|
Autoru |
Poruka |
Truth and Pain
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49 Postovi: 946
|
Zorica Marković: Sramota je da Neda priča o Božen!Iako je porodica tražila da Božen Žumbor bude sahranjena u krugu najbližih, Neda Ukraden je otišla u Hrvatsku da isprati dugogodišnju poznanicu na večni počinak, a zatim je za „Alo!“ iznela svoje ogorčenje na estradu, koja nije prisustvovala sahrani. „Boli me uvo šta priča Neda Ukraden, koja diže nos već 30-40 godina“: Zorica Marković Međutim, Zorica Marković, revoltirana Nedinom izjavom da je Božen bila okružena hijenama, kao i da je imala lažne prijatelje, poručuje koleginici da joj je bolje da ćuti!
Božen je bila kao anđeo među hijenama, kojima je očigledno bila okružena Iako nismo bile previše bliske, toliko koliko sam je poznavala, bila je za mene kao cvet u polju korova, kao anđeo među hijenama, kojima je očigledno bila okružena - izjavila je Neda, a Zorica na to kaže:
- Znam svrhu Nedinog druženja sa Božen, tako da joj je bolje da ćuti. Četiri puta sam nastupala na proslavama koje je Božen organizovala. Otišla sam tamo, otpevala, popila piće i otišla. Nikada nisam htela „ič“ da uzmem i bila sam počastvovana što sam tamo. Božen nije zaslužila da se priča u takvom kontekstu nakon njene smrti. Nego, ako ti je zaista značila, ćutiš i u tišini poštuješ, kao što svi mi radimo. Ne mora Neda da ulazi u tuđe tuge i tako komentariše. Ne treba joj to - zaključuje Zorica Marković.Zanemela sam na tu izjavu. Boli me uvo šta priča Neda Ukraden, koja diže nos već 30-40 godina. Poštujem njenu karijeru, njene godine i njen uspeh, ali joj ne treba da ovako priča, da ja ne bih rekla šta sve znam. Već sam rekla da ću Božen biti dužnik ceo svoj život. Raspitala sam se kada je sahrana i saznala sam da njena majka želi da to bude u krugu porodice. Ispoštovala sam volju te žene jer je najteže kada roditelj sahranjuje dete - izjavila je Markovićeva za „Alo!“ kada smo je pozvali da prokomentariše izjavu Nede Ukraden, koja je rekla „da ne može da veruje da silne kume i kumice, voditelji, novinari, pevači, muzičari i političari, TV lica, urednici, frizeri, stilisti koje je darivala i pomogla da se skuće nisu odvojili nekoliko sati da dođu na sahranu“. Lea Kiš: Ispoštovala sam njenu poslednju volju!
Poznata voditeljka Lea Kiš, koja je mnogo puta ugostila Božen Žumbor u svojoj emisiji, nije želela da komentariše navode Nede Ukraden, a za pokojnicu ima samo reči hvale. - Ona je bila divna žena i nije zaslužila da se tako govori u medijima nakon njene smrti. Ostaće zauvek u mom srcu kao osoba koju sam mnogo cenila. Ja sam, kao i mnogi, ispoštovala njenu poslednju volju, a to je da ode u miru i u krugu porodice, i verujem da je tako. Otišao je jedan predivan čovek i iz tog razloga ne želim ništa da komentarišem - izjavila je Lea Kiš za „Alo!“.
Dragana Katić: Nemam komentar!
Kada smo poznatu voditeljku Draganu Katić upitali zašto nije otišla na sahranu bliske prijateljice Božen Žumbor, uputila nas je na zvanično obaveštenje koje stoji na sajtu poznate kozmetičke kuće, a u kojem piše da je vlasnica želela da bude sahranjena u krugu porodice. A na tvrdnju Nede Ukraden da je Žumborova bila okružena lažnim prijateljima, voditeljka kaže: „Nemam komentar. Ne želim da se upuštam u takve priče.“ Alo
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

|
„Tropiko“ opustošio radnju!Velika je zabluda da muzičare oblače žene - one ih isključivo svlače, a potvrda ovog našeg zaključka stiže od momaka iz „Tropiko benda“, koje je naš fotoreporter uslikao tokom skorašnjeg šopinga!
Kako muškarci kupuju garderobu pokazali su Aleksandar Cvetković i njegovi drugari iz popularne grupe, koji su najpre otišli na piće, te u kafiću proveli sate verovatno skupljajući snagu da obave najomiljeniji posao svake žene, a najmrskiji većine muškarca. A kada su se konačno ohrabrili, u stilu vojnika iz filma „Spartak“ uleteli su u jednu radnju i opustošili je bez mnogo premišljanja, obukavši se od glave do pete. Tako su članovi „Tropiko benda“ objekat napustili sa gomilom kesa, te bi svaka žena pomislila da je njihova kupovina trajala danima, a zapravo su momci pokupovali sve u jednoj radnji za manje od pola sata, u šta se uverio naš fotograf. No, u uspešnost njihovog odabira garderobe najbolji uvid će imati publika na velikom koncertu koji su zakazali za 24. oktobar u Centru „Sava“! Alo
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

|
Željko Joksimović se napalio za volanom! Joksimović se s brojnim kolegama takmičio na Adi Huji pokazavši da vrhunski vozi, dok je Blaža dokazao da uopšte nije za vozača Željko Joksimović seo je za volan, dodao gas... - Želim da budem prvi! Želim pobedu! - uzvikivao je pevač dok je moćni automobil maltene leteo trkačkom stazom na Adi Huji.
Motor je brujao, dizala se prašina, škripale su kočnice... Adrenalin je Lanetu šibao kroz vene.
E sad, da li je zaista i pobedio, videćete tek za nekoliko dana na televiziji Pink, na kojoj u okviru emisije „Top spid“ kreće specijal „VIP čelendž“. S njim su, pod budnim okom Andreja Kulundžića, snage odmerile brojne poznate ličnosti. Odlično su se snašli i Saša Kovačević, Cvija i Nemanja Stevanović, koji je sve vreme ćutao, duboko koncentrisan na stazu.
Inspektor Blaža je priča za sebe - čovek koji jednostavno nema pojma da vozi. Andrej mu se u potpunosti posvetio i kad je pomislio da je uspeo da ga nečemu nauči - izleteli su s puta.
- Oduvek sam voleo travu - uz osmeh je kazao muzičar dok su stajali van staze. I nisu se samo muškarci oprobali za volanom. Rada Manojlović je pokazala da vrhunski vozi. Sandra Afrika je došla u miniću i štiklama od 12 centimetara. Cipele su odmah morale da lete kroz prozor. A nakon žestokog prolaska stazom, ostatak dana je provela povraćajući. Puls
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

|
Nina Radulović Lečić: Za godinu dana sam postigla što mnogi nisu za ceo život! Kada je početkom godine lepo televizijsko lice Nina Radulović - Lečić postala pojačanje televizije Pink i zamenila Tatjanu Vojtehovski u popularnoj emisiji "Trenutak istine", mnogi su strepeli kako će se mlada voditeljka snaći na novom zadatku. "Neverne Tome" brzo je razuverila odličnim radom, pre svega sigurnošću pred kamerama i detaljnom pripremom za svaku emisiju. Dvadesetšestogodišnja lepotica je na malim ekranima demonstrirala profesionalizam, kojim je osvojila još veće simpatije javnosti.
Visoka Beograđanka lepih crta lica u žižu javnosti dospela je pre ovog angažmana, prvo zbog veze sa tri decenije starijim glumcem Branislavom Lečićem, a potom i zbog lepe vesti da je u drugom stanju. Zaljubljeni par se venčao 16. oktobra 2010. godine, kada je Nina bila u četvrtom mesecu trudnoće. Dve godine kasnije, bračni par uživa u harmoničnom odnosu koji je obogatio dolazak na svet njihovog sina Lava, u aprilu prošle godine. Nežnim roditeljima naslednik je na prvom mestu, a brak neguju povremenim romantičnim putovanjima bez deteta.
Uvek raspoložena Nina, otkrila je prilikom intervjua za magazin "Hello" koji su njihovi planovi za drugu godišnjicu braka, koja datira 16. oktobra. "Imamo dva plana za proslavu naše godišnjice braka. Budući da u oktobru oboje imamo mnogo obaveza, ja zbog snimanja emisije "Trenutak istine", a moj suprug zbog nedavne premijere svog komada "Indigo", čiji je reditelj, dan kada smo se venčali obeležićemo u intimnoj atmosferi. Dogovorili smo se da u novembru otputujemo sami na romantični odmor u Dubai." Koliko vam rad na emisiji "Trenutak istine" oduzima vremena i da li vam je dan dovoljno dug da se posvetite voljenima, pre svega malom dečaku u kući?
"Sva sreća da se snimanja obavljaju nekoliko puta mesečno, tako da imam dovoljno vremena da sa Lavom provedem kvalitetno vreme. Upisala sam i master studije jer želim da upotpunim neka znanja koja nisam stekla na fakultetu. Dan je dovoljno dug za sve aktivnosti, samo ako vam nije teško. Leka i ja se dogovaramo o kućnim obavezama, pa i čuvanju Lava, i zaista sve stižemo. Imamo i pomoć mojih roditelja, što nam mnogo znači jer je lekovito za dete da promeni okruženje i ne bude isključivo sa roditeljima."
Razmišljate li da ponovo postanete roditelji?
"Ja sam u jednoj godini uradila ono što neki ljudi nisu za ceo život. Završila sam fakultet, zaposlila se, udala sam se, rodila dete, promenila posao. Sve sam to uradila za trista šezdeset pet dana, i tek sam sada, čini mi se, kad je sve došlo na svoje i kada je Lav malo porastao, stala na svoje noge. Rano mi je da razmišljam o proširenju porodice, još nisam "izgustirala" sve lepo što mi se desilo. Sad je došao red da se malo pozabavim poslom i nastavkom studija. Divno je imati veliku porodicu, ali ne želim da radim bilo šta na brzinu. Lav će malo sačekati na batu i seku."
Postoji li nešto što vam je do sada kao majci teško palo?
"Imala sam nedavno "vatreno krštenje" kao roditelj, kada se Lav na moru razboleo. Bila sam prestravljena zbog njegove visoke temperature koja je kod dece veoma opasna. Brže-bolje sam se vratila u Beograd jer mi je ipak lakše kada sam na svom terenu. Biti majka je divan posao, ali i vrlo težak. Ako želite da od tog deteta napravite dobrog čoveka, morate stalno da budete uz njega. Da mu budete oslonac uvek kad misli da će pasti, da strepite nad njim, ali da ga ipak pustite da misli da je sve sam uradio. Lav je sada mali, ali ja tri puta razmislim kad sam stroga prema njemu. Ipak su i oni ličnosti od dana rođenja. Stalno strahujem da u tom smislu ne utičem loše na njega." Koliko se rad u novoj sezoni emisije "Trenutak istine" promenio u odnosu na prošlu? Čini li vam se da ste se bolje uhodali i da ste spremniji u novoj sezoni?
"Ušla sam potpuno u sistem, pa će mi utoliko biti lakše. Iako na emisiji "Trenutak istine" radi čitava "mašinerija", svi smo povezani i odlično funkcionišemo, pa je lako i lepo raditi. Novo je to što smo sa promenom imidža televizije Pink dobili i novu produkcijsku podršku, pa je sada sve još preciznije. Ja uživam dok radim ovakvu emisiju, mada će neki čitaoci sada pomisliti da je to nemoguće, ali jeste. Uvek sam bila dobar slušalac i ljudi su mi se poveravali. Inače, oduvek sam volela da razgovaram sa "običnim" ljudima. Osim toga, naučila sam kako da u situacijama koje su pune emocija zadržim pribranost i ostanem profesionalac. Čini mi se da sam postigla ono što mi je bilo važno, a to je da nikad ne sudim, ali da uvek budem čovek i da bar lepim rečima pohvalim i onoga ko je zastranio i učinio lošu stvar ukoliko se kaje i ukoliko je došao da to celom svetu kaže. Ako sam uspela da pošaljem i neku dobru poruku, onda nema veće potvrde za moj posao."
Svet Plus
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55 Postovi: 4287
|
Monteno: Pitao me doktor zar ti nisi umro? Ovo je drugi put da me sahranjuju. Prvi put to je bilo 1995. godine u Ljubljani, čak je i vest išla na televiziji i na radiju, kaže pevač za naš list  BEOGRAD - Veći broj bosanskih medija, čak i engleska verzija Vikipedije objavila je večeras da je Kemal Monteno umro, međutim poznati kantautor je živ i zdrav! Monteno se javio redakciji Kurira povodom tvrdnji medija u BiH da je preminuo!
- Prvo me je zvao doktor. Kad sam mu se javio pitao me je: "Pa zar ti nisi umro?". Ovo je drugi put da me sahranjuju. Prvi put to je bilo 1995. godine u Ljubljani, čak je i vest išla na televiziji i na radiju. Cela situacija mi je smešna i nemam nameru da mrem pre koncerta - rekao je Monteno i dodao da se oseća "nikad bolje".
- Jedva čekam da se vidim sa svojim fanovima. Najpre u Zetri, a potom i u Beogradu. Pozdravljam sve ljude iz Beograda, Niša, Novog Sada... Pretpostavljam da je cela priča krenula nenamerno. Verovatno je neki Kemal negde umro pa su svi koji me znaju pomislili da je reč o meni - raspoloženo nam je rekao Monteno i dodao da je i sam bio u sličnoj situaciji jer je slična vest objavljena za jednog njegovog prijatelja.
Kemalov menadžer Faruk Drina je rekao da jeste vest ružna i stresna, ali da je odlična za kampanju za koncert.
Vest je prvo objavio portal Source.ba, a onda ju je prenelo i još nekoliko portala.
Kurir
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55 Postovi: 4287
|
Željko Vasić se uspavao za jutarnji program! Iako je gostovanje Željka Vasića bilo najavljeno u jutarnjem programu na Radio-televiziji Srbije, poznati pevač se nije pojavio. Vasić se, iako se čini kao veoma odgovorna osoba, uspavao i nije stigao u emisiju koja ide uživo. Međutim, Željko se izvinio redakciji jutarnjeg programa na svom profilu na “tviteru”.
- Danas mi se prvi put u životu desilo da se uspavam za gostovanje na jutarnjem programu RTS-a. Izvinjavam se svima koji su me čekali jutros - napisao je pevač. Inače, Željko nije zakasnio na otvaranje kluba “Teatro”, gde je nastupao. Alo
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

|
Aleksandra Berček-Jelić: Kreativna energija i radost drugog stanja Atraktivna violončelistkinja i frontmen benda „Studio Alektik“ Aleksandra Berček-Jelić, koja je u srećnom braku sa gitaristom kultne „YU grupe“, muzičarem Petrom Jelićem, u šestom je mesecu trudnoće. Uspešna muzičarka, koja sa suprugom vodi poznati novosadski centar za muzičko obrazovanje „Kulturno sklonište“, u harmoničnom je braku sa Petrom od 2010. godine. Bračni par je srećan zbog lepe vesti koja im je dala i kreativni polet, pa su uneli neke novine u svoj poznati centar za muzičko obrazovanje. Lepa Novosađanka, koja ne nastupa otkako je u drugom stanju, ne krije sreću, dok započinje razgovor za magazin „Hello!“. - Drugo stanje sam u početku doživela kao veliku promenu, pre svega zbog toga što sam od trenutka kad sam saznala za trudnoću prestala da nastupam sa “Studijom Alektik”. Prva tri meseca trudnoće sam prespavala. Već početkom leta postala sam aktivnija, a čim sam osetila bebine pokrete i postala svesna svoje buduće uloge, počela sam da uživam na pravi način. Petar i ja smo zaljubljenici u Frušku goru i svaki slobodan trenutak koristimo da uživamo u našoj maloj kući iz bajke, na obodu Nacionalnog parka, koju naši prijatelji zovu “Ivica i Marica”. Ovo leto je bilo idealno za šumski hlad i prošlo je u znaku roštilja, kotlića, talandare i mnogo dobrog druženja sa prijateljima i dugim šetnjama po šumi – kaže talentovana umetnica, koja i dalje ne zna pol bebe, a pomno je izučavala literaturu vezanu za trudnoću. - Sreća je što živimo u vremenu u kojem pol bebe ne sme da bude bitan. Svaki put na ultrazvuku iz radoznalosti pokušavamo da saznamo pol, ali bebin stav je da ostane tajanstvena. Inače, svaka trudnica “stručnu” literaturu i sajtove izuči već u prvom trimestru, tako da nam za ostatak trudnoće ostaje samo beletristika. Ja sam već iscrpela svoju kućnu biblioteku i s nestrpljenjem očekujem “Beogradski sajam knjiga” koji će me snabdeti dobrim štivom za poslednju etapu trudnoće – kaže lepa muzičarka koja je počela da sanja i porođaj i bebu. Nekonvencionalni bračni par, koji je brak sklopio na originalan način u Vankuveru, pred petnaest prijatelja iz tog grada, živi na relaciji Beograd – Novi Sad. Novosadski stan, u kome provode veći deo vremena, renovirali su početkom godine, pa je sve spremno za dolazak novog člana porodice. Aleksandra govori o svom suprugu, koji je veoma brižan prema njoj otkako je u drugom stanju. - Određene životne situacije uvek nam pojačaju karakter, tako da onaj ko je nesiguran postane još nesigurniji, grub postane grublji. Moj suprug Petar, pošto je divan i nežan, postao je još divniji i nežniji, a ja još zaljubljenija. Aleksandra govori o kreativnoj energiji koju oseća ot kako je u drugom stanju, te sa suprugom upravo realizuje nove poslovne ideje u njihovom centru za muziku, koji godinama uspešno posluje. - Trudnoća je unela i neke kreativne promene u našu muzičku školu “Kulturno sklonište”, tako da je od oktobra ove godine počeo sa radom program za najmlađe “Muzika kroz igru”, koji je već na početku naišao na veliki odziv Novosađana. Posao nikada ne beži, a kako ćemo oblikovati život, zavisi od naše energije. Ona povremeno samo promeni prioritet, a svako novo i veliko iskustvo učini nas kvalitetnijim, posebno ako je ovako lepo – govori Aleksandra koja ističe da njene ideje ne miruju otkako je u drugom stanju. - Pošto za mene ne postoji klasičan posao, tako ne postoji ni klasično bolovanje. Odlučila sam da ne nastupam, ali “Studio Alektik” veoma aktivno nastupa bez mene. Pored fenomenalnih koleginica, mog Petra, koji je preuzeo ulogu frontmena, i maestralnog Firčija, moje odsustvo u „Kulturnom skloništu“ i na sceni skoro se i ne primećuje. Aktivno nastupa i naš akustični kvartet “Alektik Pearls”. Iako mirujem, svakako ne miruju planovi i ideje. Hello
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

|
Ana Nikolić: Putovanje začinjeno slavljem Pevačica Ana Nikolić umesto luksuznog partija odlučila je da ove godine rođendan provede na ekskluzivnom desetodnevnom putovanju u okviru koga je posetila Monte Karlo, Marbelju i Rim. Tokom boravka u ova tri prelepa evropska grada, atraktivna brineta se odmorila od mnogobrojnih poslovnih obaveza koje je imala u poslednje vreme, a imala je i dovoljno vremena da sumira utiske o dešavanjima u privatnom životu. Naime, lepa dama je nedavno raskinula veridbu sa crnogorskim biznismenom Draganom Tomovićem, tako da joj je bilo preko potrebno da otputuje i u miru razmisli o svemu što joj se dešavalo poslednjih meseci. - Bilo mi je prelepo u Marbelji, a još lepše u Monte Karlu. Toliko mi je prijao taj grad da nisam želela da odem. Naročito mi se dopao centralni deo i rado ću se vraćati tamo uvek kada mi to obaveze dozvole – kaže Ana za magazin “Hello!”. Budući da je temperatura tokom njenog boravka u Monte Karlu bila oko trideset stepeni, jedna od naših najpopularnijih pevačica imala je priliku da odlazi na plaže, kao i na prijatne šetnje po centru grada tokom kojih je, zahvaljujući svom atraktivnom izgledu, mamila uzdahe mnogih prolaznika. Pošto sve što je lepo kratko traje, posle nekoliko dana Nikolićeva je krenula u Rim, gde ima mnogo prijatelja Italijana. Zbog toga je i odlučila da u večnom gradu proslavi svoj trideset četvrti rođendan. Iako nije želela pompezan parti, društvo joj je priredilo iznenađenje. - Odlučila sam da rođendan ove godine proslavim u Rimu u društvu dobrih prijatelja koji tamo žive, a koje zbog poslovnih obaveza nemam priliku da viđam često. Te večeri otišli smo u restoran njihove nacionalne kuhinje i bilo nam je vrlo lepo. I pored toga što nisam imala želju za tortom i svećicama, moji drugovi su me iznenadili, tako da sam ipak imala pravo rođendansko slavlje – iskrena je zgodna muzička diva. Posle zanimljivog putovanja sa koga nosi najlepše uspomene, Ana se vratila u Beograd svojim svakodnevnim obavezama. Njen poslednji singl „Baksuze“ doživeo je nezapamćeni uspeh, pa pevačica mnogo radi, a svaki njen nastup se po pravilu uvek pretvara u odličnu žurku. I publika u Beogradu imaće priliku da Anu sluša na splavu „Bolivud“, gde će održati poslednji koncert u ovoj sezoni. Tom prilikom biće prikupljen i humanitarni prilog za osmogodišnju devojčicu Milicu Jovanović, čiji roditelji sakupljaju sredstva za njenu operaciju u Beču. Popularna pevačica je veoma srećna što je u prilici da pomogne toj devojčici. - U poslednje vreme sve je više humanitarnih žurki, iza kojih se kriju velike prevare i na kojima se prikuplja novac koji nikada ne završi tamo gde treba. Zbog toga mi je jako važno, kada pristanem da se priključim nekoj takvoj akciji, da pre svega proverim da li je reč o pravom humanitarnom događaju – objašnjava Nikolićeva. - Pošto sa sigurnošću mogu da tvrdim da će novac prikupljen na „Bolivudu“ otići Milici Jovanović, rado sam prihvatila da budem deo te akcije. Inače, drago mi je kada nekome mogu da pomognem i uvek se rado odazovem istinskim humanitarnim događajima – zaključuje zanosna brineta. Hello
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

|
Poznati plesali na humanitarnom balu u Ruskom domu u Beogradu Povodom dvestote godišnjice Borodinske bitke i pobede Rusije u Otadžbinskom ratu 1812. godine, Karić fondacija, Ambasada Rusije u Srbiji, Ruski dom i Klub ljubitelja vina “Krokan” večeras su upriličili dobrotvorni bal u Beogradu. Pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića, u prostorijama Ruskog doma na humanitarnom balu prikupljena su sredstva za onkološko odeljenje Centralne bolnice u Kosovskoj Mitrovici. Pored predsednice Karić fondacije Milanke Karić,balu su prisustvovale i broje poznate ličnosti iz svih sfera javnog života. Učesnici humanitarnog bala bili su i Neda Ukraden, Leontina Vukomanović, Verica Rakočević, Buba Miranović, Vladimir Božović, Tatjana Olujić i Danica Karić. U porgramu je učestvovao orkestar “Stanislav Binički” pod upravom dirigenta Pavla Medakovića, a voditelji svečane priredbe bili su Danijela Pantić i Vanja Bulić.
      Hello
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|