Trenutno stanje 167 Gostiju... Ja molim prvih 7 da se prijave jer mi je malkice dosadno...svi kao nesto rade i ne mogu da se jave.....petak je ... mozda se i vama gosti posreci..metak i to ...A evo i Koala se nudi he he
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Dragi gosti,vas koje neznam slobodno udjite,a vi koje poznajem odnekud-nemoj da vam pada na pamet. Večeras velika žurka ispod šatora,peva Mica Trofrtaljka ,a i služimo voćnu salatu.Ako slučajno bude padala kiša,obujte gumene čizme i kabanicu jer šator prokišnjava na jedno 150 mesta,ali to neće da vam pokvari raspoloženje-samo može da vam razvodni supu.I da-poklone ostavite kod kuma-on će biti jedini trezan!!!
Trenutno stanje 167 Gostiju... Ja molim prvih 7 da se prijave jer mi je malkice dosadno...svi kao nesto rade i ne mogu da se jave.....petak je ... mozda se i vama gosti posreci..metak i to ...A evo i Koala se nudi he he
hahahahahhahahah..Pa kad su procitali da ce biti ebeni..pohrlili svi.. hahahahahahahahahahahahhaha
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
ma kakvi gosti, to sve botovi i spijuni... Niko normalan ne bi tajno citao umesto da se da se prikljuci hipi komuni
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Ma nije mi za goste..Nego i ovi ''domaci''...nece da ''progovore'' Niko ni da ''bekne'' Pa sta radite ljudi moji?
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu