Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 21:26

Autoru Poruka
Čupka
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 14 Okt 2012, 16:13
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39

[zenskismeh.gif] Gde si nasao taj izgovor (ploce slusat) ? [zenskismeh.gif] ?
Hajde uzivaj u slusanju ploce

Vrh
Bubi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 14 Okt 2012, 16:55
Korisnikov avatar
Black Woman

Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20

Pit [girl_bye2.gif]
Samo da te pozdravim...Cuh za neku zbrku oko IP adrese...
Pa,pozvah provajdera i dobih sve zeljene informacije...
Pit,samo se opusti,ja nisam ti i ti nisi ja...
I nije nam ista IP...a i Pit ja sam duhovitija. [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 14 Okt 2012, 18:13
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

Bubi je napisao:
Pit [girl_bye2.gif]
Samo da te pozdravim...Cuh za neku zbrku oko IP adrese...
Pa,pozvah provajdera i dobih sve zeljene informacije...
Pit,samo se opusti,ja nisam ti i ti nisi ja...
I nije nam ista IP...a i Pit ja sam duhovitija. [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Hvala ti,nemam pojma sta se dogodila,zaista,stavio sam tamo ovaj post o duhovitosti,da bi od administratora bio upozoren,da sam u stvari Bubi(?!),pretpostavljam da je neka greska u ocitavanju,sta li...uglavnim nije korektno o tome ovdje pisati to cu tamo rijesiti s njihovim administratorima,globalnim adminijima...ali ipak ti hvala sto ti nisi ja,tj.sto ja nisam ti,ahhahahhahaahh,a to tko je duhovitiji ti ili ja,isti smo jer smo isto napisali,jedino sto priznam je to da si ljepsa od mene,a to i nije tako teško,hahahahahah

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 14 Okt 2012, 19:05
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Bradpresto Pitt je napisao:
DUH(VITOST)
-Svima,koji me poznaju preko pisanja na chatovima,forumima,ppeima... vec na usi i nos izlazi moje insistiranje na duhovitosti i svega sto je u vezi stim.
-I zaista,puno tupim oko toga i jako mi je to bitno kod ljudi,kako u onom,kako ga vec zovemo,realnom zivotu,tako i ovome cyber tj.zivotu na Netu.Eto,netko se ponese za fizickom ljepotom,netko za "ljepotom duše",netko,opet,za materijalnim vrijednostima,a ja za duhovitošću.
-Uvijek i iznova su me fascinirali duhovite osobe,bilo da su to osobe iz medija,estrade ili ljudi koje poznajem osobno,slucajni sugovornici,susjedi,inkasatori,razne babe koje prodaju odjecu,prosjaci...nebitno.
-Ja ne znam dali sam ja duhovit,no to sad nije bitno,ali svako znam prepoznati duhovitost kod ljudi i to me privlaci poput magneta,ma šta magneta,privlači me kao kućenice turske sapunice.
-Mnogi poistovjećuju duhovito i smiješno,što je velika greška!
-Smiješno je nesto onako "na prvu loptu",recimo netko padne pa je smijesno,bacanje torte u lice,pričanje viceva...itd,itd,a duhovitost je nešto"dublje",kako bih rekao "umjetničkije".Smijesni su,naprimjer filmovi Charlieja Chaplina,Bustera Keatona,Bennyja Hilla...dok su filmovi Woodyja Allena,Sache Barona Cohena(Borat),duhoviti.
-Za biti duhovit ili razumjeti duhovitost osoba mora biti,kao prvo,dobro informirana tj,pratiti zbivanja,čitati,biti u toku događaja,a bogme,i imati osobna iskustva,te sto je najbitnije mora imati"ono nešto",sto je genetski i urođeno.Nemali broj puta smo culi kod žena kako im je bitno da "čovjek njihovog života",eto,ne mora biti bogat,lijep,ovo ono...nego da ima "ono nešto"!I nije to samo poštapalica ili izreka,ima u tome istine,jer,šta će normalnoj ženi netko,kako ih ja zovem,"kuhana noga",jer fizicka ljepota brzo prođe(to ja znam najbolj,),hahahahha,a kod covjeka ostaje neunistiva duh(ovitost).Tako sam u praksi susretao ljude preko osamdeset godina koji su beskrajno duhoviti i interesantni da bi ih danima slusao,a isto tako mladce koji dave s raznim glupostima,autima,bildanju,pjevaljkama...tako da mi minuta proveden s njima u drustvu traje cijelu vjecnost...
-Nekako sam po tom principu i "birao"svoje "prijatelje" i na ovim chatovima i forumima,dobro sad,nekad su me ponijele bujne obline neke forumasice/chaterice,lijepe oči,noge,ruke...hahahaahah,naravno ukoliko su imale povjerenja i poslale mi svoje fotke...pa sam tako za ove dvije i pol godine provedene ovdje i okolo susretao razne,sto muske sto zenske likove.
-I sad moram navesti neke nickove koji su mi bili "po ćefu",prije svih tu je,ako se tko vise sjeca,Marchelina iz Splita,ona jedolazila tu i tamo na chat,i ona je bila bas duhovita,ono do daske,znala je biti malko i vulgarna ali sve je to u sluzbi duhovitosti,isto tako njena frendica ,imenom zoo,imala je "žicu"duhovitosti,ali na nesrecu moju i jos nekih,nije dugo bila na chatu,a na Forumi mislim uopce nije niti bila,nadalje,meni je duhovita i naša Lažljiva(gdje je ona?),zna"ubosti",vidi se da joj citanje nije strano,i steta je da nije cesto na Forumu!
-Ima tu jos perspektivnih,koje bi mogle postati duhovite,po meni,ali sad se ne mogu sjetiti.
Od muških No1,za mene je legendarni Lepi,koji je "ordinirao"po  chatu dan i noc i samo kukao,ali je bio britak,pronicljiv,vispren,ma nemam rijeci,vidjelo se iz aviona da je covjek načitan do boli,svidao mi je se i Vlado zvani Hrvojica,ali on je vise znao prepoznati i odabrati duhovitost nego sto je sam takav i bio.Znao je super odabrati dobar i duhovit link,postaviti,i znao sam kad on bira nema promasaja,stvarno sam uzivao u njegovo odabiru,a moram reci i njegovim lapsusima(aplicacion,) hahahahah,ostale muške nisam bas prati,pa tako ne mogu ocijeniti jesu li duhoviti ili ne!?Za to bi trebali nesto pokoji put napisati,nesto lijepo odabrati...ovako stvarno ne mogu ocijeniti!Eto,dragi moj narode forumski i ini,budite mi lijepi,debeli,rumeni i iznad svega du(hoviti)!!!
   Bradpresto Bitduhovit [001_smile.gif] [kasljuc.gif]

Hahahah Jesi napisao... kao da ti moj mozak diktirao [zenskismeh.gif]
Secam se njih sa ceta....Marcelina je ipak bila No1 axaxa

Nego Pitt u duhovite ljude mogu li spadati oni koji se samo smiju ? [zenskismeh.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 14 Okt 2012, 19:08
Korisnikov avatar
*VIP*

MeGi je napisao:
Bradpresto Pitt je napisao:
DUH(VITOST)
-Svima,koji me poznaju preko pisanja na chatovima,forumima,ppeima... vec na usi i nos izlazi moje insistiranje na duhovitosti i svega sto je u vezi stim.
-I zaista,puno tupim oko toga i jako mi je to bitno kod ljudi,kako u onom,kako ga vec zovemo,realnom zivotu,tako i ovome cyber tj.zivotu na Netu.Eto,netko se ponese za fizickom ljepotom,netko za "ljepotom duše",netko,opet,za materijalnim vrijednostima,a ja za duhovitošću.
-Uvijek i iznova su me fascinirali duhovite osobe,bilo da su to osobe iz medija,estrade ili ljudi koje poznajem osobno,slucajni sugovornici,susjedi,inkasatori,razne babe koje prodaju odjecu,prosjaci...nebitno.
-Ja ne znam dali sam ja duhovit,no to sad nije bitno,ali svako znam prepoznati duhovitost kod ljudi i to me privlaci poput magneta,ma šta magneta,privlači me kao kućenice turske sapunice.
-Mnogi poistovjećuju duhovito i smiješno,što je velika greška!
-Smiješno je nesto onako "na prvu loptu",recimo netko padne pa je smijesno,bacanje torte u lice,pričanje viceva...itd,itd,a duhovitost je nešto"dublje",kako bih rekao "umjetničkije".Smijesni su,naprimjer filmovi Charlieja Chaplina,Bustera Keatona,Bennyja Hilla...dok su filmovi Woodyja Allena,Sache Barona Cohena(Borat),duhoviti.
-Za biti duhovit ili razumjeti duhovitost osoba mora biti,kao prvo,dobro informirana tj,pratiti zbivanja,čitati,biti u toku događaja,a bogme,i imati osobna iskustva,te sto je najbitnije mora imati"ono nešto",sto je genetski i urođeno.Nemali broj puta smo culi kod žena kako im je bitno da "čovjek njihovog života",eto,ne mora biti bogat,lijep,ovo ono...nego da ima "ono nešto"!I nije to samo poštapalica ili izreka,ima u tome istine,jer,šta će normalnoj ženi netko,kako ih ja zovem,"kuhana noga",jer fizicka ljepota brzo prođe(to ja znam najbolj,),hahahahha,a kod covjeka ostaje neunistiva duh(ovitost).Tako sam u praksi susretao ljude preko osamdeset godina koji su beskrajno duhoviti i interesantni da bi ih danima slusao,a isto tako mladce koji dave s raznim glupostima,autima,bildanju,pjevaljkama...tako da mi minuta proveden s njima u drustvu traje cijelu vjecnost...
-Nekako sam po tom principu i "birao"svoje "prijatelje" i na ovim chatovima i forumima,dobro sad,nekad su me ponijele bujne obline neke forumasice/chaterice,lijepe oči,noge,ruke...hahahaahah,naravno ukoliko su imale povjerenja i poslale mi svoje fotke...pa sam tako za ove dvije i pol godine provedene ovdje i okolo susretao razne,sto muske sto zenske likove.
-I sad moram navesti neke nickove koji su mi bili "po ćefu",prije svih tu je,ako se tko vise sjeca,Marchelina iz Splita,ona jedolazila tu i tamo na chat,i ona je bila bas duhovita,ono do daske,znala je biti malko i vulgarna ali sve je to u sluzbi duhovitosti,isto tako njena frendica ,imenom zoo,imala je "žicu"duhovitosti,ali na nesrecu moju i jos nekih,nije dugo bila na chatu,a na Forumi mislim uopce nije niti bila,nadalje,meni je duhovita i naša Lažljiva(gdje je ona?),zna"ubosti",vidi se da joj citanje nije strano,i steta je da nije cesto na Forumu!
-Ima tu jos perspektivnih,koje bi mogle postati duhovite,po meni,ali sad se ne mogu sjetiti.
Od muških No1,za mene je legendarni Lepi,koji je "ordinirao"po  chatu dan i noc i samo kukao,ali je bio britak,pronicljiv,vispren,ma nemam rijeci,vidjelo se iz aviona da je covjek načitan do boli,svidao mi je se i Vlado zvani Hrvojica,ali on je vise znao prepoznati i odabrati duhovitost nego sto je sam takav i bio.Znao je super odabrati dobar i duhovit link,postaviti,i znao sam kad on bira nema promasaja,stvarno sam uzivao u njegovo odabiru,a moram reci i njegovim lapsusima(aplicacion,) hahahahah,ostale muške nisam bas prati,pa tako ne mogu ocijeniti jesu li duhoviti ili ne!?Za to bi trebali nesto pokoji put napisati,nesto lijepo odabrati...ovako stvarno ne mogu ocijeniti!Eto,dragi moj narode forumski i ini,budite mi lijepi,debeli,rumeni i iznad svega du(hoviti)!!!
   Bradpresto Bitduhovit [001_smile.gif] [kasljuc.gif]

Hahahah Jesi napisao... kao da ti moj mozak diktirao [zenskismeh.gif]
Secam se njih sa ceta....Marcelina je ipak bila No1 axaxa

Nego Pitt u duhovite ljude mogu li spadati oni koji se samo smiju ? [zenskismeh.gif]

Hhhahahahaah,ne oni spadaju u smiješne,jakooooo smiješne ljude,bauhahaahahahah,,,,

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 14 Okt 2012, 19:09
Korisnikov avatar
*VIP*

http://m.youtube.com/watch?v=07cfk0cvb9Q

Samo za njuuuuuu......

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 14 Okt 2012, 19:19
Korisnikov avatar
*VIP*

Eh da,i nije mi March bila broj jedan kao zene,nego najduhovitija,to nemoj mijesati,to vrijedi za zoo i Lazu našu.....

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 14 Okt 2012, 20:39
Korisnikov avatar
Born to die

Xaxxa
Na to sam i mislila...na najduhovitije....

E Pitt evo ovaj padobranac svemirac ti skocio u bastu .
Trci vani da i tebe snime kamere [zenskismeh.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 14 Okt 2012, 21:32
Korisnikov avatar
*VIP*

MeGi je napisao:
Xaxxa
Na to sam i mislila...na najduhovitije....

E Pitt evo ovaj padobranac svemirac ti skocio u bastu .
Trci vani da i tebe snime kamere [zenskismeh.gif]

Pa taj jos skace,traje to danima,sve je to biznis i reklama,,,kao da mu treba toliko za 37 km!?E da moram reci ,to sam zaboravio u postu,i ti si duhovita,e samo da imas vise povjerenja u ljude,gdje bi ti bio kraj,hihihihih

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 14 Okt 2012, 21:41
Korisnikov avatar
Born to die

Pitt ne prihvata se to sad,
necu ja da budem zadnja rupa na svirali
trazi od Admina da ti ispravi post , i stavi mene prvu [zenskismeh.gif]
Nisam ja duhovita to da se zna.

Nego bree ti nista nisi upucen,
pa skakao je malo prije prelistaj novine-snimke
Jooj videces kako strasno kad su prikazali kad otvorio kapsulu i kad se popeo,
skocio....sve detaljno bilo prikazano......preziveo je.....zamisli kako hrabar covek.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu