| Autoru | Poruka | 

| SHE |  | 

| 

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

| 

| Вучица je napisao: SHE je napisao: Wu nek mi srećicu puste da diše ко те дирка и где м?!Tamo de je lolla,pisala,nikako ne mogu

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Vladimir |  | 

| 

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49

| 

| SHE je napisao: Vlado,koji ti je nik inače Vid nje kao ne zna_________________
 *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*

|  | 

|  |  | 

|  | 

| SHE |  | 

| 

rang

| 

| Вучица je napisao: SHE je napisao: Ne seruckaj wu,no moli Boga da ti se omačinje non-stop ма пали, ондак на дупета морам да уградим оне јастучиће   ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)  ил балоне... бемга шта сад   ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)Čudno je to...ja bih da se zaljubljujem i razbijam non-stop,a nekima je to zona sumraka

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Вучица |  | 

| 

Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

| 

| Vladimir je napisao: SHE je napisao: Vlado,koji ti je nik inače Vid nje kao ne znaпа дедер рекни нам, виш да цркосмо од знатижељу   ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Вучица |  | 

| 

Moderator chata

| 

| SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Wu nek mi srećicu puste da diše ко те дирка и где м?!Tamo de je lolla,pisala,nikako ne moguја тамо нисам неам појма од кад   ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)  ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif)  иначе су ме бановали трајно   ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)

|  | 

|  |  | 

|  | 

| SHE |  | 

| 

rang

| 

| Vladimir je napisao: SHE je napisao: Vlado,koji ti je nik inače Vid nje kao ne znaVlado,...ja sam dete...verujem u sve što mi se kaže Ne znam

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Vladimir |  | 

| 

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49

| 

| Tinis _________________
 *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*

|  | 

|  |  | 

|  | 

| SHE |  | 

| 

rang

| 

| Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Wu nek mi srećicu puste da diše ко те дирка и где м?!Tamo de je lolla,pisala,nikako ne moguја тамо нисам неам појма од кад   ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)  ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif)  иначе су ме бановали трајно   ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)I mene

|  | 

|  |  | 

|  | 

| SHE |  | 

| 

rang

| 

| Vladimir je napisao: Tinis Poznat mi nik Više mi se svidja Vladimir

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Вучица |  | 

| 

Moderator chata

| 

| SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Ne seruckaj wu,no moli Boga da ti se omačinje non-stop ма пали, ондак на дупета морам да уградим оне јастучиће   ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)  ил балоне... бемга шта сад   ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)Čudno je to...ja bih da se zaljubljujem i razbijam non-stop,a nekima je to zona sumrakaе драгмо ми је да ти то мореш тек тако... види вако, ем сам тупава да се заљубишкам а тек да се одљубишкам, па мсм дебилнијег створа од мене нејма   ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)

|  | 

|  |  | 

|  | 

|  |