Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Wu nek mi srećicu puste da diše ко те дирка и где м?! Tamo de je lolla,pisala,nikako ne mogu
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: Vlado,koji ti je nik inače Vid nje kao ne zna
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Ne seruckaj wu,no moli Boga da ti se omačinje non-stop ма пали, ондак на дупета морам да уградим оне јастучиће ил балоне... бемга шта сад ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) Čudno je to...ja bih da se zaljubljujem i razbijam non-stop,a nekima je to zona sumraka
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: Vlado,koji ti je nik inače Vid nje kao ne zna па дедер рекни нам, виш да цркосмо од знатижељу ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Wu nek mi srećicu puste da diše ко те дирка и где м?! Tamo de je lolla,pisala,nikako ne mogu ја тамо нисам неам појма од кад иначе су ме бановали трајно ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: Vlado,koji ti je nik inače Vid nje kao ne zna Vlado,...ja sam dete...verujem u sve što mi se kaže Ne znam
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Tinis
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Wu nek mi srećicu puste da diše ко те дирка и где м?! Tamo de je lolla,pisala,nikako ne mogu ја тамо нисам неам појма од кад иначе су ме бановали трајно ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) I mene
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: Tinis Poznat mi nik Više mi se svidja Vladimir
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Ne seruckaj wu,no moli Boga da ti se omačinje non-stop ма пали, ондак на дупета морам да уградим оне јастучиће ил балоне... бемга шта сад ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) Čudno je to...ja bih da se zaljubljujem i razbijam non-stop,a nekima je to zona sumraka е драгмо ми је да ти то мореш тек тако... види вако, ем сам тупава да се заљубишкам а тек да се одљубишкам, па мсм дебилнијег створа од мене нејма ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
|