Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 13 Maj 2025, 10:51

Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 13 Okt 2012, 18:59
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

"UKRSTILI MIKROFONE": POBEDNIKU "PRVOG GLASA SRBIJE" NA NASTUPU SE PRIDRUŽILA FOLKERKA (FOTO

Otkad je odneo pobedu u popularnom šou, pevača nismo često viđali u javnosti. Ipak, ovaj momak može da napravi odličnu žurku a evo i ko mu je pravio društvo...

Slika

Otvaranje kluba "Teatro" nije moglo da se održi samo u jednom danu. Žurka se "protegla" na dva dana a druge večeri publika je mogla da uživa u nastupu Mie Borisavljević, Davora Jovanovića i Bojana Grujića. Nakon toga, na red je došao i vikend bogatog muzičkog programa, kada će nastupiti neke od najvećih estradnih i klupskih zvezda.

Za početak svakog petka moći ćete da uživate u najboljem provodu za koji su zaduženi pevač Željko Šašić, Marina Visković, i Nebojša Vojvodić. Subota je rezervisana za Ćemu, Ljubku Stević i Editu Aradinović.

Posebno iznenađenje u klubu je nedelja koja važi za "Veče sportista", kada će svi prisutni moći da uživaju uz četiri klupska pevača-Nemanju Stevanovića, Snežu Nešić, Nemanju Staletovića i Editu

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 13 Okt 2012, 19:04
Korisnikov avatar
rang
rang

ČULI STE DA JE DOTERALA LINIJU ALI DA OVAKO DOBRO IZGLEDA SIGURNO NISTE ZNALI (FOTO)

Prepoznatljiva je po svom osmehu, vedrom duhu ali pre svega po odličnom glasu. Ređe nosi kratke i uske stvari ali to se sve promenilo otkad je figuru dovela do savršenstva.

Slika

Tijana Dapčević uspela je da zaseni svoje koleginice i prijateljice a za sve to "krive" su njene vitke noge. Obukla je haljinicu, mrežaste čarape i vrtoglavo visoke potpetice i pogled je prosto morao da se "lepi" za nju. S obzirom da je publika navikla da pevačicu uglavnom viđa u pantalonama, da ste je sreli, sigurno je ne bi prepoznali. A kakva je bila "mačka" na crvenom tepihu, uverite se i sami...

Slika

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 14 Okt 2012, 15:03
Korisnikov avatar
rang
rang

Jovana Joksimović: Moja bajka je postala stvarnost

Voditeljka govori za „Novosti“ o jutarnjoj kafi koju (ne)pije sa suprugom Željkom, planiranom crkvenom venčanju. Na novinske priče o proširenju moje porodice diže mi se kosa na glavi

VODITELjKU Jovanu Joksimović već godinama gledamo u jutarnjem programu na Pinku, rame uz rame sa Srđanom Predojevićem. Kaže da se svakog jutra budi u pola šest, ali da joj rano ustajanje odavno više ne predstavlja nikakav problem. Supruga pop zvezde Željka Joksimovića naglašava da joj ovakva televizijska forma potpuno odgovara i da nijednog trenutka nije poželela da vodi neku drugu emisiju. Dok mnogima dan počinje uz Jovanin osmeh i jutarnje vesti na "ružičastom" kanalu, popularna voditeljka nam otkriva svoje svakodnevne navike.

Slika

Prvu jutarnju kafu uvek pijem u studiju, između sedam i pola osam - kaže za "Novosti" Jovana Joksimović, uz Predojevića autor, voditelj i urednik emisije, koja od prošle nedelje traje sat duže (od sedam do 11 časova). - Nemam vremena za ispijanje kafe kod kuće, jer sam ritual ustajanja i spremanja za posao svela na svega 15-20 minuta.

* A, kada u toku dana pijete kafu sa suprugom Željkom?

- Samo onim danima kada ne radim. Ne bi bilo baš normalno da ustaje kad i ja, da me isprati na posao, pa da onda nastavi da spava.

* Da li ste se, posle toliko godina, zasitili "Jutarnjeg programa" i poželeli da radite nešto drugo?
- Ne, zato što je jutarnji program forma koja daje širinu kakvu ne dozvoljava ni jedna druga vrsta televizijske emisije. Svaki dan je potpuno drugačiji, sa različitim pričama i ljudima i jednostavno ne možete da se zasitite. Veliki je izazov da za četiri sata živog programa pronađete prave goste i teme, a da svakodnevno budete aktuelni i zanimljivi gledaocima. Zbog toga ni jednog trenutka nisam poželela da na televiziji radim nešto drugo.

* Početkom godine izgovorili ste sudbonosno "da" na Maldivima, da li Željko i vi uskoro planirate i crkveno venčanje?

- Svadbi nikad dosta (smeh). Ova godina je, zaista, za mene bila lepa i posebna. Takve stvari uvek dođu same po sebi i ništa ne planiramo mnogo unapred. Kada je reč o crkvenom venčanju, još nismo pričali na tu temu. Dogodiće se, ali videćemo kada. Građansko venčanje smo obavili u najužem i najintimnijem krugu i smatram da neke lepe stvari i trenutke čovek treba da sačuva samo za sebe. Nadam se da ćemo i crkveno venčanje, kada do njega bude došlo, sačuvati za sebe.

* Hoće li biti ove godine?

- Nemamo to u planu. Mislim da je najvažnije da vam svaki dan bude lep sa osobom sa kojom živite. Da li ćete reći "da" u prvoj godini zajedničkog života, posle jedne decenije, kada dođe dete, u crkvi, opštini ili u stanu, je manje bitno. Najvažniji je kvalitet života koji imate sa tom osobom.

* Da li je venčanje na egzotičnim Maldivima bilo ispunjenje vašeg sdevojačkog sna?

- Današnje moderno doba ženama donosi samostalnost i emancipaciju, pa često govore kako im uopšte nije važan taj papir. Ali, ja ne mislim tako. Od malena učite da je venčanje nešto najlepše što jednoj devojci može da se dogodi i da je kraj svake bajke sklapanje braka sa voljenom osobom. Verujem u velike ljubavi i verujem da one postoje za ceo život. Kada pronađete svoju ljubav onda priželjkujete da se venčate na nekom lepom i romantičnom mestu. Meni se desila velika ljubav i to nikad nisam krila. Mogu da kažem da sam srećna i na emotivnom i na poslovnom planu.

Slika

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 14 Okt 2012, 15:08
Korisnikov avatar
rang
rang

Jovana Nikolić priznala: Trudna sam!

Slika

Pevačica Jovana Nikolić i biznismen Marko Mišković zajedno su nešto više od četiri godine i svoju vezu nisu eksponirali javnosti. Kako je nedavno objavljeno u medijima, Jovana je u četvrtom mesecu trudnoće i konačno se otkrilo da između nje i Miškovića postoji nešto više od prijateljstva.
U intervjuu za “Story” Nikolićeva je potvrdila da je trudna, ali da ne želi svoj privatni život previše da komentariše.
“Istina je da sam trudna, ali ne želim da pričam o privatnom životu, kao što to ni do sada nisam činila”, rekla je pevačica.
Marko i Jovana su oduševljeni što će postati roditelji, a presrećan je i Markov otac Miroslav, najbogatiji Srbin i budući deda.

Izvor: Story, Pulsonline

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 14 Okt 2012, 17:39
Korisnikov avatar
rang
rang

SKANDALOZNO: GOLA ĆERKA RADETA ŠERBEDŽIJE!

Slika

Predstava "Žuta crta" izvedena je premijerno pred hrvatskom publikom, koja je bila šokirana idejom da se mlada glumica obnaži u svrhu promocije ove savremene dramske uloge.
S obzirom na to da joj je otac, čuveni Rade Šerbedžija, poznat kao čovek širokih shvatanja sumnjamo da će joj zameriti zbog ovakvog poteza.
Ipak, on najbolje zna koliko daleko glumac mora da ode kako bi dočarao lik koji tumači.
Na žalost, fotografije sa portala 24sata.hr su uklonjene, ali tu je printskrin!
Pogledajte smelu Luciju Šerbedžiju.

Slika

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 14 Okt 2012, 17:57
Korisnikov avatar
rang
rang

Ana Nikolić: Nisam u vezi sa oženjenim muškarcem

Pošto tvrdi da se staroj ljubavi nikada ne bi vratila, pop zvezda Ana Nikolić otkriva da nije u vezi sa milionerom Slavenom Kantarom i navodi čime je sebe častila za 34. rođendan

Poklonivši sebi putovanje u Rim, zgodna pop pevačica Ana Nikolić proslavila je juče trideset četvrti rođendan. U Večni grad uputila se nakon kratkotrajnog boravka u Beogradu gde je stigla pravo iz Monte Karla. Čim se otisnula na dugo očekivani odmor, domaći mediji počeli su da bruje o njenoj navodno novoj romansi sa Slavenom Kantarom, oženjenim srpskim milionerom koji živi u Rusiji. Pisalo se da se njih dvoje ne kriju od javnosti i kako su pre njenog puta u Monako viđeni u zemunskom restoranu Talas, a potom i u vračarskom kafeu Prive. Njeno ćutanje samo je pogrejalo spekulacije da je nekoliko meseci posle raskida sa crnogorskim građevinskim preduzetnikom Draganom Tomovićem uplovila u novu vezu.

Slika

- Muka mi je od povezivanja sa muškarcima s kojima zaista nemam ništa. Još više mi smetaju spekulacije da se zabavljam sa oženjenim ljudima – priča atraktivna umetnica i objašnjava prirodu odnosa sa Kantarom.

- Slavena poznajem, ali nismo u vezi. Sama sam, srećna i uživam u novonastaloj situaciji u svom ljubavnom životu. Niko me ne gnjavi, ne opterećuje, ne ispituje... – kaže pop zvezda i isključuje mogućnost pomirenja sa Draganom Tomovićem s kojim je bila verena.

- Ne vraćam se svojoj prošlosti – iskreno će Ana koja 3. oktobra na splavu Bolivud organizuje humanitarno veče.

- Reč je o zatvaranju lenje sezone tog kluba i tada ćemo organizovati sakupljanje priloga za jednu devojčicu kojoj je pomoć i te kako potrebna. Ovo će ujedno biti i zagrevanje pred novogodišnji nastup na tom splavu budući da sam s njegovim čelnicima već dogovorila angažman za doček – kaže Ana koja je ove godine bila skromna u rođendanskim željama.

- Nemam neke posebne želje pa mi je bilo dovoljno da sebe častim nastavkom odmora. Posle Monte Karla gde mi je provod bio dinamičan, boravak u Rimu protiče nešto mirnije – zaključuje atraktivna pevačica.

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 14 Okt 2012, 20:57
Korisnikov avatar
rang
rang

Olja Crnogorac na meti udvarača

Poznati su sinoć okupirali jedan od najpopularnijih klubova u Beogradu, klub "Magacin" i tom prilikom dodatno podgrejali atmosferu koju su napravili di-džejevi LO i Bane Paunović .

Slika

Tokom nastupa di-džejeva Baneta Paunovića i LO-a u klubu "Magacin" pored ostalih gostiju na žurki su se tom prilikom našli Tijana Dapčević sa sestrom Tamarom Todevskom, Nikola Šoć, Darko Kostić kao i Olja Crnogorac.

Slika

Ipak, najlepše se provela upravo Olja Crnogorac koja je pored dobre muzike imala prilike da oseti i udvaranje momaka po klubu.

Slika
Jedan od njih uspeo je i da nasmeje lepu voditeljku koja je nedavno promenila boju kose.

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 14 Okt 2012, 22:15
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Oliver Mandić u noćnom provodu

Pevač uživao s prijateljima na otvaranju zimske sezone kluba „Fabrika“

Slika
Oliver Mandić s prijateljima
Puštena u pogon.
Oliver Mandić baš voli noćni život! On je, pored ostalih VIP ličnosti, uživao s prijateljima na otvaranju zimske sezone u klubu „Fabrika“.

Tokom dve večeri u novoj sezoni klubom su prodefilovali brojni glumci, pevači, sportisti i ostali selebritiji. Veliku pažnju izazvao je dolazak košarkaša Slavka Vraneša, s kim su mnogi zbog njegove visine od 213 centimetara želeli da se fotografišu. On i njegovi prijatelji dovezli su se do kluba u nekoliko limuzina. U odličnoj atmosferi provodile su se i Ana Kokić, Olja Crnogorac, Milica Jelić, Sandra Obradović, ali i mnogi drugi koji su ostali do svanuća.

Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo odlična zimska sezona.

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 14 Okt 2012, 22:18
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Maja Nikolić mi zavidi što vozim porše!

Pevačice i učesnice rijalitija „Srpska posla“ potukle se u jednom restoranu u Vrnjačkoj Banji posle žestoke svađe

Slika

Šorka.
Maja Nikolić i Teodora Baković već su se pobile. Pevačice i učesnice rijalitija „Srpska posla“ dohvatile su se u jednom restoranu u Vrnjačkoj Banji. Da ne beše producenata emisije, ko zna da li bi sada imale kožu na licu i kosu na glavi. Te večeri ušle su u raspravu koja je pretila da preraste u krvav obračun. U jednom trenutku Maja je Teodori prosula čašu vina u lice i nazvala je kurvicom, što je mladu pevačicu još više razljutilo.

Vikala je da će je počupati i tada su se dohvatile. Producenti su ih razdvojili, dok se Đus nije mešao.

- Ta devojka boluje od depresije i to sam joj u lice rekla. Ta bolest se leči. I sama je priznala da pati od toga. Pokušala sam da je posavetujem jer je mlada i neiskusna. Sve je počelo kad nas je na francuskom ogovarala s nekim preko telefona, a nije znala da ja dosta reči razumem. To nisam htela da joj dozvolim - kaže Maja.

Mlada pevačica koleginici ne ostaje dužna.

- Ta žena je ljubomorna na mene. Ma, ljubomorna je na sve. Krivo joj je što vozim „porše“ i što imam skupu garderobu. Posle svađe mi se šlihtala, nudila mi da mi besplatno peva prateće vokale, čak i duet da snimimo. Ma, ne pada mi na pamet. Imam savšrene vokalne sposobnosti i prateći vokali Maje Nikolić mi ne trebaju - kaže Teodora Baković.

Šteta što svađa u restoranu nije snimljena, jer Pinkovi gledaoci bi sigurno uživali da posmatraju kako pevačice jedna drugoj čupaju kosu.

Slika

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 15 Okt 2012, 11:32
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49

Bora Đorđević: Snimili smo bizaran spot!

Slika

Još dve sedmice su ostale do objavljivanja novog studijskog albuma Riblje čorbe, pod nazivom "Uzbuna".

Naša najstarija i najuticajnija rok grupa već je snimila spot za naslovnu, ali i "Malograđansku pesmu" u kojoj je svirao slavni bas gitarista i producent Džon Mekoj. Klip je sniman u beogradskom bioskopu "Roda" i, po rečima vođe i pevača grupe Bore Đorđevića, dosta je bizaran.

"U publici su, umesto ljudi, bile plastične lutke iz izloga, takozvani manekeni, kao i lutke iz raznih pozorišnih predstava", objašnjava Bora Čorba.

"Mi kidamo dok sviramo na sceni, a oni mrtvi 'ladni nas, kao, posmatraju. U jednom momentu počinju da mrdaju, ali nijednog trenutka nemaju komunikaciju sa nama, već međusobnu. Uopšte ne obraćaju pažnju na muziku. Na tu vrstu otuđenosti sam hteo da ukažem."

Inače, Džon Mekoj će se sa grupom "Dži end Ti", u kojoj svira bas i peva, pridružiti Ribljoj čorbi na velikom beogradskom koncertu planiranom za proleće u "Kombank Areni".

Svet Plus

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu