Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Molim preporuku za seriju neku ја гледам shameless и благо речено да ми је баш добријана врло необично за холивудске стандарде да ипак у једној серији прикажу реалан живот гета.... Misliš da će mi se svideti?
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Vu se zaljubila ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Ccccc,svi imaju net love,samo mene Mojne ne vole ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: Ccccc,svi imaju net love,samo mene Mojne ne vole ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Ja nemam ![[images/smilies/angel.gif] [images/smilies/angel.gif]](./images/smilies/images/smilies/angel.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
miroljubcrni je napisao: Вучица je napisao: miroljubcrni je napisao: Ocigledno ne dovoljno pametna pa da vidis da sam samo prvi redak napisao a ostalo je tvoje ili si to ukrala od nekog. Ne znam sta umisljas da si? Verovatno neka musava gica koja se krije iza nika i lazne slike. Mene ne prozivaj, kulturno sam se javio i pokusao da zapocnem razgovor. Ne glumi nedostiznu pred nikom Vladimir i ostalima koji ovo citaju. Pozdrav i dovidjenja Она нека ја од пре памтивека би ти написала свашта нешто и то фино, бираним словцима.... Док ову "дебелу гицу" мрзи чак и да се замисли Елем, поздрав и теби, еве добро ме ова кошава продуФкала ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) naocigled si i po postovima koje sam procitao suvise glupa da bi mi bilo sta napisala,ne glumi ovde nevinasce a u pp molis za pisanje psiholozi tvrde da popularni po forumima su jako nezadovoljni inace edukuj se itd i ne kopiraj druge to izgleda vrlo smesno апсолутно се слажем са тобом љуб, љуб и фала ти на изнимно предивнОпаметним словцима ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Molim preporuku za seriju neku ја гледам shameless и благо речено да ми је баш добријана врло необично за холивудске стандарде да ипак у једној серији прикажу реалан живот гета.... Misliš da će mi se svideti? ценим... до сад су нам се углавном укуси поклапали ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: Ccccc,svi imaju net love,samo mene Mojne ne vole ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Ja nemam ![[images/smilies/angel.gif] [images/smilies/angel.gif]](./images/smilies/images/smilies/angel.gif) Ama jedan problem manje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Vu se zaljubila ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) их, па зар не видиш јбте да ситан вез везем м ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
и престаните да ме мамите с ово цитирање јопе ће да побрљавкам ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
|