Autoru |
Poruka |
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
aaa molena ebem ti uciteljicu ma obe
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ima ona stara narodna pas koji laje ne ujeda he he  pohvaljujem Emu jer hoce da me nauchi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Pohvaljujem Megi zato što je pozitivno blesava Pohvaljujem Molenu zato što ima pametnog brata  Pohvaljem mmm-a zato što je pravi delija Pohvaljujem Montoyu zato što me je upoznao sa guzatim Kolumbijkama. Kritikujem Bubi jer non stop misli o tortama Kritikujem SHE zato što je ostavila prljav peškir na podu u kupatilu Kritikujem Emanuellu zato što me umalo danas nije zgazila dok je vozila svog trabanta Kritikujem Pešn zato što mi non stop šalje pp-ove u kome traži neke piratske programe. (Ja sa piraterijom ne želim da imam posla ) Heh
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
sladak si Zex
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
I ti si mi bila slatka do danas. Juriš onim trabantom 100 na sat i ne znam šta sam ti skrivio... Moraćeš da se iskupiš, nema ti druge ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Povaljujem Emu što voli cvajtakt motoren Pohvaljujem Bubi sa odanost forumu Pohvaljujem Zexa na iscrpnim odgovorima Povaljujem Greškicu za diskreciju Pohvaljujem SHE jer se popravila Pohvaljujem Vučicu na iskrenosti koga nisam prozvao ne se spremi za idući čas... 
Poslednji put menjao montoya dana 08 Dec 2012, 21:37, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Pohvaljujem samog sebe.Nek imam i ja jednu pohvalnicu.
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Žex je napisao: I ti si mi bila slatka do danas. Juriš onim trabantom 100 na sat i ne znam šta sam ti skrivio... Moraćeš da se iskupiš, nema ti druge ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) mozebiti da si se zahebo
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
otkud emi pare za trabant ?
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|