Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
A ova psihologinja mi toliko ide na živce da je to strašno...muka mi je od nje...pogotovu kada je bila u žiriju... ![[thumbdown.gif] [thumbdown.gif]](./images/smilies/thumbdown.gif)
|
|
Jana
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 01:34 Postovi: 3988
|
Kome je ona kuvala čorbu, pa je doveo da je kuva i ovde? ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ona je bas irititantna, a nema blage veze ni o cemu..mozda najbolje da nastavi da i dalje daje psiholoske procjene svega i svacega, a kuhanje prepusti onima koji znaju. Dok se neko nije otrovao  Opsuj me molim te
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Poslanik Nove Srbije, psihijatar, kuvar. Jbt, koja kombinacija...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
znam ovu...meni bila psiholog.... sto ti ona savjetuje samo okreni i obrni...ako kaze 2 jajeta ti moras znati da tu ima neko skriveno znacenje..psiholog je to, nisu to cista posla 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
ove sisate ocvale gospoje se secam iz neke skolske emisije mislim u zdravom telu zdrav duh ..da li gresim
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Meni je bila vjencana kuma, al" prijavila sam se za emisiju preljubnici sto vodi Karamela i nafata je sa mojim muzem . Od tada se ne cujem s anjom al vidim je na tv svaki dan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Jbt ona psihijatar...pa posle tretmana kod nje ovako izbecene, covek moze jos samo vece traume da dobije.. Iskolaci oci ko da je sela na...da ne kazem sta
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|