|
Autoru |
Poruka |
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Aplauzi za Miroslava Ilića, zvižduci za Ivana
Publika izviždala Ivana Ivanovića, ali Slavuj iz Mrčajevaca se nije zbunio, pa je nastupom oduševio prisutne
Miroslav Ilić,

Nezaboravno. Početak koncerta Miroslava Ilića u Sava centru bio je prilično buran, jer je publika prvo izviždala voditelja Ivana Ivanovića, koji je došao da najavi pevačku legendu.

Kada je počeo da recituje stihove „Rastanka se našeg sećam“, prisutni su počeli da viču:
„Uaaa“. Ipak, čim je Ilić zakoračio na scenu i počeo da peva tu istu pesmu, zvižduke su zamenili aplauzi.
Po završetku prve pesme, Ilić se obratio publici:
- Krenuo ja jutros nešto poslom i sretne me komšija i kaže mi: „Jesi li se spremio za koncert“, a ja mu kažem da sam se za to spremao već 40 godina. Hvala za ovih prvih 40 godina. Od sad pa na dalje nek nas čuje ceo svet - rekao je on, praćen gromoglasnim aplauzom.
Ređali su se hitovi „Šumadijo“, „Rado, Radmila“, „Tebi“ i drugi. Publika je od početka do kraja koncerta bila na nogama i pevala, a posebno ih je oduševilo gostovanje Dejana Petrovića i njegovog trubačkog orkestra. Zbog velikog interesovanja, Miroslav će slušaocima njegove muzike posvetiti još tri koncerta.

Koncert pevačke legende ispratila je njegova porodica, među kojima ćerka Marija i zet Dragan Šutanovac. U pesmama su uživali i prijatelji i kolege Saša Matić, Boki Milošević, Vera Matović, Viki Miljković, Dejan Tomašević, Gordan Kičić... Kurir
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Goco, ko ti je sad pa ovaj?
Tržanku muškarci opsedali na svakom koraku, Gru pažnju privlačio drečavim kombinezonom, a Nigor uživao u piću

Mislili smo da Gocu ovako strasno ljubi samo Raša Čarolija je počela! Ovogodišnja manifestacija Ski-opening Kopaonik privukla je veliki broj ljubitelja skijanja i dobre zabave. Najpopularnije skijalište u Srbiji oduševilo je i veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su bili Goca Tržan i ostali članovi grupe Tap 011, Igor Lazić Nigor, Dalibor Andonov Gru, Miki Panjković, Ivan Ivanović, Vladimir Božović...
Uloženi napori i velika finansijska ulaganja kompanije „MK mauntin rizort“ isplatili su se pošto su gosti bili prezadovoljni, a poseta veća nego ikad. Već prvog dana na stazi je bilo 1.100 skijaša, dok je za vikend bilo oko 8.000 onih koji su uživali u zimskim čarolijama u najvećem srpskom ski-centru. Prva koja je poželela da isproba nove staze bila je Goca Tržan. Iako je u petak uveče nastupala, u subotu je ustala rano kako bi uživala na snegu. A muškarci su je opsedali na svakom koraku. I nijedan nije bio Raša.
Grupa Tap 011 održala je fantastičan nastup u hotelu „Anđela“, gde je atmosfera toliko bila uzavrela da su se dva muškarca skinula u bokserice.
Igor Lazić je puštao muziku pored spoljnog bazena hotela „Grand“ tokom otkrivanja najvećeg „jeger“ šota od leda. Muzičar je igrao sa promoterkama i pio „jeger“ iz ledenih čašica. Gru je skijao u drečavom kombinezonu i privlačio pažnju ostalih na stazi, dok je noću puštao muziku u klubu „Stefan Braun“.
Gosti hotela „Grand“ i „Anđela“ uživali su u najmodernijem spa centru, a posebno su bili oduševljeni spoljnim bazenom s toplom vodom.

Gru se nije nijednom ugruvao
 Nigor je svirao čak i u čašu Tržanka promoviše singl u „Teatru“!
Goca Tržan nastupiće večeras u popularnom prestoničkom klubu „Teatro“, kada će promovisati svoj singl „Ljubav i ja da se pomirimo“. Ona će izvesti i svoje najveće hitove, među kojima i „Konobarice“, „Srećo nečija“, kao i mnoge druge popularne pop hitove, koje je snimila tokom višegodišnje karijere. Ulaz je slobodan. Kurir
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
PODRŽALA KOLEGU Seka Aleksić uz Lukasa!
Nakon što se Savez udruženja boraca Patriotske lige kantona Sarajevo usprotivio održavanju koncerta Ace Lukasa, koji je planiran za 15. decembar u sarajevskoj “Zetri”, Seka Aleksić je prva javno podržala svog kolegu.
 Podrška: Lukas i Seka Naime, ona je na društvenoj mreži “tviter” napisala: - Podrška mom kolegi Lukasu za koncert u Sarajevu! Meni su “neki” mali ljudi sa “nekog” radija pokušali bojkotovati koncert pre par godina, ali nisu uspeli - pohvalila se pevačica. ALO
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Kantautor i njegova supruga ugasili „Salajku“ Balaševići likvidirali, pa osnovali istu firmu!
Razlozi za likvidiranje firme „Salajka“, koja se do kraja prošle godine vodila na ime supruge Đorđa Balaševića, Olivere, do sada nisu otkriveni, a obrt u ovom slučaju dogodio se kada je lepša polovina panonskog mornara otvorila drugo preduzeće pod sličnim imenom i sa istom delatnošću.
Samo neka se obrće: Olivera i Đorđe Balašević | Foto: RAS Kako je „Alo!“ pisao početkom ove godine, vlasnica firme „Salajka“ Olivera Balašević 30. novembra 2011. godine pokrenula je likvidni postupak, koji je okončan 29. marta 2012. No, Balaševićeva je 14. februara 2012. osnovala drugo preduzeće - „Salajka 021“. I prva firma „Salajka“, preko koje je snimljeno ostvarenje „Kao rani mraz“, kao i druga „Salajka 021“, bavile su se proizvodnjom kinematografskih dela, audio-vizuelnih proizvoda i televizijskog programa.

Zašto je „Salajka“, koja je osnovana 29. decembra 2004. sa početnim kapitalom od 2.649 evra, ugašena, iako je poslovala sa dobitkom, te je u godini likvidacije imala neto prihod od 7,5 miliona dinara, ostala je misterija. U drugu firmu „Salajka 021“ supruga panonskog mornara uložila je 10.000 dinara. O razlozima zbog kojih je Olivera ugasila prvobitno preduzeće koje je dobro poslovalo, pa otvorila drugo, ekonomisti neće preterano da polemišu i tvrde da ih može biti bezbroj.
- Preduzetnik iz krajnje trivijalnih razloga može likvidirati preduzeće, a pouzdan razlog vam može dati jedino privrednik. Možda je razlog taj što su imali preveliki prihod, pa da ne bi ušli u sistem PDV-a zatvorili su tu, a otvorili drugu firmu ili su prešli prepreku po kojoj neće biti paušalac. U svakom slučaju, koji god razlog da je u pitanju, potpuno je legalno zatvoriti jednu i otvoriti drugu firmu - za „Alo!“ objašnjava ekonomista Aleksandar Stevanović.
Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Oliverom Balašević kako bismo saznali o čemu se tačno radi, ali kao i prethodnog puta, Olivera se nije javljala na telefon niti je odgovarala na poruke do zatvaranja broja. ALO
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
TRENUTAK ISTINE: Keba slagao milione ljudi!
U emisiji pričao jedno a snimak svedoči nešto sasvim drugo
 Da je u emisiji "Narod pita", pevač Dragan Kojić Keba kojim slučajem sedeo na "stolici istine" odgovor na pitanje: "Dragane da li ste udarili kamermana emisije "Paparaco lov"?, bio bi lažan. Naime, pevač je na TV Pink u terminu rezervisanom za nove "Zvezde Granda" vodio besedu na aktuelnu temu oko napada na snimatalje popularne emisije o "lovu na poznate". On je rekao da ekipa nije imala pravo da snima njegovu kuću i privatan posed, te je on morao da reaguje. Takođe je dodao da nije bilo fizičkog kontakta između njega i kamermana. Međutim, Keba nas je malo lagao. Nas i milion onih koji prate emisiju "Narod pita". Na snimku koji je ekipa jedne od najgledanijih emisija, postavila na portalu "Pinkonline" možemo čuti pevača koji priznaje da je udario snimatelje kao i niz pretnji koje je Keba izneo.

PULS
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Seka Aleksić sa novom frizurom! FOTO

Folk pevačica gostovala je u emisiji „Narod pita“ i tom prilikom predstavila novi imidž Naime, Seka Aleksić je ukovrdžala kosu i moramo priznati da se i na ovakav način drastično podmladila. Inače, sličnu frizuru je folkerka imala kada je promovisala pesmu „Dođi i uzmi me“ pa se stiče utisak da se Seka vratila starom imidžu. Aleksićeva je u emisiji gostovala sa našom daleko uspešnijom muzičkom zvezdom Lepom Brenom i nije mogla da odoli da se fotografiše sa svojom starijom kolegicom. Puls
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Nevena Adžemović: Zavide mi zli ljudi
Poslanica i "modelsica" ne mari za komentare Mnogo prašine se podiglo zbog Neveninog prvog govora u Skupštini Srbije. Naime, Adžemovićeva je postavila pitanje o štetnosti antena na zgradama i nakon toga su krenuli brojni komentari na račun njenog izlaganja. Međutim, ona ne mari mnogo za mišljenje drugih ljudi.
 - Očekivala sam da će se podići prašina oko mog govora, jer svi ti besmisleni i bezobrazni napadi počinju još kada sam se pojavila u politici. Ljudima očigledno smeta moja pojava, oni očigledno nemaju pametnija posla. Nemam nameru da zbog zlih ljudi koji su naneli zlo ljudima Srbije u proteklih 12 godina, prestanem da se borim za pravedniju i bolju Srbiju - rekla je Nevena za "Ekskluziv". Nekadašnja Modelsica je priznala i da je ponosna na svoj rad. - Naravno da sam ponosna na svor dosadašnji rad. Retko ko ima priliku da sa 30 godina postane poslanik. PULS
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Dženifer Lorens najpoželjnija žena na svetu
Dženifer Lorens dospela je na prvo mesto vebsajta "AskMen" zahvaljujući ulozi simpatične, seksom udovice u filmu "Silver Linings Playbook"
_620x0.jpg)
OS ANĐELES - Glumica Dženifer Lorens je, prema istraživanju vebsajta "AskMen", proglašena za najpoželjniju ženu na svetu.
Zvezda filma "Igre gladi" na prvo mesto liste dospela je sa 47 pozicije zahvaljujući ulozi simpatične, seksom zaluđene udovice u filmu "Silver Linings Playbook".
"Postoji osećaj da je autentičnija od drugih glumaca", rekao je glavni i odgovorni urednik sajta Džejms Bazil i dodao da javnost još malo poznaje 22-godišnju glumicu da bi imali negativno mišljenje o njoj.
Prošlogodišnja pobednica Sofija Vergara pala je na 12. mesto, dok je starleta Kim Kardašijan "sletela" na 98.
U istraživanju je učestvovalo 2,4 miliona čitalaca koji su odgovarali na pitanje koju bi poznatu ličnost želeli da imaju za partnera.
Među prvih pet našle su se još glumica Mila Kunis, manekenka Kejt Apton, pevačica Rijana i glumica Ema Stoun.
Novosti
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Politička svađa u Užicu zbog Goce Tržan i Galije
Lokalnu vlast u Užicu, ustoličenu pre mesec i po, nagrizle su prve međustranačke razmirice. Ni manje ni više nego zbog novogodišnjeg koncerta! Trzavice je izazvao problem: ko će 31. decembra pevati na Trgu partizana - Goca Tržan ili grupa „Galija“ čiji je nastup, iako osetno skuplji, protežirao SPS.

Gradonačelnik Užica Saša Milošević bio je odlučan da se ide na jeftiniju varijantu, tj. zalagao se za nastup Goce Tržan, a socijalisti koji su lobirali da za Novu godinu nastupi „Galija“, bend njihovog člana Nenada Milosavljevića, ostali su u manjini Turistička organizacija Užice odlučila je da na ispraćaju 2012. peva Goca Tržan. Vodeći kriterijum u izboru bio je novac. Angažman pevačice i pratećeg orkestra koštao je nešto više od milion dinara, što je ocenjeno kao finansijski podnošljivo, pa je sa njenim menadžerom postignut načelan dogovor o koncertu. Međutim, kada je sve trebalo da se stavi na papir, zamenik gradonačelnika Vidoje Drndarević, visoki kadar užičkih socijalista, lobirao je da peva „Galija“.

Iz Užica su mi javili da su pristali na moju cenu. Znači, ja ću pevati: Goca Tržan - Drndarević je, uz podršku partijskih drugova, tražio „Galiju“, iako je angažman te grupe pola miliona dinara skuplji od koncerta Tržanove. Pitanje zašto puno više platiti nekoga ko je manje atraktivan ostalo je nelogično dok nije procurila nezvanična informacija da iza Drndarevićevih prohteva stoji centrala SPS koja je od užičke filijale tražila da uhlebi Nešu Milosavljevića, inače kandidata za poslanika na minulim izborima, - priča sa „Blic“ gradski funkcioner koji je insistirao na anonimnosti. Lobiranje socijalista za „Galiju“ trajalo je do jučerašnjeg kolegijuma gradskih čelnika kada je presečeno - pevaće Goca Tržan.

Nadam se da će odlučivati kultura, a ne politika: Nenad-Neša Milosavljević - Galija Goca Tržan i Nenad Milosavljević, alijas Neša Galija, za „Blic“ su negirali da njihov angažan ima ikakve veze sa političkim odlukama, odnosno, oboje su istakli da bi voleli da zarade novogodišnji honorar kao zabavljači svih Užičana željnih dobre pesme, bez obzira na njihova politička ubeđenja. - Iskreno se nadam da će se odlučiti za “Galiju” jer smo sa Užičanima imali uvek dobru konekciju. Imali smo dosta humnanitarnih koncerata u tom gradu. Nije mi poznato da je određena politička opcija za mene, a da je neka druga (ili neke druge) za nekog od mojih kolega - rekao je Neša Galija koji još nije bio obavešten da je doneta odluka da peva Goca Tržan. - Danas mi je potvrđeno da su pristali na moju cenu, što znači da su odlučili da im ja pevam. O tome je jutros odlučivano i, prema mojim informacijama, to nema nikakve veze sa nekom političkom opcijom koja se navodno zalagala za mene. Takve glasine nisu doprle do mene. Nisam čak ni znala da postoji opcija za „Galiju“, jedino se pominjala Ana Štajdohar - rekla je Goca juče za „Blic“. Blic
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Ne postoji šansa da nam Georgiev peva"
Nakon što su mediji pre nekoliko dana preneli tvit pevača Vlade Georgieva u kome piše da mu je u sanduče ubačeno pismo Jehovinih svedoka, ovo versko udruženje je na adresu redakcije Alo poslalo saopštenje u kojem, pored napomene da su pogrešno okarakterisali njihov rad, na indirektan način saopštavaju da Barba nije neko ko ih interesuje.

Jehovini svedoci: Biblija kaže: “Ne misli o sebi više nego što treba" Naime, pisano je da se pretpostavlja da su Jehovini svedoci verovatno želeli da im Georgiev zapeva na nekom od njihovih skupova, ali su oni demantovali te navode. - Gospodin Georgiev može da bude miran što se tiče njegovog angažmana, ne postoji šansa da može da peva kod Jehovinih svedoka - napisali su u pismu i naglasili sledeće: - Mi svi pevamo jer Biblija kaže: “Ne misli o sebi više nego što treba.”
Inače, s obzirom na to da je u tekstu stajalo da do komentara Vlade Georgieva novinari nisu mogli da dođu, ova organizacija je to prokomentarisala:
- Napisali ste da niste uspeli lično da razgovarate sa gospodinom Georgievim. Verovatno znate da “radio mileva” nije pouzdana.
Šta god da su hteli da kažu... Vesti
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 21 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|