Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Mar 2024, 21:21


Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 19 Okt 2012, 10:29
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
Prva galerija za nudiste u Sremskoj Kamenici


Umetnik iz Novog Sada Robert Silberholz došao je na ideju da otvori galerju u koju možete ući samo bez odeće.

Slika
Thinkstock
U ovoj jedinstvenoj galeriji biće organizovane radionice i izložbe, ali samo za nudiste kako umetnike, tako i posetioce.

Robert je došao na ideju da otvori galeriju ovakvog tipa dok je bio model večernjeg akta u Art klinici.

Tada je shvatio da ima dosta Novosađana koji žele potpuno nagi da uživaju u kreativnim čarolijama, piše "24sata".

"Galeriju za nudiste pripremam već duže vreme i mislim da će sve biti gotovo uskoro", rekao je Robert.

Ideja je da u galeriji budu organizovane radionice iz duboreza i slikanja za nudiste i da se nađe na turističkoj mapi Novog Sada, pišu "24sata".


(MONDO)


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 19 Okt 2012, 16:12
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
SVANULO MU: Ostavila ga devojka – sutradan osvojio 30 miliona dolara (VIDEO)


Neverovatni dobitak će mladiću omogućiti da nastavi sa svojim studijama koje je morao da prekine nakon smrti oca kako bi pomogao porodici da preživi i otplati hipoteku


Slika


Sandip Sani Sing (22), skromni mladić iz Hijanisa iz Masačusetsa, osvojio je preksinoć 30,5 miliona američkih dolara na greb-greb lozu, samo dan nakon što ga je ostavila devojka.

Dobitnu srećku je radosnom mladiću kupila sestra koja Sandipa više neće morati da gleda kako pati.

Naime, nakon što mu je umro otac, mladić je morao da prekine sa studijama kako bi se zaposlio na dva mesta istovremeno i radio po 16 sati dnevno ne bi li pomogao majci u plaćanju računa i otplaćivanju hipoteku na kuću.

- To je prvo što ću učiniti s novcem, otplatiću hipoteku da se majka ne bi više brinula zbog toga. U ovom trenutku ne znam šta ću da radim sa ostatkom dobitka, ali ću najverovatnije da nastavim svoje studije koje sam zbog smrti oca morao da prekinem – kaže on.




Izvor:Press


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 19 Okt 2012, 16:14
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
DUH U TRBUHU: Trudnica videla obrise lica pokojne svekrve na snimku bebe (FOTO)


Gledala sam fotografije svoje pokojne svekrve snimljene malo pre njene smrti: obris lica sa ultrazvuka je previše nalik njoj da bi to bila tek slučajnost - rekla je šokirana Brazilka


Slika


amela de Souza je u desetoj nedelji trudnoće bila na ultrazvuku. Ništa čudno, rekli biste, pošto je u pitanju manje-više standardna procedura.

Međutim, ova trudna Brazilka imala je nesreću da primeti neobične obrise lica na slikama koje su joj doktori pokazali. Odmah je posumnjala da nešto nije u redu, ali nije htela ništa da govori, pa je slike odnela kući kako bi ih pokazala suprugu.

Ne treba nimalo da nas iznenadi što je i njemu sinula jedina logična stvar koja je sinula i njoj: to su obrisi lica njene pokojne svekrve a njegove majke, koja je preminula pre četiri meseca.

Slika[img]http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2012/10/Pokojna-svekrva-i-obris-njenog-lica-na-ultrazvuku.jpg[img]


Gledala sam fotografije svoje pokojne svekrve snimljene malo pre njene smrti i shvatila sam da zaista nisam pogrešila! Obris lica sa ultrazvuka je previše nalik njoj da bi to bila tek slučajnost – rekla je šokirana Famela.

Njen suprug je za medije rekao da neobične situacije prate celu njihovu porodicu otkako mu je majka umrla, verovali ili ne.


Slika


On kaže da pokojnica verovatno još uvek pazi na sve njih, uveren da ih njen duh progoni samo da bi ih uverio da se o njima brine.

Kaže da je slike ultrazvuka pokazao i ostatku porodice, kao i svojim prijateljima, i svi su potvrdili da obrisi lica izgledaju isto kao što je izgledala i njegova majka. Ne znamo kako ova priča deluje na vas, ali Južna Amerika je definitivno destinacija koja se mora posetiti, barem jednom u životu. Neprestana zabava.

(Telegraf.rs / 24sata.h


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 19 Okt 2012, 16:16
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
ART DE KUR: Slikar penisom stvara remek-dela (FOTO) (VIDEO)


Na nedavno otvorenom Sajmu erotike "Venus" u Berlinu najveću pažnju skrenuo je rad kontroverznog australijskog porno-stvaraoca Tima Peča, koji nastupa pod umetničkim imenom Prikaso


Slika


Prikaso” je najpoznatiji po svojim portretima slavnih ličnosti i holivudskih zvezda, ali u njegovom opusu nezaobilazno mesto zauzimaju i likovi političara, a posebno predsednici SAD. Ono što je za njegov rad karakteristično jeste da umesto četkice, olovke ili prstiju, on koristi svoj penis.

Ako vas zanima da saznate više o tehnici majstora Prikasa, video-snimak može pogledati ovde.

(Telegraf.rs)


Izvor:Press


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 21 Okt 2012, 14:53
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
Najviši čovek Amerike dobio patike


Kompanija za izradu sportske odeće i obuće "Reebok" dizajnirala je patike za najvišeg čoveka u Americi.

Slika

Guliver/Getty images, Youtubescreenshot
Igor Vovkovinski (30) koji je visok 2.35 metara, probao je patike veličine 70 (po evropskom standardu) koje su specijalno napravljene za njega.

"Odličan je osećaj, kao da hodam po jastucima", rekao Vovkovnikski, koji se preselio u Ameriku 1989.godine da bi operisao tumor, koji je uticao na njegov rast.

Najviši čovek Amerike se podvrgao seriji operacija, koje su deformisale njegova stopala, pa je bilo mnogo teško naći obuću koja mu odgovara.

"Bolela su me stopala, kad bih se obuo. Sve me je žuljalo. Svakog dana suočavao sam se sa bolom, a ja želim da hodam i budem aktivan i to do sada nisam mogao", rekao je Igor.

(MONDO)


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 21 Okt 2012, 14:54
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
Amerikanac unajmio ženu da ga ošamari svaki put kada se uloguje na društvenu mrežu.



Programer Maniš Seti iz San Franciska kuburio je sa "hvatanjem zjala" na radnom mestu. Umesto da završava zadatke koji su mu dodeljeni za taj dan, malo-malo pa je išao na Facebook da iz dosade proveri šta ima novo. Posao je počeo da ispašta, a Setiju je pretio otkaz.

"Shvatio sam da previše vremena provodim na Fejsu. Kada je kod mene šef, ili neka druga osoba od autoriteta, ne pada mi na pamet da odem na sajt, ali kada sam usamljen za kompjuterom, automatski odlazim na tu mrežu", rekao je Seti.

On se dosetio da unajmi osobu koja bi ga kontrolisala i kažnjavala kada prekrši pravilo o logovanju na Fejs tokom radnog vremena. Na sajtu "Kregslist" dao je oglas da traži nekoga ko će ga tući kada se uloguje na sajt!

Na oglas se javila devojka po imenu Kera, koja dobija osam dolara na sat da sedi pored Setija i udara mu šamare kada ode na Facebook.

"Mislite da je to glupost, ali izračunao sam i shvatio da nedeljno gubim 19 sati na društvenim mrežama. Ovako uradim više posla, više i zaradim, i mogu sebi da priuštim Kerine usluge", rekao je Seti, kojeg su šefovi pohvalili zbog povećane produktivnosti.



Izvor:Mondo


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 21 Okt 2012, 14:58
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
WC PANIKA: Godinama ne sme sama u toalet – plaši se da će je WC šolja progutati!


Kada pustim vodu, bežim iz kupatila i ruke perem u kuhinji, osim ako je neko sa mnom. Naježim se od tog zvuka kada se pusti voda. Uvek mislim da će me progutati, izluđuje me to - kaže Nej Decino


Dvadesetogodišnja Nej Decino iz Velike Britanije pati od bizarnog straha, zbog kojeg svaki put kad ide u WC neko drugi mora da pusti vodu jer se ona plaši da će je WC šolja progutati!

Slika

Zbog ovog straha ona već godinama ne može sama da ode do toaleta. Sa strahom se prvi put suočila sa 4 godine kada je gledala film “Gle ko to govori”, u kojem je bila scena gde WC šolja poprima oblik čudovišta sa velikim zubima.

- Kada pustim vodu, bežim iz kupatila i ruke perem u kuhinji, osim ako je neko sa mnom. Naježim se od tog zvuka kada se pusti voda. Uvek mislim da će me progutati, izluđuje me to - rekla je Nej. Ona je pri tome dodala i da su za njen problem znali samo roditelji, uži krug prijatelja i bivši partner.

Zbog svog straha Nej uvek pokušava da radi blizu kuće kako bi mogla da koristi samo jedan toalet, svoj, u kojem se oseća prijatno. Kada je kod prijatelja, onda neko uvek mora da ide sa njom, dok su joj javni WC najveća noćna mora.

(I. D. / Dnevnik.hr)


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 22 Okt 2012, 10:40
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
Kao devojčica pet godina živela s majmunima u džungliBritanka Marina Čepmen najavila je da će napisati knjigu o kojoj će detaljno opisati kako je pet godina svog detinjstva živela s majmunima u Kolumbiji.

Slika

Marina je bila kidnapovana kao devojčica
Čepmen je istakla da veruje da je rođena 1950. godine. Ona je oteta kada je imala pet godina, a onda je ostavljena u džungli.

"Pretpostavljamo da se nešto desilo loše po otmičare i da su je zato ostavili u džungli. Ona se seća samo da je bila omamljena. Jedino čega se seća pre toga je lutka, koju je imala. Naučila je u divljini da se sama brine o sebi, a samo jednom se razbolela pošto je pojela otrovne bobice", izjavila je njena kćerka Vanesa.

Marina je za vreme života u džungli naučila da hvata ptice i zečeve, a njena avantura se završila pošto su je pronašli lovci i prodali je bordelu u Kukuti.

Ona je potom uspela da pobegne i živela je na ulici i po zatvorima, ali je uspela da se zaposli kao spremačica kod jedna bogate kolumbijske porodice. Tada je dobila ime Marina Luz, a onda je sa ovom porodicom otišla da živi u Bredford u Britaniji. Marina je tada imala oko 25 godina, a onda je upoznala bakteriologa Džona Čepmena za koga se udala 1977. Ona i njena porodica su sada odlučili da ispričaju ovu priču kako bi skrenuli pažnju na trgovinu ljudima u Južnoj Americi.

Knjiga o Marininom životu nazvana je "Devojka bez imena", a biće snimljen i dokumentarni film.


Izvor:Press


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 22 Okt 2012, 16:57
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
OČAJNIK: Kinez prodaje noge za 60.000 dolara! (FOTO)


Muškarac koji nudi svoje noge sedi na ivici mosta sa transparentom "Noge za 60.000 dolara". Da stvar bude očajnija, ovaj muškarac je prema rečima prolaznika sve vreme držao nož u ruci i pojedinima dobacivao "Sečem ih odmah, na licu mesta"


Slika


U Kineskom gradiću Guangzou osvanula je nesvakidašnja prodaja nasred ulice, naime, Čeng Šaoning (50) prodaje svoje noge za 60.000 dolara!
Muškarac koji nudi svoje noge, sedi na ivici mosta sa transparentom “Noge za 60.000 dolara”. Da stvar bude gora i očajnija, ovaj muškarac je prema rečima prolaznika sve vreme držao nož u ruci i pojedinima dobacivao “Sečem ih odmah, na licu mesta”.

Ukoliko mislite da je ovog Kineza teška muka snašla, niste u pravu. Naime, bizaran razlog njegove prodaje je ogorčenost prema kompaniji koja mu nije isplatila odgovarajući iznos nakon povrede na radu.

Slika

Šaonoing već godinama radi u banci gde prevozi inventar za kancelarije koji uključuje i metalne police. Ogroman teret vremenom je uticao na njegova kolena koja su oslabila. U poslednje tri godine Čeng je već tri puta išao na operaciju kolena.

Nijednu operaciju Šaoningu nije platila firma, iako je bila dužna jer je u pitanju povreda na radu. Kako je rekao, do sada je dao 30.000 dolara za bolničke troškove, a ostatak novca odlučio je da potraži na ulici, upravo prodajom nogu.

(I. D.)


Izvor:Telegraf


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 23 Okt 2012, 12:43
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
Gola vožnja metroom


Austrijanka priredila "spektakl" putnicima u metrou - provozala se potpuno gola.

Slika

Žena identifikovana samo kao Eva (38) dospela je na naslovne strane austrijske štampe nakon što se provozala metroom u Beču potpuno gola.

Eva je na sebi imala samo širok osmeh i kožne čizme, a njena vožnja je trajala samo nekoliko stanica, nakon čega je brzo izašla i nestala, prenose agencije.

"Eva je avanturistkinja i stalno pravi nekakve fore, ali nismo očekivali da se baš skine gola. Verovatno je izgubila neku opkladu, pa je zato to uradila", rekao je prijatelj gole Austrijanke.

Ona je identifikovana nakon što je saobraćajna uprava javno apelovala da se gola putnica pronađe, kako bi se utvrdilo da je sa njom sve u redu.

(MONDO)


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 78 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker