Autoru |
Poruka |
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Zasto? Bas bih volela tebe slucajno da sretnem, npr kao onda kad si ti mislila od neke devojke da sam ja:) Moraces to opet jednom opisati, jer sam umrla od smjeha ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Passion je napisao: Zasto? Bas bih volela tebe slucajno da sretnem, npr kao onda kad si ti mislila od neke devojke da sam ja:) Moraces to opet jednom opisati, jer sam umrla od smjeha ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) zato... ma imam novi slucaj hahahahaha,brate mili sve slucaj do slucaja u mom slucaju al ovaj put nisam znala sta da mislim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Mooolim ispisi ono kad ti dosla neka djevojka, jesi se ono ti na poslu svadjala malo s njom, pa si zato mislila da sam ja A ona drzala u ruci telefon, ti halucinirala da joj otvorena stranica foruma ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
kad i namerno hoces da sretnes nekoga..cuj sretnes.. i to je komplikovano
a slucajno..to je nemoguce..urbana legenda
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma pusti megi molim te hahahahaha ko ce se tog secati ponovo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
SHE je napisao: ma pusti megi molim te hahahahaha ko ce se tog secati ponovo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa meni se desio slucajni susret i sto ne bih verovala, mislim ja to tako zovem
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pa i meni se desila ljubav na prvi pogled a ceo forum grakce kako je to nemoguce ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
SHE je napisao: pa i meni se desila ljubav na prvi pogled a ceo forum grakce kako je to nemoguce ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja verujem i u to:) Pa kazem ti da smo jedno....uskoro cemo s ei slucajno sresti...ko zna Mozda smo se i ocesale rame o drame a da to nismo skontale:) She a to sa razlicitim imenima, jbd de mani se gledanja Karamele i njegovih "Preljubnika"
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ne lupetaj ovo je bio istinit is tvaran slucaj!!! zivota mi,pomislila sam jbte opet ona Megi hahahaha samo se maskirala ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|