|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Grešnica je napisao: [girl_bye2.gif] Aloooo Grele,tu si!?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
aoo nisam videla da si piso Frende moj!! Neces verovati udjem neki dan na mail kad tamo 600 poste stiglo.. dok sve pregleda i obrisa nisam uspela na tvoj, davno poslat, da odgovorim. Jedva sam ga i nasla medju gomilom nebitinih mejlova ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: aoo nisam videla da si piso Frende moj!! Neces verovati udjem neki dan na mail kad tamo 600 poste stiglo.. dok sve pregleda i obrisa nisam uspela na tvoj, davno poslat, da odgovorim. Jedva sam ga i nasla medju gomilom nebitinih mejlova ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) Hhahahah,ma o kojemu mailu govoriš,ne sjecam se,jel ljubavnog sadrzaja hihihih
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hhahahhaha,kako Mamba odmah zbrise kad se ja pojavim,ali neka,ljubav je to,i nikad mi nece biti jasno zasto netko tko te voli pobjegne kad dođeš,valjda na taj nacin hoce pokazati da joj,eto,nije stalo,hihihih,ajmeeeee
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Bradpresto Pitt je napisao: Hhahahhaha,kako Mamba odmah zbrise kad se ja pojavim,ali neka,ljubav je to,i nikad mi nece biti jasno zasto netko tko te voli pobjegne kad dođeš,valjda na taj nacin hoce pokazati da joj,eto,nije stalo,hihihih,ajmeeeee Cus zbrise hahaha ma gde bi ja od tebe bezala ![[ljubavi.gif] [ljubavi.gif]](./images/smilies/ljubavi.gif) ti si moj frend... a mail je od pre sto godina ... samo si odgovorio na moj koji sam ti odavno poslala.. a jes bio je kao i uvek ljubavnog sadrzaja ixixix oces li da te podsetim sto je pisalo u njemu? Lj srecan ti rodjendan, izvini sto sam ti cestitala prosle nedelje 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Hhahahhaha,kako Mamba odmah zbrise kad se ja pojavim,ali neka,ljubav je to,i nikad mi nece biti jasno zasto netko tko te voli pobjegne kad dođeš,valjda na taj nacin hoce pokazati da joj,eto,nije stalo,hihihih,ajmeeeee Cus zbrise hahaha ma gde bi ja od tebe bezala ![[ljubavi.gif] [ljubavi.gif]](./images/smilies/ljubavi.gif) ti si moj frend... a mail je od pre sto godina ... samo si odgovorio na moj koji sam ti odavno poslala.. a jes bio je kao i uvek ljubavnog sadrzaja ixixix oces li da te podsetim sto je pisalo u njemu? Ajde podsjeti me sta je pisalo!? Lj srecan ti rodjendan, izvini sto sam ti cestitala prosle nedelje 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: *Twilight* je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Hhahahhaha,kako Mamba odmah zbrise kad se ja pojavim,ali neka,ljubav je to,i nikad mi nece biti jasno zasto netko tko te voli pobjegne kad dođeš,valjda na taj nacin hoce pokazati da joj,eto,nije stalo,hihihih,ajmeeeee Cus zbrise hahaha ma gde bi ja od tebe bezala ![[ljubavi.gif] [ljubavi.gif]](./images/smilies/ljubavi.gif) ti si moj frend... a mail je od pre sto godina ... samo si odgovorio na moj koji sam ti odavno poslala.. a jes bio je kao i uvek ljubavnog sadrzaja ixixix oces li da te podsetim sto je pisalo u njemu? Ajde podsjeti me sta je pisalo!? Lj srecan ti rodjendan, izvini sto sam ti cestitala prosle nedelje  A to je pisalo,hahahahahah,to je jos dok smo bili zaljubljeni,bauhahahhaha
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Vidis Mambo kako KOala odmah dođe cim me ugleda,tako i ti trebaš,hahahahaah
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ali ipak,mislim da me najvise i najiskrenije voli ona Megi,to je sigurno,dok,recimo ona Molena,ona me,kako bih rekao,voli na neki cudan nacin,tj.voli me i mrzi istovremeno,hihihihih
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|