|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Boss je napisao: Pa znao sam ja da ti nisi baš... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Naravno,ja kao Kasparovom razmisljam nekoliko poteza unaprijed,,,
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
dragi moj druze pitt,samo da ti se javim hahahaha evo me ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
 Brad uhvacen od paparazza dok je pisao svoju dizertaciju o forumasima
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao:  Brad uhvacen od paparazza dok je pisao svoju dizertaciju o forumasima Hahahahahahahahahah.....kisko
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Tam,tam,tam,,,,jos samo malo,i bit ce sve jasno,dali ce Vukcica otpuhati kucicu tri praseta,koje ce od prasadi biti trinaesto,dalo je to"kreativni","brzi" ili pak "dugackonickasti",ali kako stavri stoje ona ce ih sve tri gurnuti u kaljužu,,,nisu se pokazali,,,s druge strane vidjet cemo koje su namjere Milutina prema svojoj dragani,kako ce zavrsiti Boske do koske i Spavalica varalica,,,kad ce Molena doci iz"Afrika"...sta ce biti s Niki piki,zasto Tw ne dolazi na Forum,nego samo viri,dali je blessa stavrno blesava,ili se takvom samo pravi,,,i mnogooo,mnooogo toga,citajte uskoro na blogu"Chaterland-Nevrland,,,uskoro,,,,,!!!!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Kuc...kuc...Jel slobodno? Ja došla da popijemo kavicu ti i ja...Može? 
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
ajde Senci,sad cu iznesem baklave i rahat lokum:P
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Može Ema...nas dvije ćemo da teferičimo...a valjda će nam se i Pitt pridružiti... ![[girl_smile.gif] [girl_smile.gif]](./images/smilies/girl_smile.gif)
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
pa da nam pojede sve baklave netje da moze:p
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|