Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Zasto nisam i ja cigareta bez filtera samo da setam od prstiju tvojih do usana. Kao nikotin ti jos teces mojim venama...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kad bi sa mnom jela zutu proju zivela bi ko bubreg u loju koliko bi srece sa mnom svila kraljica ti ravna ne bi bilaKakav divan stih o ishrani i sistemu organa za izlučivanje ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Zex ti si neozbiljan. Secaj me se kada zora bela Sunce u svoj dvor zacaran vodi; secaj me se dokle ispod vela srebrnoga noc snivajuc hodi; uzdrhtis li kad te zadovoljstvo zove ili senka mami u vecernje snove, cuj iz tamnog granja glas kako odzvanja: Secaj me se.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zaljubi se u mene i reci glasno to nije ljubav ljubav kada o njoj cutimo
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
svakim danom teze je i teze dusa boli, srce ti se steze jer nema nikog da ti nadu da krupan plan na osmeh, to ti treba parce sunca na tvojoj strani neba da prekine se ruzan san kad jutro pokloni novi dan kad jutro pokloni novi dan
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
ŽELIM: DA POSLE SNOVA NE OSTANE TRAG MOJ NA TVOM TELU.
DA PONESEŠ OD MENE SAMO TUGU I SVILU BELU I MIRIS BLAG.....
PUTEVA ZASUTIH LIŠĆEM SVELIM SA JABLANOVA.
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
JEDNOM SAM SANJALA SVOJU MALU BAJKU PUNU OSMIJEHA NAŠU KUĆU PORED MORA TI I JA TVOJE RUKE MEDJU MOJIM PRSTIMA ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Koliko te volim, toliko me bolis ti rijeko koja bjezis od mora kojeg volis na kojem oku spavas nikad necu saznati a sanjat' cu te, ti ces mene sanjati
Ti imas srce srne koja drhti ti imas srce kakvo imam ja i nikad neces priznat da me volis ni da te volim necu priznat ja
|
|
|
|
|
klara
|
|

rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50 Postovi: 796
|
Rodio sam se odjutros, uprkos svim podacima o meni, a ipak stariji sam, od jutra i od sutra i nisam zaboravio ništa što je bilo pre moga rođenja i sećam se svega što je bilo posle moje smrti i nisam kriv nizašta što se desilo juče Za sve ono što neću, trebalo je da se samo rodim
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Kod večernjih lampa mi ćemo se kradom Pogledat ko stranci, Bez imalo svijesti koliko nas vežu Neki stari lanci
No vrijeme se kreće, no vrijeme se kreće Ko sunce u krugu, I nosi nam opet ono što je bilo: I radost, i tugu. I sinut će oči, naći će se ruke, A srca se dići - I slijepi za stope bivšega života Njima ćemo ići
|
|
|
|
|
|