Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 13:51

Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: ZVEZDE GRANDA- stare i nove  |  Poslato: 13 Okt 2012, 18:58
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

DA LI "OBIČAN SVET" MOŽE TO DA PRIUŠTI: RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA KOLIKO KOŠTA HALJINA ANE NIKOLIĆ (FOTO)

Obe su koleginice, obe lepe i zgodne a sada imaju još nešto zajedničko - haljine. Samo, da li je cena seksi odeće prevelika?

Slika

Ana Nikolić dugo pravi pometnju gde god da se pojavi a za to su međuostalom zasužne i njene providne, uske i čipkaste haljine. Nedavno je otkrila da je počela da oblači i Radu Manojlović koja je već u javnosti prošetala jednu od kombinacija. Mlada pevačica prosto je blistala u uskoj crvenoj haljini a dok se smeškala fotografima začulo se sledeće:

- Koliko košta ta haljina? - bilo je jedno od mnogih pitanja novinara na šta je Rada prvo zastala zbunjeno ali se snašla i odgovorila:

- Košta lep osmeh.

Čisto sumnjamo da je zaista toliko lako doći do ove odeće, ali pogledajte kako je Rada izgledala na crvenom tepihu pa procenite sami...

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 14 Okt 2012, 14:56
Korisnikov avatar
rang
rang

Zvezde Granda: Aleksandra najbolja, Nina ispala (Video)

U trećoj grupi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" najbolja je bila Aleksandra Prijović, a ispala je Nina Mandić iz Sarajeva.

Aleksandra Prijović je oduševila žiri interpretacijom Cecine pesme, stoga dobila najviše poena i direktno se plasirala u dalji krug takmičenja.

Sa cvetom u kosi nastupila je Sandra Stanulov i pevala Severininu pesmu "Mili moj". Aleksandra Zdravković je prilikom nastupa na sceni, baš kao i njena koleginica Aleksandra, imala problem s haljinom. Visoka devojka, čak 185 centimetara, Đurđica Cvetković nastupila je u prekratkoj plavoj haljini i pevala pesmu "Strašilo" od Goce Tržan. Završila je u baražu, ali uz pomoć glasova publike kraj malih ekrana imaće priliku da se dokaže u daljem takmičenju.

Slika

O njoj se dugo pričalo. Ćerka najstrožijeg člana žirija, kompozitora Bosanca, Aleksandra Stojković, je ove subote stupila na scenu "Granda". Sva u crnom, poput "žene mačke", opredelila se za izvođenje strane pesme i to svetske zvezde Tine Tarner. To je bilo dovoljno da impresionira žiri i prođe dalje.

Sanja Veličković joj se pridružila, kao i Katarina Didanović, koja je strahovala da ne ispadne, zbog lošeg prošlogodišnjeg iskustva. Na svu sreću, nakon baraža dopala se publici ispred malih ekrana, pa su joj SMS glasovima omogućili nastavak daljeg takmičenja.

Pogledajte nastup Aleksandre Prijović.

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: ZVEZDE GRANDA- stare i nove  |  Poslato: 14 Okt 2012, 14:57
Korisnikov avatar
rang
rang

Zvezde Granda: Aleksandra najbolja, Nina ispala (Video)

U trećoj grupi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" najbolja je bila Aleksandra Prijović, a ispala je Nina Mandić iz Sarajeva.

Aleksandra Prijović je oduševila žiri interpretacijom Cecine pesme, stoga dobila najviše poena i direktno se plasirala u dalji krug takmičenja.

Sa cvetom u kosi nastupila je Sandra Stanulov i pevala Severininu pesmu "Mili moj". Aleksandra Zdravković je prilikom nastupa na sceni, baš kao i njena koleginica Aleksandra, imala problem s haljinom. Visoka devojka, čak 185 centimetara, Đurđica Cvetković nastupila je u prekratkoj plavoj haljini i pevala pesmu "Strašilo" od Goce Tržan. Završila je u baražu, ali uz pomoć glasova publike kraj malih ekrana imaće priliku da se dokaže u daljem takmičenju.

Slika

O njoj se dugo pričalo. Ćerka najstrožijeg člana žirija, kompozitora Bosanca, Aleksandra Stojković, je ove subote stupila na scenu "Granda". Sva u crnom, poput "žene mačke", opredelila se za izvođenje strane pesme i to svetske zvezde Tine Tarner. To je bilo dovoljno da impresionira žiri i prođe dalje.

Sanja Veličković joj se pridružila, kao i Katarina Didanović, koja je strahovala da ne ispadne, zbog lošeg prošlogodišnjeg iskustva. Na svu sreću, nakon baraža dopala se publici ispred malih ekrana, pa su joj SMS glasovima omogućili nastavak daljeg takmičenja.

Pogledajte nastup Aleksandre Prijović.

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: ZVEZDE GRANDA- stare i nove  |  Poslato: 14 Okt 2012, 14:59
Korisnikov avatar
rang
rang

Poslušajte pesmu “Eksplozija” Nikoline Kovač i Saše Kapora!

Slika

Tek nedavno su potvrdili glasine da su u ljubavnoj vezi, a sada su snimili i duetsku pesmu. Oboje su se proslavili učešćem u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a odmah nakon upoznavanja, planula ljubav. Ipak, nekoliko meseci nisu želeli da priznaju domaćoj javnosti da su u vezi.
Tek nedavno su Nikolina Kovač i Saša Kapor potvrdili glasine da su zaljubljeni, a brzo nakon toga su rešili da svoju ljubav prenesu i u poslovne vode, te su snimili duetsku pesmu.
Pesmu “Eksplozija” Nikolina i Saša premijerno su izveli u emisiji “Grand šou”.

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: ZVEZDE GRANDA- stare i nove  |  Poslato: 14 Okt 2012, 15:06
Korisnikov avatar
rang
rang

Emocije na ispitu: Katarina Živković u vezu sa Banetom uvela i treću osobu!

Slika

Katarina Živković javno je otkrila da se njene emocije prema Banetu Jankoviću polako stišavaju, tako da je njihova ljubavna veza trenutno na ispitu. Pevačica je u emisiji “Skandalozno”, koja se emituje večeras, ispričala kako se u njenu i Banetovu vezu ušetala i treća osoba.
“Od braka zasad nema ništa! Rešila sam da uvedem treću osobu u moju i Banetovu vezu, čime sam stavila emocije na ispit”, rekla je Kaća direktno u kameru.
Novinar i voditelj Marijan Kamenović insistirao je da Kaća otkrije ime pomenute osobe, ali je pevačica do kraja emisije to kategorično odbijala. Da li će ova metoda “spasavanja” veze upaliti kod Kaće i Baneta, pokazaće vreme.

Izvor: Kurir

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: ZVEZDE GRANDA- stare i nove  |  Poslato: 14 Okt 2012, 18:41
Korisnikov avatar
rang
rang

ZVEZDE GRANDA: Nina Mandić eliminisana (VIDEO)
Plavokosa pevačica je dobila najmanje glasova publike i žirija, tako da je eliminisana iz dalje trke za najboljeg muzičkog izvođača ovog takmičenja.

Slika

Nina Mandić iz Istočnog Sarajeva završila je sinoć takmičenje u “Zvezdama Granda”. Plavokosa pevačica dobila je najmanje glasova publike i žirija, tako da je eliminisana iz dalje trke za najboljeg muzičkog izvođača ovog takmičenja.

Najveće poverenje stručnog žirija dobila je Aleksandra Prijović, čime se automatski kvalifikovala za dalji tok takmičenja. Osim nje, prolaz su obezbedile Aleksandra Zdravković, Aleksandra Džidža Stojković, Đurđica Cvetković, Katarina Didanović, Sanja Veličković, Sandra Stanulov i Teodora Toković.

Sledeće subote nastupiće treća muška grupa.

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: ZVEZDE GRANDA- stare i nove  |  Poslato: 15 Okt 2012, 17:16
Korisnikov avatar
rang
rang

Saznajte šta je rasplakalo prijatelje Katarine Živković: Večeras premijera spota “9 meseci”!

Slika

Dugonajavljivani visokobudžetni spot za pesmu “Devet meseci” Katarine Živković večeras će najzad biti premijerno prikazan u emisiji “Narod pita” na televiziji Pink. Pevačica će biti i gost u emisiji, a gledaoci će moći da čuju sve detalje sa snimanja spota. Inače, spot prati jako emotivnu priču i urađen je poput kratkometražnog filma koji se snimao danima i u koji je uloženo preko 30.000 evra. Niko ko je od njenih prijatelja i saradnika do sada video finalnu verziju nije ostao ravnodušan, niti je uspeo da ne zaplače, a milionski auditorijum večeras će saznati i zbog čega.
“Jako sam uzbuđena i jedva čekam večeras da spot predstavim publici! Svi koji smo učestvovali na snimanju smo pod utiskom i impresionirani smo”, rekla je Katarina ekskluzivno za Scandal.rs

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: ZVEZDE GRANDA- stare i nove  |  Poslato: 15 Okt 2012, 17:18
Korisnikov avatar
rang
rang

Zvezde Granda: Ćerka najstrožeg člana žirija je jedan od favorita?!

Slika

U trećoj grupi takmičarki nove sezone emisije “Zvezde Granda” najbolja je bila Aleksandra Prijović, a ispala je Nina Mandić iz Sarajeva.
Aleksandra je oduševila žiri svojom interpretacijom Cecine pesme, dobila je najviše poena i direktno se plasirala u dalji krug takmičenja. Sa cvetom u kosi nastupila je Sandra Stanulov i pevala pesmu “Mili moj” od Severine. Aleksandra Zdravković je kao i njena koleginica i imenjakinja imala problem s haljinom. Visoka čak 185 centimetara, Đurđica Cvetković obukla je prekratku haljinicu i izvela “Strašilo” od Goce Tržan. Završila je u baražu, ali uz pomoć glasova publike kraj malih ekrana imaće priliku da se dokaže u daljem takmičenju.
A devojka o kojoj se dugo pričalo, ćerka najstrožeg člana žirija, kompozitora Bosanca, Aleksandra Stojković, ove subote je stupila na scenu “Granda”. Sva u crnom, poput “Žene mačke”, opredelila se za pesmu Tine Tarner. To je bilo dovoljno da impresionira žiri i prođe dalje.
Sanja Veličković joj se pridružila, kao i Katarina Didanović, koja je strahovala da ne ispadne, jer je imala loše iskustvo prošle godine. Na svu sreću, nakon baraža dopala se publici kraj malih ekrana koji su joj SMS glasovima omogućili da nastavi.
Svakako, najviše pažnje izaziva pojava Aleksandre Stojković, budući da su se mnogi pitali da li bi trebalo uopšte da se takmiči, budući da joj je otac član žirija, međutim, kada je zapevala, svi su postali saglasni da je izuzetan talenat i brzo se izdvojila kao jedan od favorita.
Poslušajte i vi Aleksandru, pa recite – da li je vidite u finalu?

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: ZVEZDE GRANDA- stare i nove  |  Poslato: 15 Okt 2012, 20:34
Korisnikov avatar
rang
rang

STVAR SE OTRGLA KONTROLI: SLUČAJ NEMANJE STEVANOVIĆA ZAVRŠIO U POLICIJI! (FOTO)
U početku pevač nije mogao da veruje šta mu se događa, da bi na kraju morao da preduzme drastične mere...

ODLIČNO 2 GROZNO 0 DOSADNO 0 NAPOKON 0 ZABAVNO 0 NEVEROVATNO 0 Pokažite šta mislite i osećate (obeležite jednu ili više emocija) Već neko vreme Nemanja Stevanović je na meti manijaka. Na društvenoj mreži "Tviter" nepoznata osoba prijavila se pod njegovim imenom i slikom i neprestano izbacivala statuse i komunicirala sa kolegama poznatog pevača. Pojavile su se i uvredljivi komentari na račun homoseksualaca kao i manekenke Sanje Papić a kada je saznao šta se dešava, Nemanja je bio u neverici:

Slika

- Za jedan lažni profil znam a za drugi sam tek nedavno saznao. To su stvari sa kojima se ne treba igrati! Mislio sam da ne preduzimam ništa ali kada sam video da je đavo odneo šalu, odlučio sam da se obratim policiji da se nađe ta osoba i sankcioniše, rekao je pevač za S media portal.

Iako je na kratko imao svoj profil na ovoj društvenoj mreži, rešio je da sve prekine i ostavi policiji da odradi svoj posao:

- Danas sam ugasio svoj "Tviter" nalog i obaveštam sve prijatelje, kolege i fanove da nemam više nalog na ovoj društvenoj mreži. Podneo sam krivičnu prijavu protiv tog lica koje koristi moje ime. Neprijatno mi je zbog toga što se on dopisuje sa mojim kolegama ali od sada će se organi vlasti pobrinuti za to, dodao je Nemanja.

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 16 Okt 2012, 13:30
Korisnikov avatar
rang
rang

Saša Popović: Razgrni ženi mantil!

Jedan oženjeni gledalac uputio niz komplimenata na račun takmičarke Katarine Didanović, zbog čega je direktor „Grand produkcije“ morao da reaguje
Saša Popović se začudio što oženjeni čovek toliko hvali izgled atraktivne Obrenovčanke, te ga je upitao za ženu.

Slika

–Ma žena je eno tamo u mantilu, a meni se jako sviđa staljing Katarine Didanović, odgovorio je nepoznati čovek, a direktor „Grand produkcije“ je reagovao interesantnim savetom:

–Ma gospodine, razgrnite ženi mantil i videćete da je to najbolji stajling! Jel tako?

Izvor :Puls

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu