Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Mar 2024, 13:46


Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Ezel  |  Poslato: 11 Okt 2012, 23:08
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
Evo i kako nastala serija
kratko i jasno :)
Ezel je Turska serija koja je snimana od 2009 do 2011 godine. Seriju je rezirao Uluk Bajraktar a inspirisana je popularnim romanom francuskog pisca Aleksandra Dime a po nazivu "Grof Monte Kristo".

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Ezel  |  Poslato: 11 Okt 2012, 23:17
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
MeGi je napisao:
EZEL KAKVOG JOŠ NISTE UPOZNALI: TURSKI GLUMAC U ŽESTOKOM SEKSI KLINČU (+18 VIDEO)

Kenan Imirzalioglu popularni je turski glumac kojeg publika u Srbiji gleda u ulozi Ezela. Žene su potpuno "odlepile" za njim, a pitamo se kako će im tek biti posle snimka koji vam predstavljamo [zenskismeh.gif]
Popularni lepotan glumio je u filmu iz 2004. godine naziva "Yazı Tura" (Pismo-glava) i imao je veoma zapaženu ulogu. Posebno je interesantna scena žestokog seksa sa opakom tetom. Ovaj film pobio je rekorde u osvojenim nagradama: Na 41. po redu festivalu "Antalya Golden Orange Film" pobrao je čak 11 priznanja, a dobro je prošao i na nekim internacionalnim festivalima. Da li je ova scena doprinela tome, procenite sami. "Akcija" počinje u oetom minutu:
izvor: Smedia


Bježim od medija, ne čitam ni članke na internetu jer želim zadržati mir, volim imati kontrolu nad svim u životu, posebno nad svojom privatnošću. Od mene nikad nećete doživjeti da ugostim medije u svom domu. Granicu negdje treba povući. Imam svoj ponos i principe od kojih ne odustajem - zaključuje glumac kojeg su turski mediji spajali s glavnom glumicom serijala “Ezel” Cansu Dere, no Kenan je to spremno demantirao.

- To su samo tračevi. Cansu je godinama moja prijateljica. Ne vjerujte svemu što pročitate o meni. Trenutačno mi je posao najvažniji u životu, a tko zna što donosi budućnost - zaključuje tajanstveno zvijezda “Ezela” koja je na domaćem terenu u kratkom roku uspjela nadmašiti gledanost omiljene serije “1001 noć” te je svakog ponedjeljka uvečer držala u napetosti više od 13 milijuna turskih gledatelja (op. a., u Hrvatskoj je prvog tjedna emitiranja gledalo pola milijuna ljudi).

Popularnost u Turskoj osigurala je seriji popularnost i u susjednim državama, pa se serija emitira u Bugarskoj, Rumunjskoj i Grčkoj, a prodor se očekuje i na ostale države bivše Jugoslavije - u Makedoniju, Srbiju i Sloveniju. Zbog ezelomanije, ali i odlične produkcije i iznimnih glume, članovi žirija ugledne turske televizijske nagrade “Ismail Cem Television Awards” (svojevrsni ekvivalent američkom Emmyju) prepoznali su trud odgovornih u nastajanju serije te joj ove godine dodijelili nagrade za najbolju dramsku seriju, režiju, glavnoga glumca, originalni scenarij, glazbu i najavnu špicu.

Glavnu žensku ulogu Ejšan Ataj u serijalu glumi bivša turska misica i diplomirana arheologinja, 30-godišnja Cansu Dere, koja zbog političkog skandala nije smjela nastupiti na finalnom natjecanju Miss Universe 2000. Proslavila se ulogama u televizijskim serijama, no najveću pažnju javnosti privukla je ulogom u seriji “Ezel” i filmom “Aci Ask” 2009. u kojem je ljubovala s Halitom Ergençom. Censu je Turskoj poznata po burnom ljubavnom životu u kojem se muškarci samo izmjenjuju. Posljednja su dvojica turski komičar, 46-godišnji Okan Bayülgen, s koji je bila dvije godine, te poznati turski stand-up komičar, glumac i scenarist Cem Yilmaz. Jednom je uhvaćena u vožnji u pijanom stanju.


Slika

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Ezel  |  Poslato: 12 Okt 2012, 18:02
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
11.10.2012.

Omer sređuje sobu za Džana u nadi da će se uskoro konačno spojiti s njim
Najbolji tata na svetu.
Mafija saznaje da je Ezel napustio posao. Zabrinuti, hrle kod Alija i saopštavaju mu da on nije dovoljno velik igrač i da ne žele da on bude glavni u Istanbulu.
Slika
Džan se žali Ejšan na svoje ljubavne probleme, pa ona koristi priliku da mu ispriča priču o ljubavi za koju su svi mislili da je nemoguća. Omer sređuje sobu za Džana u nadi da će se uskoro konačno spojiti sa sinom.

Ali, ni ova Omerova želja ne prolazi bez uplitanja Džengiza, koji na umu ima novu „trampu“...


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Ezel  |  Poslato: 12 Okt 2012, 21:43
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
U NEDELJU KRAJ SERIJE: JESTE LI SPREMNI ZA FINALE "EZELA"?!

Četverac iz detinjstva - Ezel, Ejšan, Ali i Džengiz ostavljali su bez daha publiku neočekivanim zapletima i avanturama koja će dobiti svoj epilog ove nedelje kada ćemo saznati koju stranu će odabrati – ljubav ili osvetu.

Slika

Konačan rasplet u jednoj najgledanijih turskih serija Ezel gledaćemo u nedelju, 14. oktobra "Prvoj"! Cenu Džengizovog poremećenog uma ponovo plaćaju Ejšan i Omer. U filmskoj akciji, Ali uspeva da presretne policijsku patrolu i izbavi Ezela. Doktori pogrešno tumače Ejšanino buncanje Džengizovog imena, pa njenog krvnika dovode u bolnicu da bude pored nje. Nezadovoljan što već nije umrla, sprema novo zlodelo. Bol koji je Džengiz naneo Ezelu ne poznaje granice, baš kao ni konačna osveta... Ipak, Ezel je rešen da učini i nemoguće kako bi bio pored Ejšan. Posle godina čekanja i neizvesnosti, konačno će ispuniti svoju najveću želju. U zagrljaju voljenje žene Ezel će ponovo postati Omer, a da li će izvršiti samoubistvo ili je sve deo savršenog plana, ostaje da vidimo.


Smedia


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Ezel  |  Poslato: 13 Okt 2012, 13:47
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
13.10.2012.

Ezel: Džengiz ide na sve ili ništa

[img]Cenu%20njegovog%20bolesnog%20uma%20ponovo%20plaćaju%20bivša%20žena%20Ejšan%20i%20Omer[/img]

Slika

Savršen zločin.

Cenu Džengizovog bolesnog uma ponovo plaćaju Ejšan i Omer.

U filmskoj akciji, Ali uspeva da presretne policijsku patrolu i izbavi Ezela. Doktori pogrešno tumače Ejšanino buncanje Džengizovog imena, pa njenog krvnika dovode u bolnicu da bude pored nje.Nezadovoljan što već nije umrla, bivši supružnik joj sprema novo zlodelo.


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Ezel  |  Poslato: 13 Okt 2012, 14:00
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
Ezel i Ejšan: Istina o našoj ljubavi (Foto+Video)


Slika


ako su mediji brujali o njihovoj vezi i van seta, Džansu Dere i Kenan Imirzalioglu, glavni glumci turske hit-serije "Ezel", porekli da su u privatnom životu u romansi.

Kad se 38-godišnji turski glumac Kenan Imirzalioglu pojavio u seriji "Ezel", u kojoj je utelovio istoimenog junaka koji kreće u osvetnički pohod kako bi zadovoljio nepravdu koja mu je naneta, svima je bilo jasno da smo dobili novog ljubimca žena. Turski Džejms Bond je u kratkom periodu osvojio i pripadnice nežnijeg pola u Srbiji, pa i ne iznenađuje podatak da ne propuštaju nijednu epizodu turske serije s kriminalističkim elementima. Glumca koji je u svojoj zemlji popularniji i od Halita Ergenca (Sultana Sulejmana), mediji su spajali s koleginicom Džansu Dere, koja u "Ezelu" tumači Ejšan, međutim seksipilni glumac je, na radost mnogobrojnih obožavateljki, to odlučno opovrgao.


Slika


Činjenica da su oboje, nekako u isto vreme, raskinuli veze sa svojim dotadašnjim partnerima izaziva pažnju: 32-godišnja Džansu Dere je ostavila popularnog turskog komičara Džema Jilmaza, s kojim je glumila u komediji "Osmanlijski kauboji" snimljenoj prema njegovom scenariju, a 38-godišnji Kenan İmirzalioglu je raskinuo šestogodišnju vezu s pet godina mlađom glumicom Zejnep Beserler, s kojom je započeo romansu na snimanju TV serijala "Sumrak", u kom su 2003. igrali brata i sestru.

Džansu Dere i Kenan Imirzalioglu imali su dovoljno vremena da se upoznaju i zbliže s obzirom na to da su pre "Ezela" zajedno glumili i u filmu "Jandim Ali: Posljednji osmanlijski kauboj". Činjenica je da turski producenti ljubavne veze rođene na setu obično drže u tajnosti sve do završetka snimanja serijala - kao što je to bio slučaj s Halitom Ergencom i Berguzar Korel u "1001 noći".


Slika


Pre nego što je postala glumica, Džansu Dere je bila druga pratilja na izboru za Miss Turske 2000. Neko vreme je bila uspešan model u Turskoj i Parizu, gde je živela dve godine, a na Univerzitetu u Istanbulu tri godine je studirala arheologiju, ali nije diplomirala.


Slika


"Od malih nogu su me zanimali istorija i arheologija, te književnost i istorija umetnosti. Žao mi je što nisam diplomirala, naročito zbog roditelja koji su toliko ljubavi i pažnje uložili u mene. Bili su očajni kad sam postala manekenka jer je to prema njihovom mišljenju potpuno besmislen posao, i apsolutno su u pravu. Lepota sama po sebi je precenjena: kakva vam korist od lepog lica ako ono krije prazninu u duši i glavi", otkrila je Džansu Dere, koja je svoju sreću pronašla kao glumica.

"Obožavam glumu, ali ne i slavu, jer na javnom mestu nemam ni pet sekundi mira. Svaka moja reč i svaki moj postupak je pod lupom, a tako je ponekad zaista naporno živeti. No, kad bolje razmislim, to je mala cena koju treba platiti za sve dobro što mi gluma donosi", zaključila je Džansu.

Turska glumica živi u luksuznom stanu u elitnom istambulskom kvartu Bebek, smeštenom uz Bosfor na evropskoj strani.



Slika


Kenan Imirzalioglu, popularni Ezel u istoimenoj seriji, rođen je u porodici poljoprivrednika u predgrađu Ankare, a njegov glumački uspeh dogodio se pre jedanaest godina, kad je pobedio na izboru za najboljeg turskog modela.


Slika


Turskog glumca mediji u domovini svojevremeno su čak i ženili kolegom Ugurom Judželom, a nedavno se Balkanom kao požar proširila vest da je navodno priznao svoju homoseksualnost. Kenan je oštro demantovao sve navode ističući da nije iznenađen, s obzirom da se to desilo već nekoliko puta u njegovoj karijeri.

Pogledajte kako izgleda neodoljivi Kenan Imirzalioglu u ulozi manekena prilikom snimanja editorijala za ovogodišnju modnu kolekciju.




Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Ezel  |  Poslato: 14 Okt 2012, 12:09
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
Zastooo tuzaaan kraaaaajjjjjj

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
Lila
Post  Tema posta: Re: Ezel  |  Poslato: 14 Okt 2012, 13:42
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19
Postovi: 3470

OffLine
Zao mi sto uze onaj otrov i skonca sa njom jer je on mnogo bolji od nje.
Ujak mu lepo rece da stavi prsten samo ako ima razloga da zivi ali on ga stavi i zavrsi zivot.. Esjan se verovatno ne bi ubila radi njega.
Dobro je da je Dzan ostao sa Alijem makar ga je Ali lepo cuvao.

_________________
Nisu vazne godine u tvom zivotu,
nego je vazan zivot u tvojim godinama
Momo Kapor


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Ezel  |  Poslato: 14 Okt 2012, 14:26
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
Sad sam gledala ove dve predzadnje epizodeeee
Bas sam se iznervirala ahaha
Tako tuzaan kraj...

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Ezel  |  Poslato: 14 Okt 2012, 21:38
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
Na 20 i 15 minuta pogledajte kako izgleda Kraj Ezela [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Ocekuj neocekivano ahah


_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 41 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker