|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Eh,da u vezi Koale,bas sam prije koji dan pisao s jednom forumasicom,bilo je rijec skim sam slike razmijenio,i da,rekao sam to,a za Koalu sam rekao da mi je dala(mail),a sliku yok,mada sam insistirao,ali ne sumnjam da je lijepa,mora biti,jer kakve stihove pise,takva je i sama 100 posto!!!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Isto tako,moram nekako od Bubice moje sliku iskamčiti,jer mi smo,zapravo isto,hahHahaha
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Ma jok to mi je kazna koju ternuto izdrzavam a i zadovoljstvo A u mailu je pisalo sledece: Dragi Pite, nismo se dugo pisali i moram ti reci da mi nedostajes, kako ti tako i tvoje pisanje. Tvoja duhovitost nema kraja i beskonacna je, tvoji redovi su moji izvor smeha. Znas da najvise volim da pisem sa tobom o nasim omiljenim temama a to je Kolac sa bobicastim vocem Potrebno:
6 jaja 15 kasika brasna 10 kasika secera 1 prasak za pecivo 1 vanilin secer 200 grama voca (jagoda, kupina, malina, brusnica)
Priprema:
Umutiti belanac u cvrst sne, zatim dodati zumanac i secer, zatim brasno, 1 prasak za pecivo i jedan vanilin secer. Masu staviti da se malo zapece i onda dodati voce odozgo i vratiti ga u rernu.
Kada je gotov dodati mu secera u prahu odozgo.
E kada se setim ovih nasih razgovora nista sladje LJ srecan ti rodjendan, izvini sto sam ti ga cestitala prosle nedelje 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: Ma jok to mi je kazna koju ternuto izdrzavam a i zadovoljstvo A u mailu je pisalo sledece: Dragi Pite, nismo se dugo pisali i moram ti reci da mi nedostajes, kako ti tako i tvoje pisanje. Tvoja duhovitost nema kraja i beskonacna je, tvoji redovi su moji izvor smeha. Znas da najvise volim da pisem sa tobom o nasim omiljenim temama a to je Kolac sa bobicastim vocem Potrebno:
6 jaja 15 kasika brasna 10 kasika secera 1 prasak za pecivo 1 vanilin secer 200 grama voca (jagoda, kupina, malina, brusnica)
Priprema:
Umutiti belanac u cvrst sne, zatim dodati zumanac i secer, zatim brasno, 1 prasak za pecivo i jedan vanilin secer. Masu staviti da se malo zapece i onda dodati voce odozgo i vratiti ga u rernu.
Kada je gotov dodati mu secera u prahu odozgo.
E kada se setim ovih nasih razgovora nista sladje LJ srecan ti rodjendan, izvini sto sam ti ga cestitala prosle nedelje  Neeeee,ja mislim da recept bio sljedeci,ali ti si to vjesto prepravila: 2 jaja Mjesenje brašna za tijesto Čarobni prašak Zabranjeno voće Šećer na kraju Hahhahahahahaah
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A ti Megan dolazi na pp,dobro ti znaš zašto,da nisi nešto zaboravila!?Aaaaaa
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Gresnice,hey jel prosla gripa!?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: A ti Megan dolazi na pp,dobro ti znaš zašto,da nisi nešto zaboravila!?Aaaaaa Poslala sam ti pet mojih slika ti izaberi koju ces staviti na naslovnicu novina "Slobodna Dalmacija" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: A ti Megan dolazi na pp,dobro ti znaš zašto,da nisi nešto zaboravila!?Aaaaaa Poslala sam ti pet mojih slika ti izaberi koju ces staviti na naslovnicu novina "Slobodna Dalmacija" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hajde hvala Bogu,otvorit cu kad dodem doma,vjerujem ti ovaj put!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
E salim sse ![[plezisee.gif] [plezisee.gif]](./images/smilies/plezisee.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: E salim sse ![[plezisee.gif] [plezisee.gif]](./images/smilies/plezisee.gif) Molim!!!!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|