Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Gosti ne citajte ove zene gore :Bubi i Rakel danas im nisu sve ovce na broju ![[plezisee.gif] [plezisee.gif]](./images/smilies/plezisee.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Da mi ga naci ko te jahoooo....  Ima i ona..."hvalite me usta moja dok vas neko nije razvalio" haha. Gosti...samo Megi i Ja.....'provod' zagarantiran  Ove gore babe i svetice su nezanimljive totalka..jedna ode u openziju druga svetica...dovoljno pametnom 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
pa izgleda da je uspeo..ko god da je.. stalno pominjes neke zadatke.. Valjda se covek moze i nasaliti i reci ono sto misli i bez zadatka.. Ili je fora *skrivati* se iza zadataka da bi se malo nasalili... U svakom slucaju..ne razumem odakle ti ideja o nekom zadatku
ps..ovo je odgovor na Bubin post
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Poslednji put menjao Julia dana 24 Okt 2012, 15:13, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
MeGi je napisao: Gosti ne citajte ove zene gore :Bubi i Rakel danas im nisu sve ovce na broju ![[plezisee.gif] [plezisee.gif]](./images/smilies/plezisee.gif) Megi,bre ne diraj mi ovce. A,gostima je zabavno vidis da se broj povecava... Oni misle da cemo nas dve uskoro ovako Ali,neee,ja sam smirena. Cek pogresan smajli ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Da mi ga naci ko te jahoooo....  Ima i ona..."hvalite me usta moja dok vas neko nije razvalio" haha. Gosti...samo Megi i Ja.....'provod' zagarantiran  Ove gore babe i svetice su nezanimljive totalka..jedna ode u openziju druga svetica...dovoljno pametnom  ehehehehehehhehehehehehehe jbg mOli..pametnom dovoljno..al na zalost danas je mnogo vise budala nego pametnih..a i oni pametni pobudalili... ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Bubi je napisao: MeGi je napisao: Gosti ne citajte ove zene gore :Bubi i Rakel danas im nisu sve ovce na broju ![[plezisee.gif] [plezisee.gif]](./images/smilies/plezisee.gif) Megi,bre ne diraj mi ovce. A,gostima je zabavno vidis da se broj povecava... Oni misle da cemo nas dve uskoro ovako Ali,neee,ja sam smirena. Cek pogresan smajli ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ja sma bas uznemirena..evo sva se tresem..ko vrbov prut...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Iii kazeee  Nece mi nece san na oci ali me vino hoce bas uzalud svi mi kazu kociii sto se opijas a ja sam gas do daske dao i nemam vise sta da dam ....... Ovako ce gosti da plesu ...axaxa Bozeeee Bubiii zar ti tako fina nesto tako da napises no comment zeno, kako mozes i da pomislis da bih ja nesto sa tobom....i ne guraj se vidis da pisem sa molenom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Poslednji put menjao MeGi dana 24 Okt 2012, 15:17, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
KoaLa je napisao: Bubi je napisao: MeGi je napisao: Gosti ne citajte ove zene gore :Bubi i Rakel danas im nisu sve ovce na broju ![[plezisee.gif] [plezisee.gif]](./images/smilies/plezisee.gif) Megi,bre ne diraj mi ovce. A,gostima je zabavno vidis da se broj povecava... Oni misle da cemo nas dve uskoro ovako Ali,neee,ja sam smirena. Cek pogresan smajli ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ja sma bas uznemirena..evo sva se tresem..ko vrbov prut... Kako se trese taj prut,mislim el' to neka posebna vrsta? ![[girl_smile.gif] [girl_smile.gif]](./images/smilies/girl_smile.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
nadji Bubi vrbu..odlomi prutic pa ga zatresi..i onda ces videti da ti ne objasnjavam sad..necu umeti..pa cu te dezinformisati
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
KoaLa je napisao: nadji Bubi vrbu..odlomi prutic pa ga zatresi..i onda ces videti da ti ne objasnjavam sad..necu umeti..pa cu te dezinformisati A,to nikako...Ne unistavam parkove...Ali ne brini,kao da si mi objasnila za taj vrbov. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|