Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Mar 2024, 23:32


Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: Koncerti-najave  |  Poslato: 12 Okt 2012, 16:42
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
U prodaji karte za Prljavo kazalište


Ulaznice za koncert Prljavog kazališta biće puštene u prodaju u ponedeljak 15. oktobra.

Slika
Karte po cenama od 1.800, 1.900, 2.200, 2.400, 2.500 i 2.800 dinara će moći da se kupe na svim ovlašćenim prodajnim mestima "CS Eventim" kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograd, Doma omladine i Ušće šoping centra.

Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs.

Posle dvadesetšest godina od poslednjeg koncerta u Beogradu, Prljavo kazalište koje važi za najveći i najbolji hrvatski pop-rok bend, nastupa u Kombank Areni, 22. decembra sa početkom u 20h.


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Koncerti-najave  |  Poslato: 13 Okt 2012, 11:18
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
“Tropico Band” slavi deceniju postojanja koncertom u Beogradu


Slika


Povodom 10 godina postojanja, “Tropico Band” je na Press konferenciji najavio svoj prvi solistički koncert zakazan za 24. oktobar u Sava Centru.
Na konferenciji za novinare održanoj u restoranu “Kalemegdanska terasa” popularni “Tropico Band” je najavio svoj prvi solistički koncert koji će se održati u Centru Sava 24.10.2012. sa početkom u 20:30h.
- Nezahvalno je davati najave pre nego što se koncert desi - rekao je Aleksandar Cvetković i dodao:
- Ono u šta sam siguran je da će sam početak koncerta biti spektakularan. Nešto što se do sada nije dogodilo ni na jednom koncertu kod nas. Neću da otkrivam o čemu je reč, ali će publika koja je prisutna u sali uživati. Osim standardne postave benda na sceni će se naći još puno drugih muziča i pratećih vokala. Svakodnevno vežbamo i probamo i verujemo da će se publici svideti.


Slika


Predrag Pešić Žuća, dodao je da je koncert ostvarenje njihovog dečačkog sna i da su im svi prijatelji za Novu godinu poželeli uspešan prvi beogradski koncert.
Publika na koncertu imaće priliku da između ostalih čuje i pesme: “Pitaš kako mi je”, “Bojim se”, “Misliću na tebe”, “Onu moju” kao i pemu “Lažem te” koja je juče premijerno predstavljena novinarima.
Na konferenciji novinarima su pored članova Tropico Banda obraili Jelena Trifunović tekstopisac i Dragan Brajović Braja kompozitor.
Karte za ovaj koncert su već u podaji, a njihova cena je 1.200, 1.500 i 1.800 dinara.


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Koncerti-najave  |  Poslato: 14 Okt 2012, 16:52
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
Cubismo" 19. oktobra u Beogradu


Hrvatski sastav "Cubismo" zagrejaće beogradsku publiku afro-kubanskim ritmovima 19. oktobra nastupom na sceni Bitef Art Kafea.


Slika


U muzici koju izvode osećaju se uticaji džeza, hip-hopa, fanka i roka , a zanimljivo je da članovi benda dolaze iz nekoliko zemalja: Kube, Hrvatske, Ekvadora i Slovenije.

- Cubismo uvek svira u punom ili proširenom sastavu . Naime ima nas mnogo, ali bez toliko ljudi, Cubismo ne bi imao taj zvuk. Često nas pitaju možemo li doći u manjem sastavu radi veličine kluba ili pozornice, ali bez 8-9 ljudi Cubismo ne bi tako zvučao – najavljuju moci pred beogradski nastup, a zanimljivo je da će im se na pozornici Bitef Art Kafea ovog puta pridružiti i izuzetan kubanski gitarist Ariel Kubria.

Cena karata u pretprodaji je 1.000 dinara, a na samo veče koncerta ulaz će koštati 1.200 dinara.




Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Koncerti-najave  |  Poslato: 16 Okt 2012, 20:15
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
Američki muzičar Skot H. Biram 27. oktobra u klubu "Gan"


Američki alternativni rok muzičar Skot H. Biram nastupiće u subotu, 27. oktobra (22h), u beogradskom klubu "Gan".

Slika

Skot H. Biram: One-man-band koji je bučniji od većine glasnih grupa danas
"U poslednjih par decenija pojavio se impozantan broj ’one-man band’ izvođača čak i par ’one-woman band’ varijanti. Vremenom izdvojilo se nekoliko njih koji čine sam vrh – Bob Log III, John Schooley i Scott H. Biram", navodi se u saopštenju organizatora koncerta.


Karte
Karte su u pretprodaji od prvih dana septembra na svim prodajnim mestima Eventima i u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, makedonska 30, lokal 15. Tel: 011/3348-664, radno vreme: 12-19, subotom 11-16). Pretprodaja – 1.200 din, dan koncerta – 1.500 din.
Skot H. Biram muzičku karijeru započeo je u pank grupi The Thangs, a potom svirao u dve bluegrass postave: Scott H. Biram & The Salt Peter Boys i Bluegrass Drive-By.

Godine 1999. Biram diže ruke od muzike koja uključuje više ljudi, formira one-man band i iste godine objavljuje prvi album „This is Kingsbury?“ za sopstvenu etiketu KnuckleSandwich Records. Slede „Preachin’ & Hollerin’“ (2002.) i „Lo-Fi Mojo“ (2003.) živi album snimljenog radio nastupa u Ostinu, Teksas.


"Bazični i jednostavni miks više žanrova (Delta Blues, Hillbilly, Country Blues) nabijeni punk, ali i heavy metal energijom i glasnoćom, te krunisani Biramovim režećim bloodspitting glasom do te mere su prepoznatljivi i karakteristični da je nemoguće pomešati ga sa bilo kojim iz one-man band branše. Poluakustični Gibson iz ’59., set pedala, distorzirani mikrofon i drvena ploča po kojoj nervozno gazi stopalima držeći ritam je sve što se sa njim pojavljuje na bini, ali mu to ne smeta da bude bučniji od većine glasnih grupa danas", dodaje se u saopštenju organizatora.

VIDEO > Scott H. Biram - I Want My Mojo Back:


Peta ploča koju je objavio za svoju etiketu - „The Dirty Old One Man Band“ – čikaški Bloodshot Records reizdaje 2005. i potpisuje ugovor sa Biramom. Već od tada Biram svira preko 200 koncerata godišnje. Osim SAD najviše turneja ima u Evropi i Velikoj Britaniji. Samo od 2005. do 2011. čak 14 puta.

Poslednja tri albuma: „Graveyard Shift“ (Bloodshot Records, 2006.), „Something Wrong/Lost Forever“ (Bloodshot Records, 2009.) i „Bad Ingredients (Bloodshot Records, 2011.) ozbiljnije skreću pažnju na njegov rad. „Something Wrong/Lost Forever“ stiže do 5. mesta Billboardove Blues top liste, a „Bad Ingredients“ upada na 35. mesto iTunes Rock liste na sam dan izlaska! Nedelju dana potom teksaški nedeljnik ’Austin Chronicle’ objavljuje broj sa njegovom fotografijom na naslovnoj strani.

Biramova muzika u seriji "My Name is Earl"


Osim toga neke od njegovih pesama pojavljuju se u par filmova i serija: ’Blood, Sweat & Murder’ u seriji „My Name Is Earl“, ’Wreck My Car’ u filmu „The Darwin Awards“. Sam Biram pojavljuje se u više dokumentarnih filmova o američkoj muzici baziranoj na tradiciji, te u filmu o najpoznatijem predstavniku ’one-man band’ forme – Hasilu Adkinsu.

Nashville Pussy obradili su njegov hit ’Raisin Hell Again’ na svom albumu „Get Some!“ iz 2005.,a Hank Williams III pesmu ’Truckdriver’.

Scott H. Biram iza sebe ima osam albuma, brdo singlova/EP-ja, nekoliko pojavljivanja u dokumentarnim filmovima o današnjoj američkoj Rokenrol sceni. Obišao je više od pola planete svirajući svoj Dirty Old Man Band Heavy/Punk/Blues, a krajem oktobra ima priliku da po prvi put svira i kod nas.


Izvor:Blic


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Koncerti  |  Poslato: 07 Dec 2012, 10:58
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Đorđe Balašević - Pula, Arena (Cijeli koncert)


_________________
Slika


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Koncerti  |  Poslato: 07 Dec 2012, 17:12
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
Bitlsi nastupaju u Beogradu

Jedna od najboljih i najuspešnijih evropskih tribute grupa Bitls Revival Band iz Češke koja puni dvorane širom sveta prvi put će nastupiti u Beogradu 18.decembra u 20h u Sava Centru
Ključ uspeha grupe leži u izvođenju Bitls pesama na svetskom nivou, savršenom prizoru, scenskoj koreografiji, kao i vokalnoj i vizuelnoj sličnosti sa originalnim Bitlsima.


Slika

Repertoar benda se sastoji od oko 60 najpoznatijih melodija Liverpulskih legendi. Svaka pesma je pedantno uvežbana posle pažljivog proučavanja performansi i audio i video snimaka koncerata. Svaki detalj je važan, pa iz tog razloga koriste indentičnu opremu kao originalni Bitlsi. Šta više, grupa ima tri
kompleta indentične kopije Bitls odela, pa čak i obraća pažnju na takve detalje kao što su originalne Bitls Čelsi Cavern Čizme, levoruki basista, hromirana VOX postolja, stilizovane postere u bojama, kao i mnoge druge naizgled nevažane detalje koji pomažu u stvaranju savršene ukupne slike. Oni su jedina grupa koja je dobila dozvolu da može da nastupa pod ovim imenom i izvodi pesme Bitlsa.

press


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Koncerti  |  Poslato: 12 Dec 2012, 13:16
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
Josipa Lisac slavi rođendan koncertom u "Sava centru"


Josipa Lisac, pevačica jedinstvenog glasa i pojave održaće koncert 14. februara sledeće godine u "Sava centru" kada će ujedno proslaviti rođendan i obeležiti 40 godina od izlaska čuvenog albuma "Dnevnik jedne ljubavi".


Slika
Josipa Lisac
I ovaj koncert kao i svi veći nastupi Josipe Lisac unazad dve decenije biće posvećen Karlu Metikošu, a pored toga poznata pevačica će proslaviti i svoj 63 rođendan.

- Nisu važne godine, a nije važno ni vreme, samo je važna ljubav - poručuje Josipa Lisac pred dolazak u Beograd.

Ona će beogradsku publiku podsetiti na "Dnevnik jedne ljubavi", njen prvi album koji danas uživa kultni status i mesto u svim antologijama, na kome se nalaze pesme kao što su sa "Sreća", O jednoj mladosti", "Ležaj od suza"...

Takođe biće ovo prilika da publika čuje i neke od ostalih hitova Josipe Lisac među kojima su: "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda" i mnogi drugi.

Ulaznice za koncert su u prodaji po cenama od 1.600, 1.900, 2.200 i 2.500 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

Blic


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Koncerti  |  Poslato: 17 Dec 2012, 12:50
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
"Green Day" na Kalemegdanu 27.maja VIDEO

Kako je "Blic" ekskluzivno najavio jedan od najvećih aktivnih rok bendova "Green Day" nastupiće u Beogradu. Oni će održati koncert 27. maja u okviru "Calling" festivala u velikom parku Donjeg grada ispod Kalemegdana.

Slika

Biće to jedini i premijerni nastup "Green Day" u ovom delu sveta na aktuelnoj stadionskoj turneji kojim promovišu svoj trostruki album "¡Uno!, ¡Dos!, ¡Tré!".

Maratonska gitarska žurka u parku ispod tvrđave, prikazaće još nekoliko odličnih bendova na, prema mišljenju mnogih, najatraktivnoj lokaciji za koncerte u Beogradu.

Pogledajte najavu za koncert grupe "Green Day":



Blic


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: ...rock koncerti...  |  Poslato: 28 Okt 2013, 16:13
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45918

OffLine


Uriah Heep - Thirty Years in Rock Live Concert

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: ...rock koncerti...  |  Poslato: 28 Okt 2013, 16:16
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45918

OffLine


Black Sabbath and Dio - "Heaven And Hell"

_________________
Slika Slika


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 148 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker