Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Jurio sam klinke, balvan... umesto da sam bio sa ovakvim perverznim damama kao sto si ti.... joj ali ono za mrezaste carape... ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ha, i tebi je to sa carapama..
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
pa dobro sad...zabezekni se al zatvori usta
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Ne brini, nece niko videti ono... Nisi valjda i Triletu poslala? Mislio sam da sam jedini bar ovaj put ![plac.gif] plac.gif]](./images/smilies/plac.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Picard je napisao: MeGi je napisao: Zlobni smisao se moze vratiti ali ti posle onog pp si izgubio pamet Laku Noć Picard...sanjaj me veceras!! izazovvečeras? pa kad ne sanjam molenu onda si ti tu Pa dobro nekad nije lose biti i poslednja rupa na svirali ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Molena je l moze kraj izazova evo Picard ce me sanjati , poslije tebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Poslednji put menjao MeGi dana 24 Okt 2012, 23:58, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Hahahah..znala sam ja da se iza one Lazljive plavuse krije vruca vatrena mačkICA  Megi...izazov ti vise ne vazi..ne moras vise to mecati hahaha...pogotovo to sitnim slovima bljak-...i nije ti fazon, i da znas da vise s tobom ne igram ove igre ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Molena to znaci da ipak...hihihihi....stidi se,znaci...ovaj....zato ta slova,hihihi. Zlobni ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa sto nisi dala za drugog nekog da pisem, bilo bi bolje ne bih pisala to sitno. Ne moras necy da se igram ni ja, uvredjena sam ![[plezisee.gif] [plezisee.gif]](./images/smilies/plezisee.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: Ma samo si SRECO s tim sitnim slovima pokazala koliko si 'slaba' na Picarda hahaha 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|