Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 13 Maj 2025, 06:46

Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 11 Okt 2012, 22:04
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

Poznati se zabavljali uz " Leksington bend" do jutra

Popularni pevač Dženan Lončarević zbog jake prehlade, sinoć je u poslednjem trenutku otkazao nastup koji je trebalo da održi u klubu “Magacin”, a umesto njega mikrofona su se dohvatili momci iz “Leksington” benda i napravili odličnu atmosferu.
Slika
U dobrom provodu uživali su mnogi, a odlične žive svirke uželeli su se i poznati. Među prvima su u klub stigli Boško Jakovljević, Jugoslav Pantelić, Ognjen Kajganić, Nikola Šoć, a zatim i Marko Pantelić, Ivica Dragutinović, Vlada Stanojević, Vlada Mandić..

Jedan od najpopularnijih klupskih bendova “Leksington” počeo je da ređa hitove poput “Kako je tako je”, Bol je uvek ista”, ali i obrade popularnih raznih numera, od narodnjaka do zabavnjaka. U jednom trenutku atmosfera je dovedena do usijanja, a klub prepun ljubitelja dobrog provoda upravo je to i dobio. Svi su pevali u glas, i zabava je potrajala do ranih jutarnjih časova.
Slika
Dženan Lončarević nastupiće u sledeću sredu. Pogledajte ko je sve sinoć bio u "Magacinu":

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 11 Okt 2012, 22:58
Korisnikov avatar
rang
rang

POROĐAJ OSTAVIO "FATALNE" POSLEDICE: KALINA KOVAČEVIĆ ĆE MORATI DA ŽIVI SA TIM (FOTO)

Ćerka poznatih roditelja dugo je nosila teret njihove slave. A onda je dokazala da vredi i svojim ulogama oduševila kritičare ali i pripadnike najrazličitijih generacija. Pored profesionalnih uloga, ostvarila je i onu najlepšu životnu- postala je majka! A upravo porođaj je ostavio fatalne posledice po nju.

Slika

Početkom jula prošle godine Kalina Kovačević na svet je donele ćerku Mionu. Od tog trenutka u njenom životu se sve promenilo, i malena lepotica postala je centar sveta lepoj glumici. A promenilo se još nešto- Kalinino telo! Nekadašnja mršavica i prema mišljenju pojedinaca muškobanjasta glumica, posle porođaja je dobila na oblinama. Njeni bokovi i grudi su izazovniji, pa Kalina sada izgleda odlično- kao prava fatalna žena! Pojavila se na crvenom tepihu na jednom gradskom dođaju gde je plenila izgledom. Svaka čast!

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 12 Okt 2012, 09:13
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49

Isidora Bjelica ponovo u ulozi voditeljke

Slika

Književnica Isidora Bjelica za sebe kaže da je – srećna u životu i veruje da je zbog toga što sreća privlači sreću i prirodno da je došlo do saradnje sa Hepi televizijom.
Emisija “Ljubavna doktorka” (na programu ponedeljkom, utorkom i sredom u 23.00) je, može se reći, zabavno-obrazovna, prva ovakve vrste na našim prostorima, a gosti postaju TV konzilijum, vođeni dr Bjelicom, pa odgovaraju na pitanja gledalaca i rešavaju ljubavne probleme gostiju.
Ko će se sve naći na divanu doktorke Isidore Bjelice?
- Kao što u svoju kuću volim da pozivam različite, a zanimljive ljude, tako je slučaj i u emisiji. Biće tu intelektualaca, zvezda, lekara, estradnih ličnosti, svih onih koji su zanimljivi i koji znaju odgovore na teška pitanja.
Delite li u privatnom životu ljubavne savete?
- Pa, dnevno preko “Fejsa” i “Tvitera” dobijem više od pedeset pitanja, tako sam i došla na ovu ideju za emisiju.
A, da li primate ljubavne savete?
- Veoma ozbiljno slušam sve ljubavne savete, jer nikad dosta pameti kada je ljubav u pitanju.
Može li se razboleti od ljubavnih problema?
- O da može se i razboleti, poludeti, pa i umreti. Cilj nam je da ovom emisijom to sprečimo.
Da li se humorom leči ljubavna patnja?
- Bravo! To je zasigurno najbolja terapija. Ljubav je ljubavlju izbija, a humorom leči.
Recept za srećnu ljubav?
- Što manje razmišljati unapred, u toku, a posle…
Šta je najluđe što ste učinili zbog ljubavi?
- Borila sam se sa bikom, jurila na drugi kraj sveta…
Šta nikako ne biste učinili zbog ljubavi?
- Ne bih se odrekla svog posla.
Šta ne opraštate?
- Ma, sve opraštam i sve zaboravljam.

Hello

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 12 Okt 2012, 12:42
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49

Otkazala nastupe: Kaja strahuje za život!

Slika

Katarina Ostojić je nedavno posle odmora koji je sa verenikom, svetski poznatim di-džejom Džuniorom Džekom provela na Ibici otputovala u Brisel.
Iako je imala zakazane nastupe u Beogradu, Kaja je odlučila da sa svojim dragim ode u belgijsku prestonicu, gde on inače živi. Kako prenosi magazin “Star”, pevačica se uplašila bivšeg supruga koji je pobegao iz zatovara i iz tog razloga je otkazala sve obaveze u Srbiji. Njeni prijatelji tvrde da se Ostojićeva neko vreme neće pojavljivati u javnosti.

Više o ovom slučaju, pročitajte u novom broju magazina Star!

Svet

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 12 Okt 2012, 17:29
Korisnikov avatar
rang
rang

Došlo vreme za bebu

Slavni par Jovana i Željko Joksimović planira da uskoro proširi porodicu. Voditeljka sanja o tome da se ostvari kao dobra majka, dok će uspešni muzičar posle više od deceniju i po ponovo doživeti čari roditeljstva.

Posle skoro pet godina veze, od čega su poslednjih 10 meseci u braku, popularni par kao krunu velike ljubavi želi da dobije potomstvo. Iako im se nigde ne žuri i smatraju da će im se beba roditi kada „to baš bude trebalo“, Jovana i Željko u poslednje vreme sve češće razmišljaju na tu temu.
Slika
Kako „Blic“ saznaje, oboje su pobornici začeća prirodnim putem, ali ukoliko bude neophodno potražiće stručnu medicinsku pomoć i savete da ostvare svoj san.

Željko, koji je poznat po tome da nerado govori javno o svom privatnom životu, nikada se do sada nije izjašnjavao o ovome, dok je zgodna voditeljka u više navrata isticala da bi je materinstvo usrećilo.

- Svako ko bi vam odgovorio da ne razmišlja na temu materinstva, slagao bi vas. To su ipak momenti u životu za koje se ne zna da li će i kada da se dogode. Nikada ne bih zbog karijere odustala od potomstva. Dobra organizacija može da iznese i roditeljstvo i karijeru - ispričala je ranije Jovana.

Joksimovići su materijalno dobro obezbeđeni. Poznati pevač je jedan od najtraženijih na estradi, a takođe je i vlasnik luksuznog stana u jednoj od najskupljih zgrada na Zvezdari, kao i vile na ekskluzivnoj lokaciji Mačkov kamen.
Slika
Tu je nedavno i Jovana pazarila stan površine 120 kvadratnih metara, tako da na više adresa mogu da se skuće po rođenju naslednika i da mu obezbede udoban život. Inače, Željko ima ćerku Minu iz prvog braka.

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 12 Okt 2012, 17:55
Korisnikov avatar
rang
rang

TOPALKO PROŠETAO LEPOTICU: NIJE MU ŽENA A NI SESTRA, O KOME SE RADI? (FOTO)

Slika

Milan Topalović je porodičan čovek. Ima ženu i slatku ćerkicu koje su mu sve na svetu, ali, svaki muškarac, pa i on, voli društvo lepih devojaka. A on je u društvu najlepše.
Mis Srbije Bojana Lečić je bila pratilja Topalku na Storijevoj žurci. Ali nemojte pomisliti svašta. Ona je u stvari njegova sestričina.
Bojana je izjavila kako je upravo on "krivac" za njenu titulu, jer ju je nagovori da se prijavi.
Lepa Bojana bi svakome ulepšala veče!

Izvor:Smedia

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 12 Okt 2012, 18:07
Korisnikov avatar
rang
rang

Danijela Vranić snimila novi album!

Iako još uvek ne zna za koju izdavačku kuću će izdati album, pevačica nam je otkrila da su sve pesme autobiografske

Slika

Folk pevačica Danijela Vranić poslednjih meseci radi punom parom. S obzirom na to da pevačica uglavnom nastupa na humanitarnim koncertima, za svoje nastupe ne uzima honorar.

Za "Pulsonline" otkrila je da je njen novi album već gotov, i da su pregovori sa izdavačkim kućama u toku.

- Ceo moj novi album je autobiografski. Živopisni tekstovi i stvari koje su mi se dešavale prenete su u pesme. Album će nositi naziv „Poželi me u ponoć" - rekla je Danijela i dodala

- Još uvek ne znam za koga ću izdati novi CD, jer su pregovori sa izdavačima u toku.
Ovoga puta nisam uradila ni jedan duet, ali ću vam otkriti da mi je favorit na albumu pesma „Da li se i ona bori“ koja zapravo opisuje mene – rekla nam je pevačica

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 12 Okt 2012, 19:24
Korisnikov avatar
rang
rang

Dara Bubamara izazvala saobraćajku

Slika

Pevačica Dara Bubamara doživela je saobraćajni udes na kružnom toku na Salviji u Beogradu. Na svu sreću niko nije povređen, ali je materijalna šteta procenjena na više od 3.000 evra.

- Sudarili smo se na kružnom toku, ja sam pogrešila, skrenula sam u njegovu desnu traku on je išao prema Dedinju udario me je sa strane. U automobilu smo bili moj kum, moje dete i ja, na svu sreću niko nije povređen. Hvala Bogu pa mi je auto osiguran inače je šteta veća od 3.000 evra - rekla je Dara Bubamara za "Blic".

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 12 Okt 2012, 21:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Pogledajte kakve gaćice nosi Mia Borisavljević! (Foto)

Ona je sedela u uskoj, crnoj haljinici i sve vreme ja pazila da joj ne sevnu gaćice, ali kamerman je ipak uspeo da ih uhvati.

Slika

Mia Borisavljević gostovala je u emisiji kod Isidore Bjelice na TV Happy, zajedno sa Milićem Vukašinovićem. Ona je kao i uvek na sebi imala provokativne krpice, koje sa malo nepažnje mogu da pokažu i ono što pevačica ne bi volela da se vidi. U, trenutku dok je prekrštala svoje zgodne noge, kamerman je ulovio njene bele gaćice. I, nije ih samo kamerman lovio, već i Milić koji je sedeo sa njene leve strane.

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 12 Okt 2012, 21:03
Korisnikov avatar
rang
rang

Pevačica Katarina Živković u emisiji “Skandalozno” na televiziji Hepi šokirala svojom iskrenošću

Slika

- Milena Ćeranić bila mi je najveća konkurencija, priznala je Katarina Živković, u emisiji “Skandalozno”, koju na televiziji Hepi vode Olja Crnogorac i Marjan Kamenović.

Katarina Živković podvukla je da je odahnula kad je Milena izbačena iz Granda, jer je u tom slučaju sve krenulo bolje po nju.

Voditeljima emisije “Skandalozno”, koja će se emitovati u nedelju, 14. oktobra, Katarina Živković pohvalila se i svojom vezom sa Banetom Jankovićem, ali je poručila da obavezno mora u vezu da uključi i treću osobu, kako bi osvežili ljubav.

Na pitanje voditelja kako komentariše to što se napila na jednom beogradskom splavu, rekla je:

- Ne vidim ništa loše u alkoholisanju.

Poznati.info, Foto: Tracara.com

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu