|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pa niko ni ne trazi da bude u jednoj recenici.....a i ako odgovor nije jasan DA ili NE, onda se ocekuje i barem 4ipo recenice 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Uz svo duzno postovanje prema tebi, znas da me mrzi da seminarisem sirokim narodnim masama. A ti ostajes za cetiri oka ![[daj pivo.gif] [daj pivo.gif]](./images/smilies/daj pivo.gif)
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Naravno, jer pre svega pored sebe sam uvek imala nekog ko je slican meni. Ja ne mogu da zamislim da sa nekim delim postelju, poljubac i reci neznosti a posle toga ga pljunem ili izbegavam. To bi znacilo da se sebe gadim i svojih postupaka. Naravno da ostajemo drugovi, nevidjamo se cesto ali ako nam se putevi susretnu ili ako mozemo jedan drugom pomoci .... UVEK popiti kafu, ispricati se i ako moze pomoci se u zivotu.
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
Komsinica je napisao: Sjajna, mozda ti se to desava zasto sto svesno, ili mozda nesvesno flertujes, pa se ti muskarci prilepe, a onda kuku and lele. Pokusaj da pronadjes problem u sebi, jer da odmah na pocetku postavis pricu kako treba, ne bi se oni lepili i kacili, a ti pitala zasto je to tako. Sigurno da ti prija paznja, a onda kada se prime, rasturis mozda i nesto sto bi bilo dobro druzenje. Zene su cudo.
Ja nemam problem  jedina ,,greška,,je možda to što sam ljubazna,što smatram ,,opštom,, kulturom,pa se možda shvati pogrešno Ali...to nije MOJ problem. Jako sam duhovita i zabavna u privatnom životu,mislim da je to ,,okidač,, ali-to sam ja...ništa više,ništa manje...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ma ima tu neka fora, veruj mi. Ne ide to prilepljivanje tek tako. Povod sigurno postoji. Ukoliko ti smeta tolika doza paznje i nasrtanja, moraces da ustanovis o cemu se radi i to ispravis. Vidi... svi smo mi duhoviti i zabavni na svoj nacin (osim ostrokondjavih), ali se zna kako se postavlja gard, kada i u kojim prilikama  naravno ukoliko zelis da svakog postavis tamo gde mu je mesto.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Dobro, malo ste skrenule s teme.... U svakom slucaju istina je da zena uglavnom diktira u kojem ce se smijeru razvijati neki odnos. Pogresni znakovi sa nase zenske strane su dosta puta nesvjesni jer smo dosta opustenije i prirodnijeg ponasanja....Naravno ne generaliziram, uvijek imamo izuzetaka na svakoj strani. I u vecini slucajeva koje si ti Sjajna pominjala je zena ipak bila ta koja je dala povod...svjesno ili nesvjesno ne bih u detalje.
Ovo sto je Twilight napisala je ok, ali to nije prijateljstvo...to su poznanstva....Ne mislim ni ja da cu sada s nekim s kime sam provela jedno znacajno vrijeme pljuvati po njemu, i do sada to nikada nisam radila niti mislim da hocu...sto takodjer ima veze s onim kako se postavis. Ali kako rece...posto je zena ta koja dirigira smijer odnosa, moze li se poslije takve ljubavi, nastaviti odnos ali samo u nekom prijateljskom tonu....kao i sa svakim drugim prijateljem s kojim niste imali sexulani odnos.... Ja mislim da ne moze....poznanici DA, povremeno popiti pice u istom drustvu DA....ali druziti se sami, savjetovati jedno drugo, odrzavati kontakt skoro pa svakodnevni ...NE.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Kao sto rekoh = moze. Naravno, takav momenat ne mozes da dozvolis u svakoj situaciji.
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Molena, neki ljudi shvate da njihova veza zapravo nije najbolja za njih i da bi bili mnogo bolji prijatelji. Ovo ti kazem iz licnog iskustva. Naravno, malo njih ostaju prijatelji .. vecina ostaju poznanstva ali ima i prijatelja.
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Ne , po mom misljenju ako si nekada nekoga voleo pa se razisao i da sada budete prijatelji ,cisto sumnjam.Ljubavi su ljubavi ,ako su ljubavi ostavljaju oziljke a pogotovo stare. Mozda ponekada mislimo da smo neku osobu mnogo voleli pa kako vreme odmice vidimo da smo bili u zabludi jer naisla je nova ljubav pa klin se klinom izbija i onda kazes e sto bi budala pa to i nije bila ljubav e sa takvom osobom mozes bajagi biti prijatelj.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Posle raskida nema prijateljstva.Zar da gledam kako drugi ljubi osobu koju sam voleo i da se smeskam.TO JE FOLIRANJE! 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|