Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) neeeeeeeee just taman se izbrisale neke odvale ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) boskeee miiraaaan!
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
ne mogu B sve pofatati, ako kropnem cijelu stranu immio ce izbrisite bem ga boske..super ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
vuja kojic je napisao: MeGi je napisao: Stvarnooooooooooooo? ja sam njegov fan jel moj ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Ako si Sheki eej seki seki tako ti alaha dovescu te seki do prosjackog stapa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
66
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
MeGi je napisao: vuja kojic je napisao: MeGi je napisao: Stvarnooooooooooooo? ja sam njegov fan jel moj ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Ako si Sheki eej seki seki tako ti alaha dovescu te seki do prosjackog stapa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i štap mi uzeli.....cvrc
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Onda me ignorisi u sirokom luku vujo dobro je dok jos imas net il to krades od komsije:)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Štucam..neko me spominje...imam 25...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Boss je napisao: Vidim ja ovde se pisalo o svemu, a najmanje o temi.  dje me nadje hahah jel brinu i za wc papir 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ko o cemu ona o WC papiru
_________________ Omnia Tempus Habent
Poslednji put menjao Trile dana 08 Dec 2012, 10:59, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
MeGi je napisao: Onda me ignorisi u sirokom luku vujo dobro je dok jos imas net il to krades od komsije:) kradem,sad će pi*da da gasi modem.....u pola dva kreše gospođu
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|