Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
KoaLa je napisao: Svaka cast Minnie...  ..ljubnem te...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Minnie je napisao: KoaLa je napisao: Svaka cast Minnie...  ..ljubnem te... aj ljubnem i ja tebe...al ono da se cuje  ps..e bila sam ti za vikend u ''komsiluku'' ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..hehe..vidim ja proljepšalo se.. ..a sad znam i zašto.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Minnie je napisao: ..hehe..vidim ja proljepšalo se.. ..a sad znam i zašto.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) he he he he ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
e ocu ja jedan izazov... al bez preterivanja
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
a meniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Bozeeeeeeeeee..znate sta mi se sad desilo.. Pisem post i posaljem ga..i nesto komp zabagova.. Javlja mi ono "ups..google chrome nije uspeo da ucita stranicu" ili kako vec..nesto u tom fazonu..pokusajte ponovo..i ispod adresa..i ja kliknem na ponovo..otvori mi se stari forum...
ps..nije ovo deo teme..nego..cisto da ispricam
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
MeGi je napisao: a meniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..jesi sigurna... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) ..koala..mož' biti da su vanzemaljci upleli neki svoj organ.. ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
Poslednji put menjao Minnie dana 24 Okt 2012, 00:28, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Meni se desavalo to za google chrome....npr kada brzo klikcem s teme na temu kad mimnogo toga otvoreno mozda preoptereti chrome al" gde stari da ti otvori leleeeeeeeee duhovi u nama ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Minnie spremna sam na izazov , ja sam junak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|