Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
odo ja do wc a ,dok on ubode ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: odo ja do wc a ,dok on ubode ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) нека га ба Флекице што спорије за почетак то боље ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Vidim ja vama crni udario u glavu. poklopili se ukusi hahaha. odo ja zorom moram u Bg budite mi pozdravljene нема бегања док ми не објасниш о чем куцкаш ај врћи дупештију и куцкај ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) Sta da objasnim О ком црном пишеш? шта ћеш за сеЉоград мсм некад биЈо бгд? и о којим/каквим укусим пишеш? дедер, боди ситан бод и јоште ситнија словца ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) hahaha ne rece li ti da ides citati ljubavno pismo od crnog, zar se niste ti i she slozile da imate isti ukus
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Флекице која си смена? Ел си јоште у ону радњу ди промајка влада м? Си и даље плавојка или си променила и фриз и бојЦу? Си набацила каку "кртину" или извољеваш,м ај да те видим тицо сад ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: hahaha ne rece li ti da ides citati ljubavno pismo od crnog, zar se niste ti i she slozile da imate isti ukus аха ти о Црном Мирољубу прочитала писамце и одговорила на исто Флекица и ја писале о серију а не о Црном Мирољубу ццц не тумбај ми словца а ни ред речи у реченицама, неће да море ба ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: hahaha ne rece li ti da ides citati ljubavno pismo od crnog, zar se niste ti i she slozile da imate isti ukus аха ти о Црном Мирољубу прочитала писамце и одговорила на исто Флекица и ја писале о серију а не о Црном Мирољубу ццц не тумбај ми словца а ни ред речи у реченицама, неће да море ба ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ma ja ti nisam bas vican sa slovima
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Флекице која си смена? Ел си јоште у ону радњу ди промајка влада м? Си и даље плавојка или си променила и фриз и бојЦу? Си набацила каку "кртину" или извољеваш,м ај да те видим тицо сад ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) prva jesam plava,skroz kratko nisam,izvoljevam ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: Флекице која си смена? Ел си јоште у ону радњу ди промајка влада м? Си и даље плавојка или си променила и фриз и бојЦу? Си набацила каку "кртину" или извољеваш,м ај да те видим тицо сад ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) prva jesam plava,skroz kratko nisam,izvoljevam ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) ццц е нека те ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: Vladimir je napisao: hahaha ne rece li ti da ides citati ljubavno pismo od crnog, zar se niste ti i she slozile da imate isti ukus аха ти о Црном Мирољубу прочитала писамце и одговорила на исто Флекица и ја писале о серију а не о Црном Мирољубу ццц не тумбај ми словца а ни ред речи у реченицама, неће да море ба ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ma ja ti nisam bas vican sa slovima тачно ми и личиш на дело(вођу) ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
|