Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Udri Suzoooooo, ti si moj favorit.... SUza do pobede !!! rezija pozzz ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Ova sve pokusava da dobije na sarm i samo se smije a sa kuvanjem nema veze... trudila se doduse ali oko Canka
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Hahaaa....mambić...dobro si je prokužila...što ne zna kuvati,al ne zna ni pjevati...E još i knjigu napisala...Suza multipraktik...pihhh
|
|
Jana
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 01:34 Postovi: 3988
|
Da bi nešto uspešno pripremila, trebalo bi za početak da opere ruke! ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ma žena je prespremna, kompletna osoba, dobra domacica, dobra u krevetu...Suzi..samo naprijed, ti si toliko dobra da ne moras ni ruke prati
Opsuj me molim te
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Uf bre. Kao mali sam se ložio na ovu milfaru, ali kada sam je video na delu sa Simicom shvatio sam u kakvoj sam zabludi bio. Što se tiče kuvanja verujem da voli tadziki salatu i giros...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Teta Suzana....pogresne zacine ste odabrali, dopunski zacin je biber..znate ono, kada zabiberite 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
za teta suzi sam cuo i odgledao oba filmica koja je snimila..a verovatno ume da kuva jer ima spore pokrete cenim da je vrla domacica
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|