Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 21:11

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 19 Okt 2012, 19:15
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

[krstise.gif] [molitva.gif] [zenskismeh.gif]

Kaze nemoguce poslati -falsh mail

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 19 Okt 2012, 19:21
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

MeGi je napisao:
[krstise.gif] [molitva.gif] [zenskismeh.gif]

Kaze nemoguce poslati -falsh mail

Pa ciji mail,tvoj ili moj nevalja!?

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 19 Okt 2012, 19:27
Korisnikov avatar
Born to die

Tvoj
izg;eda da ne prima preko 100 kg [zenskismeh.gif]

Vrh
Čupka
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 19 Okt 2012, 19:57
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39

Hello, Pitt [girl_bye2.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 20 Okt 2012, 13:18
Korisnikov avatar
*VIP*

ČAROBNA TV-KUTIJA
-Mislim da je televizija kao takva nastala u Americi nekih davnih godina ,a u našim krajevima pedesetih godina dvadesetog stoljeća,i to baš u mom Zagrebu.
-Kažu upućeni,da su na dva najprometnija trga u izlog bili postavljeni TV-prijemnici,gdje su prolaznici i putnici namjernici u čudu,otvorenih usta i nevjernici gledali u to novo čudo!
-To je tad bilo nevjerojatno,kao,recimo danas,da mi Čik da(mail),ili da Mabma i Trans popiju kavu skupa!!!Dakle,gotovo pa nemoguće.I polako su oni viđeniji poceli nabavljati televizore,jer to je bilo stvar prestiža i renomea,a po krovovima su počele"nicati"antene zvane"riblja kost",gdje je za jedan tad postojeci program trebalo i po tri takve antene!?
-TV -emisije su išle uživo,posto nije bilo magnetoskopa,i program je trajao jako kratko,ali dovoljno dugo da narod poludi za tom čarobnom TV-kutijom.
Šesdesetih godina tog istog 20-og vijeka se pocela emitirati Televizija u boji,što je isto bilo fenomen prve vrste,i naravno,odmah su opet oni viđeniji pohrlili da ga nabave,boje su se razlijevale po ekranu,ma prava bajka.Stvorile su se vec televizijske zvijezde,od voditelja,glumaca,pjevača,sportasa,političara...došao je i drugi program i tad su zabilježen povecan broj rastava,jer,muzevi su htjeli gledati neku sportsku utakmicu,a zene, tada glavnu sapunicu"Gradić Peyton",djeca crtic u 19:15!!!Onda su se mudre glave dosjetile pa kupile jos koji televizor,radi mira u kući!
-Pravi bum pocinje,pojavom satelitske Televizije,pa umjesto "ribljih kostiju"po krovovima,fasadama,kucama,stalama "nicu",ovaj put ,satelitske antene poput gljiva poslije kiše.
-Svi znamo za CNN,koji je prvi poceo s izravnim prijenosom događaja,a proslavio se s direktnim prijenosom rata iz Rumunjske i svrgavanja Ceucescua.Pocetkom 80-ih pocinje s emitiranjem cuvena glazbena postaja MTV,koja 24 sata dnevno emitira muziku,sto je do tada bilo nezamislivo,potom stize gomila satelitskih stanica,uglavnom americkih,britanskih i njemačkih,a ovi neki švapski su u kasnim satima davali filmove "za odrasle",i svi su tad znali što znači:Schnella,schnella!!!Tako se dogodilo ,da se njemacki poslije partizanski filmova ,uci i preko filmića "za odrasle",znanja nikad dosta,hahhahahah.
-1990-ih na ovom prostoru se pomalo pocinjati pojavljivati manje TV-postaje,ponajprije u Zagrebu i Beogradu,drzavne televizije uvode i treći program,dolaze moderniji televizori stranih marki,trzista se otvaraju,otpadaju domace marke poput EI Niš,RIZ,Čajevec,jedino je preživjelo slovensko Gorenje,koje i danas igra veliku ulogu na svjetskom tržištu elektronskih aparata.Ljudi su vec uveliko gledali satelitske programe,pojavili su se videorekorderi,daljinski upravljači(koji su Meginoj baki nalik telefonu!),ekrani su bili sve veći i veći,a program sve lošiji i lošiji.Voditelji su,doslovno,pokupljeni s ulice,samo radi fizickog izgleda,a znanje nikakvo.Pocetkom dvadestprvoga stoljeca,tiho su dosli plazma i LCD televizori,stim da su Lcedeovci pobijedili a plazmaši otpali,aparati su postali sve tanji i tanji a ekrani ogromni a kvaliteta slike diskutabilna u najmanju ruku.Pojavljuju se na ovim nasim trzistima marke "u usponu",koji jesu jeftinija a kvaliteta sačuvajbože,pa prvi DVD playeri i snimači.
-I kako to već ide,lukavi provajderi su se dosjetili kako još uzeti love raji,putem ptt kabla dolazi kablovska televizija,koja nudi mjesavinu satelitskih i zemaljskih kanala,"po vrlo povoljnoj cijeni",pa u takozvani osnovni paket stave programe,uglavnom nezamimljive,a ostale prodaju uz dodatnu cijenu!?I sve to uz pretplatu 24 mjeseca,te dodaju ovo,ono i cijena ispadne kao Svetog Petra kajgana!!!
-Od svih tih silnih programa zaboli glava jer isti te jedan program vrte u krug,uvijek iste filmove,već sanjam Jackieja Chana,Stevena Seagala,Jean Claudea van Dammea,koji se nemilice vrte na svim tim filmskim kanalima.Naravno,moze se pogledati neki noviji film,ali zato se opet mora dodatno platiti!?
I dok više na krovovima nema antena,dok svako vece selo ima svoju TV-stanicu,gdje u oglasima prodaju prasad,traktore i svasta nesto,ja se sjetim starih dobrih televizora s dva programa,s odlicnim voditeljima,i kad je daljinski upravljac bila drška od metle,sjetim se toga i odmah ugasim svoj televizor!
I na kraju jedna anegdota.Naime,radi se o tome da je jedna forumasica nedavno kupovala TV-prijemnik,kako ona kaze,marke Samsun(?!),i kad joj je prodavač ponudio 3D televizor,ona je to odbila,i trazila 3A televizor,misleci valjda,da su tako klasificirani i da su 3A,3B i 3C bolji od 3D,bauhahahahahah!!!
   Bradpresto Gledattv [zid.gif] [migg.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 21 Okt 2012, 00:15
Korisnikov avatar
Born to die

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
Jest" zanimljivo bilo citati pa kud puklo [zenskismeh.gif]
Steta sto drugi nemaju ovakve rodjake, mozda bi nesto i nasledili od njih,
al" jbg jedna je zvijezda koja je imala srece pod plavim nebom-MEGI [zenskismeh.gif]

E kad si spomenuo antenu riblju [zenskismeh.gif] Imam je, i pitam se u kom velku zivim? Jbt pa nemam te satelitske,ni CNN, ni Mtv
Jos uvek ima ona riblja antena gdje se treba trcati u potkrovlje pomjerat da bi se namjestio program.
E pa bas po toj cuvenoj anteni se zna ko je glavni u kuci.... Zna se ko trci na tavan pomjerat antenu, a ko sjedi dolje i vice "Valjaaaa, ne valja, pomjeri jos malo, stopp ,stooop sad [zenskismeh.gif] Zna se ko kosi a ko vodu nosi sto bi rekli... Zato zivela riblja antena puna paucine...
Ja se nadam da se moj buduci muz trcati namjestati a ja se derat [zenskismeh.gif]
I tako zivela ruzicasta televizija [zenskismeh.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 21 Okt 2012, 18:26
Korisnikov avatar
*VIP*

MeGi je napisao:
[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
Jest" zanimljivo bilo citati pa kud puklo [zenskismeh.gif]
Steta sto drugi nemaju ovakve rodjake, mozda bi nesto i nasledili od njih,
al" jbg jedna je zvijezda koja je imala srece pod plavim nebom-MEGI [zenskismeh.gif]

E kad si spomenuo antenu riblju [zenskismeh.gif] Imam je, i pitam se u kom velku zivim? Jbt pa nemam te satelitske,ni CNN, ni Mtv
Jos uvek ima ona riblja antena gdje se treba trcati u potkrovlje pomjerat da bi se namjestio program.
E pa bas po toj cuvenoj anteni se zna ko je glavni u kuci.... Zna se ko trci na tavan pomjerat antenu, a ko sjedi dolje i vice "Valjaaaa, ne valja, pomjeri jos malo, stopp ,stooop sad [zenskismeh.gif] Zna se ko kosi a ko vodu nosi sto bi rekli... Zato zivela riblja antena puna paucine...
Ja se nadam da se moj buduci muz trcati namjestati a ja se derat [zenskismeh.gif]
I tako zivela ruzicasta televizija [zenskismeh.gif]

-Od mene mozes samo naslijediti dugove,kredite,smijeh i suze,hahahahah,a kako je krenulo,dok se ti budes udavala TV-program ce biti emitiran s Marsa i okolnih planeta,ne zato sto tehnologija napreduje,nego pitaj Boga dragoga kad ces se ti udati,ihihihihihihi

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 22 Okt 2012, 14:18
Korisnikov avatar
*VIP*

Hey Twiki,odi ovamo poslao sam ti dva pp-a!?

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 23 Okt 2012, 14:44
Korisnikov avatar
*VIP*

Daj,narode dosta toga oslikavanja,kao da ste u djecjem vrticu,hahahahah,ma nije to lose,ali kao prvo,tko to zna ocijeniti!?Znaci nema strucnjaka,tako da uvijek pobjedi onaj koji ima najvise "frendova"tu,druga stvar,siguran sam da vecina vas moze biti daleko kreativnija,nego takmicenje u disciplinama koje nisu apsolutno "ocjenjive",ali,kazem,to je samo moje misljenje,ja vas samo pokusavam potaknuti za nesto drugo!!!Ali tko mene slusa,hahaahahha

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 23 Okt 2012, 14:51
Korisnikov avatar
*VIP*

Evo recimo,na primjer,da svatko napise neku kratku pricicu,tema nije bitna,moze i erotska,hahahaah,ili neka nesto slika s mobitelom ili fotoaparatom neku zgodnu sliku,iz svoje okoline,susjedstva,iz grada vasega,vase ulice,a moze i kratki video,e tu ce se pokazati kreativnost,jer,ovo beskrajno copy-paste,je uistinu preslo sve granice,vjerujte mi,i bez ljutnje!!!!

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu