loše porodične situacije, ovisnik rizika i ilegalnih moto trka. Njih dvoje su crno-beli svet koji se ujedinio u pravoj, prvoj, istinskoj ljubavi. Želeći da koračaju tri metra iznad neba, bore se protiv niza okolnosti, koje im konstantno odmažu.

Činjenice

Snimanje je počelo 10. maja 2010. godine i trajalo osam nedelja.
Ovaj film je projekat španske produkcije koji je prvog vikenda najviše zaradio, čak €2,099,601, a pogledalo ga je 323,515 gledalaca. Posle tri nedelje prikazivanja, ovaj film je pogledalo preko 1,000,000 gledalaca i time je postao najgledaniji španski film u Španiji 2010. godine, pobedivši tako “Julijine oči” (“Los ojos de Julia”) i “Ma, neka crknu ružni” (“Que se mueran los feos”). Posle godinu dana film je zaradio €8,464,994,a pogledalo ga je 1,331,895 gledalaca. Trenutna zarada je €9,737,809 i time ovaj film polako hrli ka cifri od €10,000,000 čiste zarade.
Na dodelama u Melilji (Semana del Cine de Melilla) film je osvojio Nagradu publike kao najbolji španski film. Mario Kasas i Andrea Duro su dobili nagrade Kapital (Premios Kapital). On za najboljeg glumca u 2011 ,a ona za najbolju mladu glumicu u 2011.
Ok, dovoljno sam vam rekla o filmu iz ugla očiju javnosti. Sada ću vam reći šta je mojim očima i ušima toliko specijalno u ovom filmu. Ostanite sa mnom!

Odgledala sam ga i imala osećaj “zavezanih ruku“, knedlu u grlu, iako mrzim ljubavna proseravanja. Osetila sam takvu bliskost, modernu bajku, prepoznala sam se. Odmah sam ustala i našla svu moguću muziku iz filma, jer su sve tako sjajno uklopili u priču, dirnuli su i slovama i notama i slikama. Čista desetka!

Izdvojiću vam ključne scene iz filma i prevesti neke delove jer, eto, pukom slučajnošću studiram španski.

Trenutak kada se prvi put vide


Slika


On je totalno urban macan na svojoj mašini od Boga pitaj koliko kubika, a nju vozač u limuzini prevozi do škole. “I iznenada se desi… nešto neočekivano. I tada znaš da će se stvari promeniti“, pomisli on onako na motoru i uzviknu joj “Ružna!“ (uz seljački zvižduk). Ona se okrenu onako, šta koji k…., i pogleda ga onako zgodnog u onoj kožnoj jakni, a on nastavi: “Da, ti!“, dodirnu joj ruku koja viri iz limuzine i potvrdi: “Ružna!“, na šta mu ona klasično damski pokaza srednji prst.

“Od tada, ništa više neće biti isto“ za Babi i Uga.

Prvi poljubac
Došla je u klub u divnoj beloj haljini, popila jedno piće i počela da igra uz ovu pesmu.




Prišao joj je, opet rekao: “Ružna!“ i poljubio je. Klasičan mačo potez. Mario, ne bih se bunila!

Njihov prvi izlazak – njeno prvo bežanje iz škole
Odlaze motorom na plažu. On je ispoštuje kao pravi džentlmen, jer je još uvek nevina i nesigurna. Pokazuje mu sliku svojih snova baš na toj plaži.


Slika


Njihov/njen prvi put
Sa povezom na očima je vodi u kuću njenih snova, slede golišave scene, nakon kojih se zaljubljeno svađaju “Ko je srećniji?“, on pobeđuje jer se oseća “Tri metra iznad neba“. Sad, u kom smislu se oseća, nije rekao! O, Milice, ne kvari scenu svojim ljubomorisanjem! Mario Kasas se ne znoji. On je savršenstvo!


Slika


Prva izjava ljubavi
Nakon prve svađe napisao je na mostu ispod kojeg ona svaki dan prolazi da putu do škole: “Ti i ja, tri metra iznad neba.“



Slika


Prvi ples na njenom 18. rođendanu
… uz pesmu “ Forever Young“ Alphaville-a.


Slika


Paralelno njihovom plesu, i kao kontrast samoj pesmi “Forever Young“, idu scene kada njena najbolja drugarica i njegov najbolji drug padaju u trci motora. Mladić gine, i nasuprot smrti ostaje zauvek mlad na nekom drugom svetu.

Ali, šta se dešava sa onima koji ostaju živi? U njima nastaje haos i konfuzija. Ugo ne može da oprosti sebi, Babi ne može Ugu, njena drugarica nestaje… I? Ne mogu više da vam pišem, psovaće me režiser filma, i previše sam rekla iz svog ugla.

I, iako će uskoro doći zima, neke ljubavi ne umiru. Romeo i Julija žive već vekovima, Babi i Aće su se pogubili u konfuziji nesreće, ali sledi drugi deo filma “Želim te“ (“Tengo ganas de ti“) gde ljubav dobija novo ruho. A kao dokaz da ljubav nema granice ni izvan filma pokazuje činjenica da su se Mario i Marija zaljubili snimajući film i zajedno su!


Slika


Slika

WanabeMagazine

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: ♥ Mario Casas - Tri metra iznad neba ☆  |  Poslato: 11 Dec 2012, 19:44
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
PREVOD PESME IZ FILMA






La tormenta de arena

Dorian

Te he perdido entre la gente,
te he adorado y te he odiado,
y en el fondo sabes bien
que en los peores momentos
llevas dentro un ángel negro
que nos hunden a los dos.

Y cuando llega el nuevo día
me juras que cambiarías
pero vuelves a caer.
Te dolerá todo el cuerpo,
me buscarás en el infierno
porque soy igual que tu.

Todo lo que siento por ti
solo podría decirlo así.
Todo lo que siento por ti
solo sabría decirlo así.

Para viajar a otros planetas
por corrientes circulares
te di una cápsula especial.
Pero ahora tu cabeza
es una tormenta de arena
y cada noche una espiral.

Y cuando llega el nuevo día
me juras que cambiarías y
pero vuelves a caer.
Te dolerá todo el cuerpo,
me buscarás en el infierno
porque soy igual que tu.

Todo lo que siento por ti
solo podría decirlo así.
Todo lo que siento por ti
solo sabría decirlo así.


Slika



Peščana oluja

Izgubio sam te među ljudima
ja sam te obožavao i ja sam te mrzeo,
u suštini to dobro znaš.
da u najtežim trenutcima
imaš unutar duše palog andjela
koji nas sjedinjava.

I kada osvane novi dan,
obećavaš da ćeš se promeniti,
ali posustaćeš.
Boli te celo telo,
tražićeš me čak u paklu,
jer znaš da sam kao ti.

Sve što osećam prema tebi,
samo ovako mogu iskazati.
Sve što osećam prema tebi,
samo ovako mogu iskazati.

Da otputuješ na druge planete,
kružnim strujama,
dao sam ti posebnu kapsulu.
A tvoja glava
je sada peščana oluja
i svake noći spirala.

I kada osvane novi dan,
obećavaš da ćeš se promeniti,
ali posustaćeš.
Boli te celo telo,
tražićeš me čak u paklu,
jer znaš da sam kao ti.

Sve što osećam prema tebi,
samo ovako mogu iskazati.
Sve što osećam prema tebi,
samo ovako mogu iskazati.

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: ♥ Mario Casas - Tri metra iznad neba ☆  |  Poslato: 11 Dec 2012, 20:02
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
CITATI IZ FILMA

✿♥‿♥✿



''Iznenada shvatiš da se sve završilo. Stvarno. Nema povratka nazad. Ne kaj se.
Kad pokušavaš da se sjetiš gdje je sve zapravo počelo, otkrivaš da je sve počelo prije nego što si mislio.
Mnogo prije. I tada, u tom trenutku, shvatiš da se sve dešava jednom u životu.
Koliko god pokušavao, nikada nećeš imati isti osjećaj. Nikada više nećeš imati osjećaj da si tri metra iznad neba.''


Slika


''Sretna sam. Nikad mi nije bilo ovako lijepo u čitavom mom životu. A tebi?''
''Meni? Prelijepo.''
''Toliko da rukom možeš da dodirneš nebo?''
''Ne, ne toliko.''
''Kako 'ne toliko'?''
''Mnogo više. Najmanje tri metra iznad neba.''


Slika

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: ♥ Mario Casas - Tri metra iznad neba ☆  |  Poslato: 11 Dec 2012, 20:16
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
.“Dan prolazi.Prolazi na nekom mjestu gdje si i tada shvataš da ne želiš da budeš nalik nekome iz svoje okoline...Čak ne želiš biti ni ti.Samo želiš da zbrišeš...Otjerati sve dođavola.I,iznenada se desi...Nešto neočekivano...Tada znaš da će se stvari promijeniti...I,promijenile su se...Od tada,ništa više neće biti isto...Nikad...I,kada se desi-znaćeš...“


Slika

„Izgubio sam te među ljudima,obožavao sam te i prezirao te...U suštini,dobro znaš,da u najtežim trenucima imaš,unutar duše,palog anđela...Koji nas sjedinjava.I kada osvane novi dan,obećavaš da ćeš se promijeniti,ali-posustaćeš...Boli te cijelo tijelo,tražićeš me čak u paklu,jer znaš da sam kao ti.Sve što osjećam prema tebi samo ovako mogu iskazati...“

Slika

"Savršeno dobro razumijem zašto je vaša supruga zabrinuta...Jer je vaša kćerka sa tipom koji je stalno na motoru.Šeta se okolo...Ne osvrće se na vrijeme,i ne obraća pažnju na okolinu...Ali,iznenada se pojavi osoba,koja te smiruje...Sa kojom lebdiš...I,kada lebdiš,shvataš stvari...Sitne stvari...Tvoja kćerka me naučila da budem strpljiv...To me čini da se dobro osjećam..."

Slika

„Uvijek postoje trenuci kad vam se putevi razilaze.Svako bira svoj put,nadajući se da će se,na kraju,putevi spojiti.Sve više-tvoj put je uži...Ništa strašno...Stvoreni smo jedno za drugo...Ona je tamo...Ali,na kraju se desi samo jedno-dolazi prokleta hladnoća...“

Slika

...“Iznenada shvatiš da se sve završilo...Stvarno...Nema povratka nazad...Ne kaj se...Kad pokušavaš da se sjetišgdje je sve zapravo počelo-otkrivaš da je sve počelo prije nego što si mislio...Mnogo prije...I,tada,u tom trenutku,SHVATIŠ DA SE SVE DEŠAVA JEDNOM U ŽIVOTU!KOLIKO GOD POKUŠAVAO-NIKADA NEĆEŠ IMATI ISTI OSJEĆAJ...NIKADA VIŠE NEĆEŠ IMATI OSJEĆAJ DA SI...TRI METRA IZNAD NEBA...“


Slika

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: ♥ Mario Casas - Tri metra iznad neba ☆  |  Poslato: 11 Dec 2012, 20:27
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
Iznenada shvatiš da se sve završilo.Stvarno.Nema povratka nazad,ne kaj se.
Kad pokušavaš da se setis,kad je sve zapravo pocelo..Otkrivas da je sve pocelo pre nego sto si mislio.
Mnogo ranije.I tada,u tom trenutku shvatiš da se sve dešava jednom u životu.Koliko god pokušavao nikad nećeš imati isti osecaj.
Nikad više nećeš imati osećaj da si
♥ TRI METRA IZNAD NEBA ♥[/size] :))




Slika

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: ♥ Mario Casas - Tri metra iznad neba ☆  |  Poslato: 11 Dec 2012, 20:45
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
DRUGA PESMA IZ FILMA:)

Something's trigged

Cecilia Krull

I guess you are thinking of my now
And you know that I’m thinking of you
Baby please love me one more time
‘Cause you know that you are the only one
And I say ohh, believe me
‘Cause you are the one
And I say ohh, believe me
‘Cause you are the one

I need you every day and every night
Something’s triggered when I look at you
I’m in peace when I’m in your arms
And I’m happy because I feel free
And I say ohh, love me
`Cause you are for me and I’m yours
And I say ohh, love me
`Cause you are for me and I’m yours

Trust your feelings, just let yourself go
Remember when your heart start to beat so hard
Ooooooooooohh ooooooooh
aaaaaahhhh

And I say ohh, believe me
‘Cause you are for me and I’m yours
And I say ohh, believe me
`Cause you are the one
`Cause you are the one



_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: ♥ Mario Casas - Tri metra iznad neba ☆  |  Poslato: 11 Dec 2012, 20:57
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
FILM: “Želim te”

TENGO GANAS DE TI

Ako ste voleli prvi deo, “Tri metra iznad neba” (Tres metros sobre el cielo), sigurno će vas oduševiti i njegov nastavak, “Želim te” (Tengo ganas de ti). I bukvalno ne treba ništa više ni reći! “3MSC” nas je sve u potpunosti osvojio! Mnoge devojke su se pronašle u toj priči. Ako smem da kažem, ja prva! Na svaki tužan momenat u filmu mi smo plakale, kod napetih scena smo grickale nokte u neizvesnosti šta će se desiti, a svaki put kada su Ugo (Hugo) i Babi (Babi) bili na sedmom nebu, topile smo se. E pa, iste emocije su zagarantovane i pri gledanju drugog dela! Mada je i Mario Kasas (Mario Casas) sam po sebi dovoljan razlog… Da se ne lažemo!

Slika

"Želim te"
Dakle, film “Želim te” snimljen je po istoimenoj knjizi Federika Moće (Federico Moccia), inače italijanskog pisca, tako da ovaj film postoji i u italijanskoj verziji, mada je po mom skromnom mišljenju, španska verzija znatno bolja.

O čemu se u njemu radi? Ako ste gledali prvi deo, upoznati ste sa pričom; ukratko: Ugo i Babi su se voleli, to je bila velika, strasna ljubav, koja se, nažalost, loše završila – raskidom. Babi je ostala sa drugim dečkom, a Ugo je otišao u Ameriku u želji da je zaboravi. Od njih je ostao jedino čuveni grafit “Tú y yo, tres metros sobre el cielo”.

Slika

Nekada zajedno – Ugo i Babi
Nastavak govori o tome kako se Ugo vraća iz Amerike. I dalje nije zaboravio Babi, i dalje razmišlja o njoj. Vraća se kući gde ga sve podseća na nju, na njih. Viđa se sa starim društvom, svi su oduševljeni što se vratio, ali od nje ni traga ni glasa. Na kraju odlučuje da krene dalje. Očigledno da ni njoj više nije stalo…

Iako se, možda, dalo očekivati da će se Ugo i Babi sresti, pomiriti i sve što uz to ide, on ipak upoznaje drugu devojku, Đin (Gin) u koju se, verovali ili ne, zaljubljuje. Ponovo dobija veru u ljubav i napokon kreće dalje. Sa Đin se osećao sjajno, ta devojka nikada nije prestajala da ga iznenađuje i oduševljava. Bio je srećan. Posle dužeg vremena. Njoj je čak dao da vozi njegov motor, što inače nikome nije dozvoljavao. To je ljubav!

Đin je inače bila odavo zaljubljena u Uga, još od kada je on bio sa Babi. Bila je ljubomorna na nju i smatrala ju je za najveću glupaču na svetu kada je raskinula sa Ugom. A onaj grafit… Stalno je maštala kako ga on ispisuje baš za nju. Pratila ga je, znala je sve o njemu, čak je uspela da sazna i kada se vraća iz Amerike kako bi ga tajno posmatrala na aerodromu. Tada je bila presrećna! I rešila je da sprovede svoj plan – da ga upozna i smuva! Njihov prvi susret, upoznavanje, sve je bilo smišljeno. Bila je odlučna u nameri da uspe. Nije više bila mala, a kada joj Babi više nije predstavljala opasnost bila je sigurna da će ga osvojiti i da će je zavoleti kao što je nekada voleo Babi.

Slika

Ugo i Đin
Vrhunac filma nastaje kada Ugo u teretani sreće svog starog prijatelja koji ga zove na zabavu gde će se svi zajedno ponovo okupiti. On se u trenutku premišlja, ali na kraju pristaje. Na zabavi sreće mnoge ljude koje nije video od kada se vratio iz Amerike, ali, sreće i nju – Babi. U gužvi ponovo čuje njen glas, njen smeh, emocije se ponovo bude. I ona je njega videla, malo su porazgovarali i već u sledećem trenutku – scena u kojoj se strasno ljube, isprepletene ruke i tela koja su toliko dugo žudela za tim trenutkom. Spavali su, a ona mu govori da se udaje. Šok! Iznenađenje! Neverica! U tom trenutku Ugo shvata kako to više nije ona Babi, njegova Babi. To je sada neka druga devojka koju on više ne voli. Takođe shvata i to da on sada voli Đin i da je grdno zeznuo stvar!

Zbog velikog kajanja i osećaja stida, Ugo priznaje Đin da ju je prevario sa Babi što ova nikako nije mogla da podnese. Bila je besna, raskinuli su i, na kraju, Ugo ostaje sam. Bez Babi. Bez Đin. I sada joj, kao što je ona to oduvek i maštala, poručuje “Tengo ganas de ti”.

I, zavese se spuštaju. Onako grubo, skicirano, to je suština filma. Naravno, ima tu još likova, događaja i preokreta, ali nije fora da sve otkrijemo! Nije to to dok se ne pogleda lepo, natenane i doživi svim čulima!

Slika

Đin, Ugo i Babi u stvarnom životu




wbm

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: ♥ Mario Casas - Tri metra iznad neba ☆  |  Poslato: 11 Dec 2012, 21:04
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
"ZELIM TE"


„Da li ću ikada uspeti da se vratim tamo, gde samo zaljubljeni žive, tri metra iznad neba?“
Ostavili smo ga sa ovim pitanjem. A sada, posle dve godine u Njujorku, Step se vraća u Rim. Mnogo toga se promenilo.
Uvek je tako kad se, nakon izvesnog vremena, vratiš na neko mesto. Zahvaljujući ocu, Step počinje da radi u svetu televizije.
Živi u stanu svog brata, ponovo se približava majci i, naravno, sreće sa starim prijateljima Budokanijevima. Lukone, Skelo, Bardato,
Balestri i svi ostali. Imaju ožiljke koje bol ostavlja iznutra, pre nego spolja, na koži. Buntovnici, ali svesno buntovnici,
i još važnije, nisu se promenili. Ali koliko se ona promenila, njegova Babi? Da li vredi pokušati da oživiš jednu ljubavnu priču koja je bila tako lepa i važna,
ili je bolje zauvek je zaključiti? Ionako je nemoguće povratiti staru magiju.


Slika

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: ♥ Mario Casas - Tri metra iznad neba ☆  |  Poslato: 11 Dec 2012, 21:14
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
Mario Casas: “Publika će osetiti da je Hache više ogorčen i tužan”

Slika


Mario se na premijeri filma pojavio u društvu koleginica Marie Valvrede i Clare Lago,
a priznaje da će njegov lik ovog puta biti dosta drugačiji.

Slika

Casas istgiče da je Hache sada znatno zreliji, ali da i dalje pun energije koja ga je uvek karakterisala.
“To je ista osoba koja je otišla i sad se vratila sa nečim što će gledaoci shvatiti šta je”,
ističe glavni glumac dodajući da je siguran kako će svi doživeti Hachea kao više melanhonično i tužnog.

Slika


Odgovarajući na neizbežna pitanja vezana za scene u kojima ga možemo videti bez majice,
on se nasmejao i rekao da to radi samo kad to od njega zahteva scenario. On smatra i da je mnogo bitnija
priča u filmu i odluka da li će Hache odabrati Gin ili Babi. Film u distribuciju kreće od 22. juna u svim bioskopima u Španiji.

Slika


_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 59 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker