|
Autoru |
Poruka |
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Vidoje već zaprosio Nikolinu Pišek?! Biznismen i istoričar umetnosti Vidoje Ristović zaprosio je atraktivnu voditeljku Nikolinu Pišek. I to u beogradskom klubu "Sinema", gde su nastupali Marina Visković i Nenad Ćeranić. Dok su odjekivali stihovi pesme Sandija Cenova "Žena budi mi ti", Vidoje je Nikolini zapevao na uvce držeći je čvrsto u svom zagrljaju.

Ona je bila veoma raspoložena i slušala ga sa širokim osmehom. Nekoliko puta je klimnula glavom… Istovremeno, vrlo bliska prijateljica Pišekove kaže da je sin Miše Grofa, čuvenog antikvara, pre nekoliko dana poručio "Kartijeov" prsten od belog zlata sa dijamantom iz poslednje kolekcije ovog proizvođača, čija je cena oko 15.000 evra. Nikolina ga još nije stavila, ali to očekujemo još koliko ove sedmice.
Pošto je muzika bila glasna pa niko iz okruženja nije čuo da li je izgovorila "da", pozvali smo voditeljku da je pitamo da li je pokretima glavom prihvatila Vidojevu prosidbu.
"Bilo je to veoma lepo veče, a verujte mi da sam sad u momentu zaboravila koje sam pesme čula", rekla je zagonetno i kroz smeh Nikolina. Kada smo je priupitali kada će staviti verenički prsten, samo je zahvalila i prekinula vezu.
Izvor:svet plus
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Ana i Nikola proslavili godišnjicu braka Popularni par Ana i Nikola Rađen proslavili su nedavno četiri godine braka.

U intimnoj atmosferi, bračni par je uživao u večeri i vinu u svom omiljenom restoranu. Pevačica i sportista imaju dve ćerkice koje su kruna njihove ljubavi, a kako je vaterpolista rekao, sve dok ima tolerancije i poštovanja, oni će trajati.
"Dok god bude razumevanja, tolerancije, podrške i kompromisa, neće biti problema", izjavio je Nikola.
Autor: B.B. Izvor: Alo
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Anabela za ljubavne lomove krivi novinare: Ako mi upropaste i ovu vezu napuštam pevanje! Anabela Bukva, koja je u vezi sa biznismenom Andrejom Atijasom, nije ni trenutka razmišljala kad je, kao iz topa prilikom gostovanja u emisiji izjavila sledeće: “Novinari na mene vrše neverovatan pritisak sa kojim se ja borim, ali neko ko nije iz javnog života ne može to izdržati. Andrej ne može to da trpi i sve mu to jako smeta. I meni smeta što mi mediji rasture svaku priču. Ako mi novinari upropaste i ovu vezu, definitno se povlačim iz ove profesije”. Na pitanje voditelja emisije čime bi se bavila ukoliko do toga zaista dođe, rekla je da ne zna, osim da bi možda bila službeni radnik, ma šta to značilo. Iako bi većina ljudi preispitala sebe nakon brojnih ljubavnih lomova, Anabela je, čini se, rešila da krene “lakšim putem” i krivicu svali na novinare.
Izvor: Novosti
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Ide Tošetovim stopama? Pobednik Makedonskog Idola se seli u Srbiju (Video) Ivan Radenov, pobednik prve emisije "Makedonski Idol" dolazi u Srbiju da, kako sam kaže, raširi svoju muziku i publiku.
U Makedoniji ga zovu "novi Toše", a miljenik je i saradnik pevačice Kaliopi. Tokom septembra u Srbiju je svratio na samo desetak dana, za vreme kojih je imao sedam nastupa.
"Potičem iz muzičke familije, pa mi je muzika nekako prirodno stanje. Moj je otac bubnjar, pa smo kod kuće bili okruženi muzikom i raznim muzičkim instrumentima. Ja sam odabrao gitaru i počeo da pevam, a moj brat Ilija je odabrao bubnjeve", objašnjava Ivan odakle zainteresovanost za muziku.
Na "Makedonski Idol" ga je prijavila majka, to je bila njena ideja.
"Odlučio sam da nastavim sa radom u Srbiji, jer volim izazove. Hoću da se oprobam na srpskom tržištu, jer smatram da imam veći postor za dokazivanje", navodi Ivan. Izvor:svet plus
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Toni Cetinski: Promocija albuma uz kajganu (Video) Pop pevač Toni Cetinski predstavio je u beogradskom hotelu "In" novi studijski album "Opet si pobjedila". Umesto klasične konferencije za novinare, Toni se odlučio za krajnje neobičnu promociju pesama.
 Nakon što je nedavno u Ljubljani prošetao centrom grada u bade- mantilu i papučama, u Beogradu je rešio da se predstavi u drugačijem izdanju - kao kuvar.
Dobro raspoloženi Toni je na terasi spremao doručak za predstavnike "sedme sile". U maniru pravog domaćina, išao je od stola do stola i služio goste specijalitetima (kajgana bez žumanaca, palačinke, belance na tiganju...).
Cetinski, koji važi za velikog gurmana, otkrio nam je kako je za mesec dana smršao šest kilograma.
- Bilo je krajnje vreme da počnem zdravo da se hranim - rekao je Toni. - Počeo sam da jedem hleb bez kvasca. Za dve nedelje sam smršao dva kilograma. Moj savet je da ujutru i za ručak jedete koliko hoćete, a za večeru preporučujem piletinu i salatu. Ako umesto kafe pijete čaj, živećete 100 godina!
izvor:svet plus
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Saša Matić: Pevao sam za Dinkića, ali Dačić je najbolji pevač među političarima!  Saša Matić (34) jedan je od malobrojnih pevača koji se ne žali na manjak posla zbog sve žešće krize koja trese svet. Ne voli ni da se hvali, jer vremena su takva da nije umesno pričati o novcu i zaradama kada obični ljudi žive teško. “Živi se mnogo brzo, pa kao da narod više nema dovoljno vremena za muziku od silnih problema i obaveza koje ga sa svih strana pritiskaju. Primetio sam da čak i ja ređe slušam na putovanjima pesme sa svog ajpoda, a imam ih na hiljade. Nekad mi je to bilo pod obavezno u slobodno vreme. Kriza je evidentna na svakom koraku, i nema osobe koja to ne oseća, bez obzira da li zarađuje mnogo ili malo”, kaže Saša, koji stalno preslušava pesme koje mu šalju kompozitori, ali … “Što bi se reklo, sve je to tanko, nema poetike u stihovima, ništa da te dirne u srce. Skoro sam slušao neke stare numere Dina Merlina. Milina jedna, mogao bi se snimiti ceo film od same dve njegove strofe, u kojima je sve divno rečeno i zaokruženo. Ovih dana treba da odem kod mog starog saradnika Slavka Stefanovića da čujem šta je napravio. Voleo bih da ima numere koje bi zadovoljile moje kriterijume. Pre nekoliko godina zamerio mi je što nisam prihvatio njegovu pesmu ‘Niko i neko’, za koju sam čak i demo snimak uradio, ali sam odustao od nje, jer je nisam osetio. Onda je moj brat Dejan uzeo i postigao lep uspeh. Ali, nije mi žao. Kompozicija mi nije legla i da mi je opet ponudi, iako znam da je odlično prošla kod publike, ne bih je uzeo”. Da li ste pevali u nekoj poličkoj predizbornoj kampanji? “U principu izbegavam takve angažmane, ali pevao sam proletos za Mlađana Dinkića. Znamo se, ali to je bio posao kao i svaki drugi, meni je muzika bila na prvom mestu, da zabavim okupljenu publiku. Nisam član, niti simpatizer nijedne stranke, politički sam neopredeljen. Poznajem brojne političare kako sa vlasti, tako i iz opozicije, družim se sa njima na raznim privatnim veseljima, sa mnogima i zapevam, ali u političke teme ne zadiremo. Zaista me niko nije prozivao, zamerio mi ili onako u prolazu rekao zašto sam pevao u Dinkićevoj kampanji, a kod njih nisam.” I ko je najbolji pevač među političarima? “Ivica Dačić baš voli da peva i čini to sa merakom. Ume visoke tonove odlično da izvuče. Dinkića nisam imao prilike da čujem kako peva, mada mi rekoše da je više nego solidan, ali znam da odlično svira. Nikada nismo pričali o našoj eventualnoj saradnji, a rado bih snimio pesmu koju on napiše, naravno ukoliko mi se dopadne i dirne me. Aleksandar Vučić je takođe dobar kao pevač, a što se tiče Mrkonjića, nisam primetio od kada je sa Anom Bekutom da je popravio svoje pevanje. Trebaće njemu još dodatnih časova. Prijatno me je iznenadio Boris Tadić. Mnogo lepo peva, sve pohvale s moje strane.” Saša je prokomentarisao i mlade pevače koji su se poslednjih godina pojavili na estradi: “U poslednje vreme pojavilo se mnogo novih pevača, mladih nada, ali niko mi se od njih nije izdvojio. Slušam ih, pratim, ali ne mogu pesme, kao ni njihova imena da zapamtim. Sve je to nekako na isti kalup, liče jedan na drugoga. Dešava im se da jedan dan pevaju fantastično, a drugi totalno podbace. Očigledno da se još nisu pronašli i iskalili kao izvođači”, opisuje Saša nove generacije. “Brojni pevači namerno izbegavaju da u istom gradu zapevaju više od dva puta godišnje, da ne bi bilo zasićenja i kako bi poseta bila koliko-toliko zadovoljavajuća. Bilo je i onih koji su išli ispod svojih, uobičajenih honorara, samo da bi imali posla. Ja to nisam morao da radim. Smatram i da nije umesno pričati o novcu i ko koliko zarađuje”, kaže Matić.
Izvor: vesti-online
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Mina Kostić gola!? Koliko ja znam, nikad se tako nisam slikala. Ovo mi izgleda kao fotografija za Plejboj, a ja nemam takve slike, rekla je Mina
Fotka Mine Kostić hit je na internetu. I to ne bilo kakva, već ona na kojoj je pevačica skroz gola! „Džepna Venera“ je nedavno izjavila da nije za bacanje, a na ovoj slici se baš lepo vidi da je u pravu što se sopstvenog izgleda tiče. E sad, pitanje je da li je to baš ona ili se neko poigrao pa ju je razgolitio u Fotošopu. Pozvali smo pevačicu, a ona se našla u čudu.  - Koliko ja znam, nikad se tako nisam slikala. Ovo mi izgleda kao fotografija za Plejboj, a ja nemam takve slike. Drugo, nikada nisam imala tako seljačku frizuru kao što je ona na fotografiji - duhovito je prokomentarisala Mina. Ipak, ona najbolje zna. Izvor:svet plus
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
IZNENAĐENJE: NIJE STANIJA, ALI JE USVOJILA NJEN NAČIN POZIRANJA (FOTO) igurni smo da se sećate kako je Stanija pre mesec dana pokaziva kako bi trebalo da se pozira, a sve u cilju promovisanja svoje "škole za starlete". Izgleda da je lepa pevačica usvojila ovaj način koketiranja sa objektivom. Emina Jahović trenutno je u Beogradu gde će uskoro u jednoj TV emisiji predstaviti svoj novi singl. Iskoristila je priliku da se u putu do studija fotografiše i pozdravi svoje mnogobrojne fanove. Namestila se na zadnjem sedištu automobila, napravila "pobednički" potez prstima i nasmešila. Da li ste ovo očekivali od nje? Izvor:Smedia
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
TINA TARNER NAŠE ESTRADE: VERUJETE LI DA ONA IMA 62 GODINE?! (FOTO) Kažu da nije lepo otkrivati koliko dama ima godina. Ali kada ih nosite na način na koji to ona čini, ne treba ih kriti! Iako je modni kritičari nekoliko puta nisu štedeli govoreći kako se oblači previše mladalački, ona je opet obukla preusku haljinu i pokazala odličan stas.
Neda Ukraden spada u grupu pevačica koje su uvek doterane i negovane, a opet veoma privlačne u svojim zrelim godinama. Nedavno je nastupala sa svojim kolegom Ivanom Zakom sa kojim ima duet, i svi su bili oduševljeni njenim izgledom. Uska, roze haljina istakla je njenu odličnu liniju. Ne zovu je za džabe domaćom Tinom Tarner. OVDE pogledajte i neobičan detalj na glavi koji je upravo Neda "furala". Izvor:smedia
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Zabranjen nastup Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića!
Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo iz redova SDA zabranio nastup Milene Ćeranić, Ćema i Nemanje Stevanovića u Domu mladih Sarajevski „intelektualci“ organizovali su proteste zbog najavljenog nastupa Milene Ćeranić, Ćema, Nemanje Stevanovića, Dejana Matića i drugih pevača iz Srbije na otvaranju Teatro šoua 8. decembra u Domu mladih. Zamisao je bila da svake subote gostuju srpski pevači, ali od toga, po svemu sudeći, neće biti ništa. Ministar iz redova SDA, stranke koju je osnovao Alija Izetbegović, u stilu superheroja izašao je pred masu i izjavio kako je on lično zabranio „sramni nastup srpskih drugorazrednih turbo-folkera“.

- U hramu sarajevske kulture, na sceni na kojoj je svojevremeno nastupao Davorin Popović, ne može i neće nastupati nikakva Ćeranićka i nikakav Ćema! Ne dozvoljavam takvo skrnavljenje naših kulturnih institucija - izjavio je ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Ivica Šarić i dodao da će „nižerazredni folkeri biti zabranjeni u Sarajevu jednom za svagda“. Kako prenose mediji iz Federacije BiH, ovo je samo jedna u nizu političkih igara SDA kojima je cilj da se izbegne revolt pobunjenih građana, pošto su njihovi članovi usko povezani s organizacijom Teatro šoua. Sve se čini da stranka sačuva veoma uzdrmanu poziciju u gradu. Pod znakom pitanja je i održavanje koncerta Sergeja Ćetkovića zakazanog za kraj decembra, takođe u Domu mladih, a sarajevska intelektualna elita zakazala je za naredne dane i proteste „Art fajt“, kojima će pokušati da onemogući održavanje „skarednih koncerata“ u gradu na Miljacki. Pokušali smo da dobijemo komentare od Milene i Ćema, ali oni nisu hteli da govore o aktuelnim dešavanjima u Sarajevu. Kontaktirali smo i s organizatorima Teatro šoua, koji su nam kratko rekli da „postoje određeni problemi u Sarajevu“. Puls
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|