Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 22 Maj 2025, 00:42

Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: KOŠARKA  |  Poslato: 16 Okt 2012, 20:31
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

Vujošević: Evroliga nas ceni, političari ne

Pošto nisu urodili plodom vapaji za pomoć upućeni državnim strukturama, trofejni trener obratio se uoči meča sa CSKA "onima koji vole Partizan".

Utakmica Partizan mt:s - CSKA proglašena je odmah posle žreba zvaničnim derbijem drugog kola grupne faze Evrolige.

Duško Vujošević izjavio je da su u klubu zadovoljni i počastvovani što su akteri tako atraktivnog meča, ali da istovremeno nisu iznenađeni potezom iz Barselone.

"Znam da čelni ljudi Evrolige respektuju Partizan, rezultate koje pravimo i našu publiku. Uz neke zamerke koje imamo, Đordi Bertomeu i njegovi saradnici u suštini su dobronamerni prema Partizanu. Sve što smo uradili, za njih je dokaz ispravnosti i poštenja Evrolige, jer nije zakon da se do velikih uspeha stiže samo sa velikim novcem".

Reč "novac" ove jeseni je nezaobilazna u javnim istupima stratega crno-belih, koji se pomirio sa ćutnjom grada i države i na konferenciji za novinare održanoj u utorak, odlučio da pomeri fokus na ljude "koji vole Partizan i kojima je stalo do njega".

On se zahvalio grupi sponzora (Telekom Srbija, NIS, Komercijalna banka, Dunav osiguranje), koji su stali uz klub nakon plasmana na Fajnal for 2010. godine u Parizu, naglasivši da oni obezbeđuju "najviše 60 odsto malog i skromnog budžeta" za aktuelnu sezonu.

"Da nemamo dugove od prošle godine, nekako bi moglo da se pliva. Ovako moram ponovo da naglasim da je materijalna situacija u Partizanu katastrofalna, iako radimo posao koji je i od nacionalnog interesa... Ja znam da je u ovako siromašnoj zemlji nepristojno stalno kukati za parama i ne bih to radio, da ih imamo".

Slika

Vujošević žali Srbija ne može da izdrži tri košarkaška kluba sa pretenzijama da se takmiče na evropskom nivou i konstatuje da su u takvoj situaciji "izabrana" dva, koja ponovo nije direktno imenovao.

"Jedan iz Beograda, koji nije Partizan i jedan iz unutrašnjosti, u okviru decentralizacije, ili kako je već nazivaju. Partizan je ostao totalno nezaštićen, niko ga ne pomaže... Imam utisak da moji apeli samo izazivaju inat kod gospodara i vlasnika naše sudbine, koji se ponašaju kao da daju svoje pare - a, to su političari".

Duško Vujošević i dalje izražava čuđenje kako niko od nadležnih nije pokazao interesovanje da pomogne evroligašu iz Humske 1.

"Kako neko letos nije došao, pa rekao 'vi predstavljate grad i državu, dolaze vam CSKA i Barselona, košarka je nacionalni sport, pravili ste određene rezultate, dajte da se dogovorimo koliki vam je budžet potreban'. Ne bismo tražili nešto preveliko, samo da bude sigurno. I taj koji bi učestvovao u pravljenju uspeha, imao bi potpuno pravo da očekuje od nas povratnu obavezu, kao kod svakog ugovora. Ovako smo obavezni samo prema navijačima i samima sebi".

On je još jednom istakao da sve ovo što priča, sada priča isključivo "partizanovcima".

"Ne piše nam se dobro. Da nije u pitanju Partizan, publika sa kojom sam proveo život i upravo ova talentovana generacija mladih igrača, nisam siguran da bih radio ovaj Sizifov posao".

(I. B. - MONDO, foto: MN Press)

Izvor:Mondo

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: KOŠARKA  |  Poslato: 16 Okt 2012, 23:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Vujošević: Lagao bih kada bih rekao da nemam ličnih motiva u meču sa CSKA

Pred utakmicu drugog kola Evrolige protiv moskovskog CSKA koja se u "Pioniru" igra u četvrtak od 20:45, trener košarkaša Partizana Duško Vujošević istakao je da vodi veoma mladu ekipu, za koju su oscilacije očekivane, te da je zbog toga "svaka pobeda veće iznenađenje nego poraz".

"U Pioniru nikome nije lako zbog specifične atmosfere koja ovde vlada. U takvim uslovima mi smo uvek prevazilazili svoje mogućnosti, pa bi pobeda bila neka vrsta čuda. CSKA je u najužem krugu pretendenata za osvajanje Evrolige, dovoljno poznajem (trenera Etorea) Mesinu da znam da će biti jako oprezan. Ni mi ni oni nismo još uvek u punoj formi, i jedni i drugi smo neugirani. Naša ekipa je veoma mlada, naš je projekat na duži niz godina tako da su oscilacije očekivane, pa će svaka pobeda biti veće iznenađenje nego poraz", rekao je Vujošević.

Slika

On je istakao i da je sve bolji zdravstveni bilten u taboru crno-belih.

"Gagić se oporavio od povrede, a treninzima se priključio i Tomas", rekao je Vujošević, koji je potom odgovorio na jedno lično pitanje.

Strateg Partizana je, na kratko, bio i trener CSKA, pa je upitan da prokomentariše ima li zbog toga posebnog motiva u predstojećem meču:

"Lagao bih kada bih rekao da nemam ličnih motiva u meču sa CSKA, ali osnovni su moja ekipa i želja za pobedom. Ovo je Sizifov posao, ja sam svestan da će biti poraza, ali u ovakvom stanju svaki poraz je priprema za nove pobede", zaključio je Vujošević.

Izvor:Blic

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: KOŠARKA  |  Poslato: 17 Okt 2012, 10:12
Korisnikov avatar
rang
rang

Mesina: Partizan mlad i neiskusan, Danilović broj 1

Crno-beli imaju mnogo energije. Srpski treneri mi nisu rivali. Moj učitelj je bio profesor Aca Nikolić – kaže u ekskluzivnom razgovoru za „Novosti“ trener CSKA

Slika

KADA nekome u biografiji piše da je kao trener osvojio četiri Evrolige, četiri "skudeta", sedam italijanskih kupova, četiri titule u Rusiji, dva ruska kupa, čije je ime na listi 50 najznačajnijih ljudi u istoriji Evrolige, kada je radio u bolonjskom Virtusu, Benetonu, CSKA, Realu i L. A. Lejkersima, onda za tu osobu ništa drugo ne može da se kaže nego da je živa legenda. Upravo to je Etore Mesina, koji će sutra uveče voditi CSKA protiv Partizana u paklu "Pionira".

Posle tri godine, sjajni trener se vratio na kormilo moskovskog kluba. Profesionalan i predusretljiv kao obično, Italijan je pristao da dan pre dolaska u Beograd čitaocima "Novosti" pokloni ekskluzivni intervju.

- Očekujem tešku utakmicu. Partizan je mlad i neiskusan, ali ima mnogo energije. Kada igraju pred svojim navijačima, brži su i jači nego na gostujućim terenima. Bila bi greška da o njima sudimo samo na osnovu utakmice protiv Bešiktaša. Sutrašnji meč će biti potpuno drugačiji u odnosu na duel sa turskim klubom.
ĐANI RIVERA
DA li ste imali sportskog idola?
- Fudbaler Milana Đani Rivera. Što se tiče košarke, sigurno je to generacija u kojoj su igrali Marcorati i Menegin, omiljeni igrači Karlo Rekalkati i Đuzepe Pino Brumati.
Mnogi CSKA vide kao apsolutnog favorita za evropsku krunu?

- CSKA je uvek favorit. Imamo mnogo dobrih igrača, ali moramo da postanemo i dobar tim. Ne znam koliko će nam vremena biti potrebno da to postignemo. Radimo ozbiljno, čini mi se da imamo dobru hemiju u ekipi i siguran sam da imamo kvalitet da budemo veoma dobri.

U ekipi imate četvoricu srpskih igrača: Krstića, Teodosića, Ercega i Micova?

- Tek sam počeo da se upoznajem sa ličnostima mojih novih igrača. Pažljivo učim o njihovim navikama, gledam kako se ponašaju na terenu i izvan njega. Zasada, veoma uživam u radu sa njima.

U Srbiji je tokom leta bilo mnogo kritika na račun igre Teodosića u reprezentaciji. Da li mislite da možete da promenite nešto

u njegovoj igri?

- I dalje pokušavam da ga razumem i naravno da ću učiniti sve da mu pomognem da postane bolji, to pokušavam da uradim sa svakim svojim igračem. Pokušavam da naučim sve o njemu.

Kada već pričamo o srpskim igračima, koga biste izdvojili kao najboljeg sa kojim ste sarađivali?

- Ponosan sam na to što sam radio sa mnogima. Ali, uz sve poštovanje prema svima, Danilović je najbolji igrač iz Srbije sa kojim sam imao čast da radim.

A ko je vaš najveći rival iz Srbije iz trenerske struke?

- Imao sam čast da vodim mečeve protiv trenera kao što su Obradović, Vujošević i Ivković. Njihovi timovi su bili veliki rivali mojim ekipama, ali ne mogu da pričam o srpskim trenerima kao o rivalima, jer za svog učitelja smatram profesora Acu Nikolića.

Vaše najlepše i najružnije sećanje vezano za mečeve u Beogradu?

- Sa radošću se sećam svih mečeva. Uvek uživam u atmosferi, navijačima, ali i zbog susreta sa Danilovićem. Uživam i u činjenici da Srbi uživaju u košarci, zbog čega, i kada izgubim iz Beograda nosim lepa sećanja - završava Etore Mesina.

Dakle, kako god se bude završio meč sutra uveče, košarkaški profesor sa Sicilije će sa osmehom otići u Moskvu. Pobedio ili izgubio, makar će se videti sa prijateljima...

VELIČKOVIĆ
KAO trener Reala, angažovali ste Novicu Veličkovića?
- Mislio sam da će napraviti korak više u karijeri. Uz fizičke karakteristike i tehniku, mogao je da bude najbolja "trojka" u Evropi, a kao "četvorka" će uvek biti u "sredini". Nikada mu se nije dopalo da bude trojka i na kraju sam odlučio da ga uopšte ne koristim.

NBA I LEJKERSI
DA li sanjate da postanete glavni trener u NBA?
- Ne, jer to nije nešto na šta mogu da utičem. Možeš da sanjaš samo o nečemu što imaš šansu da ostvariš. Ne postoji realna šansa da se to dogodi. Daleko smo od dana kada će trener koji nije iz Amerike postati šef struke u NBA.
Prošle godine ste radili u Lejkersima?
- Osećaj je isti kao i kada sam bio deo evropskih klubova u kojima sam radio, posebno u CSKA, koji ima bogatu istoriju. Kada svakog dana gledate igrača kao što je Brajant, to je nešto posebno. Neverovatan čovek sa velikom željom da bude najbolji i prvi, od sebe uvek očekuje najviše...

Izvor:Novosti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: KOŠARKA  |  Poslato: 17 Okt 2012, 14:09
Korisnikov avatar
rang
rang

Stojaković: Ostaću u košarci

Bivši srpski košarkaš Predrag Stojaković želi i posle okončanja igračke karijere da ostane u košarci, ali će da krene od početka.

Slika

Kreće ispočetka - Peđa Stojaković

Nekadašnji NBA as okončao je karijeru u decembru prošle godine, nakon što je osvojio prvu i jedinu titulu.

"Želim i da posle penzionisanja ostanem u košarci. Razmišljao sam o nekoliko mogućnosti, da budem trener, skaut ili menadžer. Ali sigurno ću da počnem od nule", istakao je Stojaković.

Stojaković je tokom NBA karijere igrao za Sakramento Kingse, Indijana Pejserse, Nju Orleans Hornetse i poslednju za Dalas Meverikse sa kojima je osvojio toliko željeni prsten.

"Svake godine sam pokušavao da budem bolji, prvo da postanem starter, pa All Star, pa šampion. Teško je održati taj nivo. Igrao sam u mnogo posebnih utakmica, sa mnogo emocija, kao što je finale konferencije 2002. protiv Lejkersa. Imali smo šansu, ali smo je propustili. To je velika šteta", rekao je Stojaković koji je 13 godina igrao u NBA ligi.

Srpski košarkaš je istakao da se od igrača naviše divio Reju Alenu u NBA, a Huanu Karlosu Navaru u Evropi.

Dodao je da je najveći problem za prelazak evropskog igrača u NBA fizička osnova koja postoji "preko bare", te prilagođavanje drugačijem načinu života.

Izvor:Vesti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: KOŠARKA  |  Poslato: 17 Okt 2012, 14:10
Korisnikov avatar
rang
rang

Vujošević: Pune tribine bi mnogo značile mladoj ekipi

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je danas da bi podrška navijača mnogo značila mladom timu koji bi pred punim tribinama mogao da prevaziđe trenutne mogućnosti.

Slika

Poznavaoci košarke će sigurno uživati - Duško Vujošević

Partizan u četvrtak u 20.45 sati u beogradskoj hali "Pionir" dočekuje moskovski CSKA u drugom kolu Evrolige.

"U Pioniru nikome nije lako da igra. Ostalo je još 700 karata u prodaji i ubeđen sam da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta. To ekipi puno znači, pa može da prevaziđe trenutne mogućnosti", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.

Prema njegovim rečima, CSKA je ove godine obezbedio budžet i tim sa kojim pretenduje na titulu u Evroligi.

"Oni će sigurno biti oprezni, ali i maksimalno motivisani. Početak je sezone i ekipe još nisu razigrane. Međutim, ubeđen sam da će poznavaoci košarke uživati", rekao je Vujošević.

On je dodao da Partizan ima "mlad tim" i da se oscilacije u igri događaju, ali i da će pobede biti veće iznenađenje nego porazi.

"Materijalna situacija je katastrofalna. Znam da je nepristojno u ovako siromašnoj zemlji kukati, ali ja to ne bih radio da imamo para. Bez političkog mentorstva ne mogu da se prave velike stvari. Partizan je potpuno nezaštićen", rekao je Vujošević.

Kapiten crno-belih Vladimir Lučić ocenio je da njegov tim očekuje teška utakmica u Evroligi.

"CSKA svake sezone ima velike ambicije. Naš tim je mlad, mnogi će odigrati prvu evroligašku utakmicu na domaćem terenu. Pozitivan rezultat bi bio iznenađenje, jer je CSKA favorit", rekao je Lučić.

On je dodao da se nada da će njegovi saigrači tremu iskoristiti da budu maksimalno motivisani u meču koji sledi. Partizan i CSKA do sada su odigrali 15 mečeva, a beogradski tim zabeležio je četiri pobede

Izvor:Vesti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: KOŠARKA  |  Poslato: 17 Okt 2012, 15:29
Korisnikov avatar
rang
rang

Štern: Kinezima sve bliža NBA liga
Komesar NBA lige Dejvid Štern rekao je danas da Jao Ming neće biti poslednji veliki kineski košarkaš i da veruje da zvezda u usponu Džeremi Lin može da utiče na razvoj ovog sporta u Aziji.
AP

Slika
- Najvažnija stvar je razvoj košarke u Kini. Ne mislim da je Ming poslednji veliki kineski igrač, on je samo prvi. Mislim da će Linov uticaj biti veliki. On je dokazao nižim igračima da, ako budu razvijali svoje veštine, ne moraju da budu preterano visoki da bi igrali u NBA ligi - rekao je Štern.

Lin je pažnju svetske javnosti skrenuo u februaru ove godine kada je u odsustvu najboljih igraca Njujorka Karmela Entonija i Amarea Stodemajera dobio priliku da pokaže šta zna.

Američki košarkaš tajvanskog porekla je prošle sezone imao prosek od 14.6 poena, 6.1 asistencije i 3.1 skoka po meču, dok će ove godine nositi dres Hjustona.

- Kineski košarkaši i njihove familije su napredovale kada je u pitanju odlazak u NBA, boravak u srednjim školama, letnjim kampovima ili koledžima. Sve više košarkaša sa tih prostora pokušava da napravi karijeru u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu - rekao je Štern prikom posete Kini, gde su egzibicioni meč odigrali Majami i Los Anđeles Klipresi.

Izvor:Press

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: KOŠARKA  |  Poslato: 18 Okt 2012, 12:02
Korisnikov avatar
rang
rang

Krstić: Za Partizan navijam i veoma ga poštujem

Srpski reprezentivac u dresu ruskog košarkaškog kluba CSKA, Nenad Krstić, kaže da veoma poštuje Partizan, u kojem je, kako kaže, kao igrač koji obećava proveo najlepše godine svog života.

Slika

Naš centar će u četvrtak u okviru drugog kola Evrolige po prvi put igrati protiv bivšeg kluba i moraće emocije da ostavi po strani i odradi svoj zadatak najbolje što može. On kaže da se nada pobedi tima za koji nastupa, ali svestan, kao i ostali igrači i klubovi koji dolaze u Beograd, da je "crno-bele" jako teško nadigrati u grotlu "Pionira" pred jednim od najvernijih i najvatrenijih navijača u Evropi.

- Sutra će biti moja prva utakmica protiv Partizana, u stvari prva protiv bilo kog tima iz moje zemlje. Nastupao sam četiri godine za Partizan i to su verovatno četiri najlepše godine u mom životu, jer sam tada bio samo jedan od igrača koji obećava. Tada sam imao veliku podršku i klub mi je pomogao da izrastem u ono što sam danas. Zbog svih tih stvari Partizan poštujem mnogo i biće mi mnogo čudno kad budem istrčao na parket "Pionira", a posebno kada se budemo zagrevali - rekao je Krstić.

Krstić je priznao da za Partizan navija od malena, ali da to sutra neće uticati na njega.

- Navijač sam Partizana od malih nogu, ali sam i profesionalac i sigurno ću dati svoj maksimum. Partizan ima mlad tim, nekoliko momaka znam od letos iz reprezentacije i uversio sam se u njihov talenat. Sve u svemu, očekujem sutra pobedu CSKA, ali je uvek teško igrati protiv svog kluba - ocenio je Krstić.

Krstić kaže da će igrati Partizana sigurno biti ekstra motivisani atmosferom u "Pioniru".

- Biće teško igrati pred Partizanovom publikom jer će ona sigurno biti dodatna motivacija za domaće igrače. Oni prave sjajnu atmosferu i vrlo je teško igrati u takvom ambijentu. Partizan će pokušati da nas nadtrči i energijom pokuša da stigne do pobede. Ako budemo odigrali ozbiljno, bez potcenjivanja i sa jakom odbranom, imamo jako dobre šanse za trijumf - zaključio je Krstić.

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: KOŠARKA  |  Poslato: 19 Okt 2012, 09:57
Korisnikov avatar
rang
rang

Bogdanović: Imali smo sut za pobedu, ali nismo imali sreće

Košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović rekao je posle poraza od moskovskog CSKA da njegov tim nije imao sreće i iskustva da u presudnim trenucima dobije utakmicu.

Slika

- Nismo imali sreće, trudićemo se da svaku utakmicu odigramo ovako. Imao sam šut za pobedu, ali lopta nije htela u mrežicu. Presudilo je iskustvo protivnika. Kažnjavali su svaku našu grešku, a mi nismo uspeli da iskoristimo ni četiri koša prednosti u produžetku - rekao je Bogdanović.

Kapiten Partizana Vladimir Lučić istakao je da su crno-beli pružili snažan otpor kvalitetnoj ekipi CSKA, koja ima ogroman budžet.

- Ovo je težak poraz, jer niko neće pamtiti da smo igrali produžetak, već samo da smo izgubili. Odigrali smo dobro, iako CSKA ima mnogo veći budžet od nas, pokazali smo da su i oni od krvi i mesa - kazao je Lučić.

Centar crno-belih Dejan Musli zahvalio je navijačima na odličnoj podršci tokom meča.

Navijači su bili naš šesti igrač. Najbitnije je da smo odigrali dobro u odbrani, trudićemo se da ispravimo greške i nadam se da ćemo kao tim još više rasti đ, poručio je Musli.
Upravo protiv Muslija veliku borbu pod košem vodio je centar srpske reprezentacije Nenad Krstić, koji večeras nije bio na prepoznatljivom nivou.
Srećni smo što smo pobedili, nismo igrali na nivou. Bio sam malo nervozan, što se videlo u mojoj igri. Uvek je lepo vratiti se kući i igrati protiv svog tima , rekao je Krstić.

Odličnu partiju u moskovskoj ekipi pružio je drugi Srbin, Zoran Erceg.

Jako teška utakmica, atmosfera je bila odlična. Partizan svaki put kada igra kod kuće pruži 100 odsto i onda je sve moguće. Poslednja dva minuta smo odigrali agresivno odbranu i mislim da je to presudilo , rekao je Erceg.

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: KOŠARKA  |  Poslato: 19 Okt 2012, 09:58
Korisnikov avatar
rang
rang

Vujošević: Ovo će nam se sigurno vratiti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle večerašnjeg poraza od CSKA posle produžetka (71:76) da je Partizan demonstrirao potencijal, a da je šansu za pobedu propustio zbog neiskustva.

Vujošević na meču protiv CSKA
AP
Slika

- Zadovoljan sam prezentacijom ekipe, naravno da bih bio zadovoljniji da smo dobili meč. Imali smo poslednji napad i četiri razlike u produžetku. Protiv ekipe CSKA to za ovu mladu ekipu nije za potcenjivanje - kazao je Vujošević na konferenciji za novinare posle utakmice.

Strateg crno-belih podsetio je da je ekipa igrala bez povređenog plejmejkera Torija Tomasa.

On bi kvalitetno menjao Vestermana, koji ne bi ušao u greške zbog umora. Igrali smo dobru odbranu, kada je u pitanju napad nismo bili koncentrisani sve vreme. Siguran sam da će ovo negde da se vrati, bio je dogovor da šutira Bogdanović u poslednjem napadu, on je talentovan i to će se videti u budućnosti , objasnio je on.

Vujošević je ponovio da je ova ekipa po potencijalu na nivou one u kojoj je igrao Vlade Divac.

- Plod je neiskustva da u nekim momentima kad se rešavala utakmica nismo to prepoznali. Neka rešenja tada nisu bila pravilna, trebalo je da odigramo preciznije poslednji napad u regularnom toku. To je pouka koja se izvlači iz ovog meča - istakao je on.

Vujošević je kazao i da su navijači pogrešili što su vređali Miloša Teodosića.

Okrećemo se sledećim mečevima koji su veoma teški. Nemamo puno vremena da žalimo, a imamo zbog čega da budemo ponosni , zaključio je trener Partizana.

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: KOŠARKA  |  Poslato: 19 Okt 2012, 09:59
Korisnikov avatar
rang
rang

Ubedljive pobede Barselone i Bešiktaša u Grupi D

Košarkaši španske Barselone i turskog Bešiktaša ostvarili su večeras ubedljive pobede u utakmicama drugog kola Grupe D Evrolige.

Barsa slavila u Litvaniji
Euroleague
Barselona je u gostima savladala litvanski Lijetuvos Ritas sa 67:49 (13:8, 14:17, 20:11, 20:13).

Slika

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Huan Karlos Navaro sa 13 poena, dok je Džo Ingls postigao dva manje. U domaćem timu Leon Radošević postigao je 11 poena.

Bešiktaš je u Nemačkoj dobio domaći Bamberg sa 86:71 (24:19, 23:12, 20:11, 19:29).

Turski tim predvodio je bivši košarkaš Partizana Kurtis Džerels sa 27 poena, dok je u ekipi Bamberga najefikasniji bio Anton Gavel sa 21.

Rezultati drugog kola EL:

A grupa:
Panatinaikos - Kantu 78:76 (23.17, 21:26, 17:12, 17:21)
B grupa:
Alba - šalon 74:71 (24:25, 12:15, 15:19, 23:12)
Makabi - Montepaski Sijena 70:68 (14:20, 17:13, 22:19, 17:16)
D grupa:
Lijetuvos Ritas - Barselona 49:67 (8:13, 17:14, 11:20, 13:20)
Partizan - CSKA Moskva 71:76 u produžetku (13:14, 18:25, 15:10, 16:13 - 9:14)
Bamberg - Bešiktaš 71:86 (19:24, 12:23, 11:20, 29:19)

U petak igraju Himki - Real Madrid, Olimpija - Fenerbahče (A), Efes - Olimpijakos, Cedevita - Armani i Kaha Laboral - žalgiris (C).

Odigrano juče: Prokom - Unikaha 75:77 (B grupa).

Izvor;Press

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu