Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
одок да гледам супер серију (Shameless)... баш сам заинтригирана шта ће даље бити липсала сам од посо јуче и данаске ... ред је да одморим дуШицу Владимирко, поздрављам те екстра/мега/гига пуно, фала на приЧку, било ми је задовољство пискарамо се неком другом згодом а боме и неЗгодом поздравко свима ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: одок да гледам супер серију (Shameless)... баш сам заинтригирана шта ће даље бити липсала сам од посо јуче и данаске ... ред је да одморим дуШицу Владимирко, поздрављам те екстра/мега/гига пуно, фала на приЧку, било ми је задовољство пискарамо се неком другом згодом а боме и неЗгодом поздравко свима ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) pozdrav ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
HAHAHAHAHA Opet čitam forum unazad Pa jbte
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimire, Veče... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
maraja*
|
|

rang

Pridružio se: 07 Mar 2017, 22:25 Postovi: 3084
|
![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif) dobro veče
|
|
|
|
|
miroljubcrni
|
|
Pridružio se: 02 Mar 2018, 14:00 Postovi: 8
|
Ocigledno ne dovoljno pametna pa da vidis da sam samo prvi redak napisao a ostalo je tvoje ili si to ukrala od nekog. Ne znam sta umisljas da si? Verovatno neka musava gica koja se krije iza nika i lazne slike. Mene ne prozivaj, kulturno sam se javio i pokusao da zapocnem razgovor. Ne glumi nedostiznu pred nikom Vladimir i ostalima koji ovo citaju. Pozdrav i dovidjenja
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Dobro veče... Miroljube,kod nas je zeza i opuštencija...nemoj uzimati nikakvo pisanje previše lično...pozdrav...
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Svako ima nekog ko je nedostižan Msm,meni wu nije ni zaprdet u konkurenciju,al svakako rispekt
|
|
|
|
|
|