Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Pohvaljujem Megi..sto ya razliku od mene obavlja svoj zadatak
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) I ja pohvaljujem sebe uff kako kreativan zadatak, no comment. Ugledaj se na mene Koala. Kritikujem Minnie jer je stala sa prvim Laku Noć Picard...sanjaj me veceras!! izazov
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
a kada će mene neko
samo vas gledam
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Pohvaljujem Picarda, jer je stvarno dobro vaspitan i kulturan 
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Grešnica je napisao: Pohvaljujem Picarda, jer je stvarno dobro vaspitan i kulturan  pohvaljujem te jer si jedina do sada imala hrabrosti napisati ono što je svima više nego očito ljubim te
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
kritikujem sve one koji nisu znali da sacuvaju ni slovo na papiru ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Krritikujem hakera koji je napravio ovo sranje slabo je ovo...kad ga rusis rusi ga do kraja..pa da gradimo novi  ovo sada ni piskila ni kakila
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: Krritikujem hakera koji je napravio ovo sranje slabo je ovo...kad ga rusis rusi ga do kraja..pa da gradimo novi  ovo sada ni piskila ni kakila cuti ti Molena da ti guzica nije htela u Afriku mozda bi se sacuvalo nesto ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a sta treba da sacuvam molim te...prosvijetli me ? Koliko vidim ti si morala ponovo da se regnes hahah 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|