Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nema sanse hahahah...a nesto mislim da me ni Cane ne bi tamo odveo jer on ih 'obozava' gore nego ja  @A ja bih tebe na prisilni rad u zooloski vrt da svaki dan cesljas kengure hehehe...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ahahhahahhahahhahahahhahaha... e jbg u nasem zoo vrtu nema kengura..posalji ti mene preko okeana
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa nisam rekla u koji zooloski vrt  ... za početak prije Australije, moras da svratis u Indiju i svim zenama da pricas o kontracepciji i da im demonstriras kako se to koristi jer ima ih previse ...nauci ih da drze 'skupljene' noge 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: pa nisam rekla u koji zooloski vrt  ... za početak prije Australije, moras da svratis u Indiju i svim zenama da pricas o kontracepciji i da im demonstriras kako se to koristi jer ima ih previse ...nauci ih da drze 'skupljene' noge  eeee....e jbg da bih ja njih naucila sta je kontracepcija..prvo one mene moraju da podsete..za sta se to ustvari koristi..sta ono bese znaci ta famozna rec **sex''..Nesto mi to zvuci poznato..al ne mogu bas da se setim.. Ili jos bolje..ti to meni objasni, a ja cu dalje njima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma sta da ti objasnjavam....to se ne objasnjava to se upraznjava  ...nego dodji ti kod mene da ja tebi nadjem nekog ovdje..a ako ti je daleko do mene, ti svrati kod Just ili se posavjetuj s Mambom...msm da bi ti i one znale pomoci hehe...sve se svodi na djela a ne na rijeci 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: ma sta da ti objasnjavam....to se ne objasnjava to se upraznjava  ...nego dodji ti kod mene da ja tebi nadjem nekog ovdje..a ako ti je daleko do mene, ti svrati kod Just ili se posavjetuj s Mambom...msm da bi ti i one znale pomoci hehe...sve se svodi na djela a ne na rijeci  ma daaaaaaaaaaaa..sve iskusne ebacice...sexa na svakom koraku.. jes jes tako je i ja sam najlepsa najbolja i najpametnija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
KoaLa je napisao: Molena je napisao: ma sta da ti objasnjavam....to se ne objasnjava to se upraznjava  ...nego dodji ti kod mene da ja tebi nadjem nekog ovdje..a ako ti je daleko do mene, ti svrati kod Just ili se posavjetuj s Mambom...msm da bi ti i one znale pomoci hehe...sve se svodi na djela a ne na rijeci  ma daaaaaaaaaaaa..sve iskusne ebacice...sexa na svakom koraku.. jes jes tako je i ja sam najlepsa najbolja i najpametnija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Opet ti po rijecima...a ja ti rekla da predjes na djela...malo rukama, dosta si ustima radila hahah jesi sve..najljepsa najbolja i najpametnija...al' dzaba si krecila heheh...msm dzaba ti sve kad opet nemas sexa 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Kod Molene.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Poslao bih je u McDonalds da se naždere Big Mc-ova za 1000 dinara... Toliko trenutno imam u džepu
|
|
|
|
|
|