Kako navodi Sem Lufti, nekadašnji menadžer Britni Spirs, pevačica je dnevno pila po trideset amfetamina. Zbog toga je, kaže on, obrijala kosu, jer se u dlaci droga može pronaći i nekoliko meseci kasnije. Tada je strahovala da će joj uzeti decu.
- Svi su mislili da je skrenula sa uma kad je pred paparacima obrijala glavu. Istina, bila je u gadnom psihičkom stanju jer je dnevno pila čak po 30 tableta amfetamina, a obrijala se kako bi sakrila tragove droge koji u dlakama mogu da ostanu po nekoliko meseci. Bojala se da će joj oduzeti decu. Bila je paranoična jer je amfetamine jela kao bombone i pušila kristalni metamfetamin kad god je stigla - tvrdi Lutfi.
Britnini roditelji tvrde da je to laž i da joj je Lufti stavljao drobljene amfetamine u hranu.
- To je laž i dokazaću to. Uništili su sopstveno dete. Otac je sa njom manipulisao i iskorišćavao je, a sve pod izgovorom da brine za njenu dobrobit - kaže Lutfi.
Pevačica se, prema odluci suda, ne mora pojaviti na suđenju. Dok se njeni roditelji i Lutfi razvlače po sudu, ona uživa sa verenikom Džejsonom Trevikom. Par se preselio u novu vilu u Kaliforniji koju je Britni kupila.
Šeril Kol je pesmu "Call My Name" trebalo da otpeva na plejbek, ali zbog tehničke greške to nije odmah bilo moguće. Samo je šaputala u mikrofon i skrivala se iza kose.
Video nedavno održanog nastupa Šeril Kol brzo je završio na internetu, a svi su ismejali pevačicu zbog nezgode sa plejbekom.
Povodom toga, ona se oglasila na Tviteru.
- Stvarno se ne osećam uzrujanom zbog tehničkih grešaka tokom mog izvođenja. Nadam se da je svaki komentar koji sam izazvala doprineo humanitarnoj svrsi nastupa - kaže pevačica.
Adel rodila sina Prema pisanju Dejli mejla, Adel i njen partner Sajmon Konecki postali su prošlog petka roditelji, kada je pevačica u večernjim satima na svet donela dečaka. Dvadesetčetvrodgovišnja britanska zvezda i novopečena mama presrećna je i veoma ushićena zbog novog člana svoje porodice..
- Adel i Sajmon su toliko uzbuđeni zbog dolaska bebe. Ona je bila veoma ushićena što će njih dvoje dobiti zajedničko dete - rekao je neimenovani izvor.
- Ne dajemo izjave u ovom trenutku, nemamo komentar - rekao je pevačicin predstavnik za medije.
Adel je svojim obožavaocima u junu na zvaničnom blogu otkrila da je trudna.
- Drago mi je da mogu da objavim da Sajmon i ja čekamo svoju prvu bebu - napisala je pevačica i dodala da je ovako radosnu vest htela da sama saopšti svojim fanovima.
- Želela sam da čujete novosti od mene, presrećni smo i veoma uzbuđeni, ali vas molim da poštujete našu privatnost, u ovim dragocvenim trenucima.
Za razliku od Adel kojoj je ovo prvop dete, Sajmon Konecki iz braka sa Klari Fišer ima petogodišnju ćerku. Par je u vezi od prošlog leta, a pevačica je ranije izjavljivala da je njen partner posvećuje veliku pažnju i da je zahvlajujući njemu uspela da prebrodi operaciju.
Adel je nedavno snimala i pesmu za novi film o Džejmu Bondu, "Skaj fol", koja je imala premijeru prošlog petka. Danijek Krejg je gostujući u jednoj amerčkoj televizijskoj emisiji izjavio da je pevačica odabrana zbog predivnog glasa.
"Skajfol" je njena prva numera nakon albuma koji je objavila 2011. godine i koji je postigao višemilionsku prodaju.
Holanđanin Armin van Bjuren, koji je tu titulu osvojio rekordni peti put.
Van Bjuren je proglašen za najboljeg DJ-a na svetu po izboru prestižnog časopisa "DJ Mag", što mu je peta titula u karijeri, piše "Didžital spaj".
"Presrećan sam što sam opet osvojio ovo priznanje, posebno zbog toga što je godina za nama donela prava muzička iznenađenja. Scenom haraju novi umetnici, kao i stari koji imaju nešto novo da ponude, kao što su Avicii, Swedish House Mafia, Afrojack i drugi", rekao je Van Bjuren u Amsterdamu.
Prošle godine, nagradu časopisa "DJ Mag" osvojio je Dejvid Geta.
Van Bjuren je nagradu primio u amsterdamskom klubu "Convention factory" gde je nastupio pred 4.000 ljudi, a zatim odmah odleteo na žurku časopisa u Londonu, u klubu "Ministry of Sound".
Ako želite da se uverite da je Van Bjuren najbolji DJ na svetu, i taman vam fali plejlista za početak nove nedelje, poslušajte ovaj set.
Dženifer Lopez priredila noć za pamćenje! Zgodna pevačica Dženifer Lopez (43) priredila je šou koji će publika u Londonu pamtiti dugo vremena
Latino diva učestovala je u šou u Londonskoj 02 Areni i ostavila publiku bez daha. Osim plesnog umeća i zanosne zadnjice, koju Džej Lo stavlja u prvi plan, pubilika je mogla da uživa u spektakularnim promenama kostima.
Dženifer će nastupiti 20.novembra u Beogradskoj areni.
Džastin Timberlejk i Džesika Bil venčali su se prošlog vikenda, a osim što je izjavio da je njihovo venčanje bilo magično, pevač je svoju dragu na samom slavlju obradovao i serenadom.
Par se venčao na jugu Italije prošlog vikenda, a bend koji je zabavljao goste izvodio je neke od Džastinovih poznatih hitova. Međutim, u jednom trenutku pevač je uzeo mikrofon u ruke i otpevao jednu sasvim novu pesmu, koju je posvetio upravo Džesiki.
"Moje venčanje je bilo magično, bilo je to predivno veče", kazao je Timberlejk, dok je Džesika dodala da je sve bilo prava fantazija.
Demi Mur unajmila gurua da joj pomogne da prevaziđe razvod
Demi Mur već godinu dana ne može da se pomiri sa činjenicom da ju je Ešton Kučer ostavio, a sada je u pomoć pozvala i duhovnog gurua iz Meksika.
Glumica se nada da će joj duhovni guru iz Meksika pomoći da se mentalno izbori sa razvodom od Eštona Kučera, a kako bi bila sigurna da će joj uvek biti na dohvat ruke gurua će privremeno useliti u svoj dom u Los Anđelesu.
"Demi je očajna i sve će uraditi kako bi ponovo bila srećna", izjavio je prijatelj poznate glumice, te dodao kako je naročito pogađa što svi mediji prenose koliko je Ešton srećan u novoj vezi sa koleginicom Milom Kunis.
Bijonse i Džej ZI ne mogu da brendiraju ime svoje kćerke
Kada su u januaru dobili kćerkicu Blu Ajvi, Bijonse i Džej Zi su želeli da njeno ime zaštite, kako bi kasnije na tržište lansirali brojne proizvode za decu pod imenom svoje kćerke.
Međutim, slavni par nije uspeo da od imena svoje kćerke napravi zaštićeni brend, jer se tome usprotivio vlasnik kompanije "Blu Ajvi Ivents" iz Bostona.
Ceo slučaj je zatim završio na sudu, a na kraju je slavni par morao da se pomiri sa tim da njihova Blu Ajvi nije i jedina na svetu.
Kajli Minog: Na prve koncerte sam išla u kombiju, a sada imam 26 autobusa
Najpopularnija australijska pevačica kajli Minog ispričala je kako je nekada na turneje išla u malom kombiju, dok danas sa sobom vodi ogromnu ekipu, opremu i sve to prevozi se u 26 autobusa.
- Na prve koncerte odlazila sam u malom kombiju dok danas imam 26 autobusa koji me prate na turneji i to mi je dobar pokazatelj koliko sam daleko dogurala- izjavila je pevačica.
Kajli je dodala i da je na turnejama veoma stroga prema saradnicima, plesačima na sceni i ostalom osoblju jer želi da bude sigurna da će sve biti savršeno. - Dužna sam svojim obožavateljima dobar šou i zato od svog tima tražim da budu najbolji na sceni – dodala je Minog.
Ona je jedna od modnih ikona današnjice i svi jedva čekaju da je vide kako nosi na sebi poslednje kolekcije prestižnih dizajnera. Znamo i da mnogo vremena posvećuje nezi kože i kose, ali ipak nije savršena. Prizor na njenim rukama zgrozio je i izbenadio svet.
Viktorija Bekam je htela da se pohvali narukvicom na kojoj su odštampani likovi nje i njene ćerkice Harper. Ali malo ko je gledao u narukvicu pored dlaka na Vikinim rukama.
Niko nije ni sanjao da će je neizdepiliranu ikada videti! S obzirom na to da je njen suprug Dejvid Bekam metroseksualac i veoma vodi računa o svom izgledu, mediji su već počeli da zbijaju šale kako je Viktorija dlakavija od Dejvida.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu