Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 19 Jul 2025, 00:16

Autoru Poruka
ANDJEO82
Post  Tema posta: Re: Ljudi na netu  |  Poslato: 08 Okt 2012, 15:14
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 23 Sep 2012, 18:43

Mislim da postoji mala doza Net Zavisnika...

Vrh
Just
Post  Tema posta: Re: Ljudi na netu  |  Poslato: 08 Okt 2012, 15:45
Korisnikov avatar
Persa from the Mahala

Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08

Ma sve je OK, i mala doza zavisnosti i čarke (ljudi smo, moramo se malo kačiti) i ljubavi..sve dok se ne pređe u paranoju, izgubi linija koja razdvaja rl i virtuelu.

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Ljudi na netu  |  Poslato: 09 Okt 2012, 10:33
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Just je napisao:
Ma sve je OK, i mala doza zavisnosti i čarke (ljudi smo, moramo se malo kačiti) i ljubavi..sve dok se ne pređe u paranoju, izgubi linija koja razdvaja rl i virtuelu.

Paranoja je opaka stvar... dolazi kod ljudi koji zaborave stvarnost i zivot oko sebe.
Predpostavljam da su takvi i u zivotu a ne smo na netu, jer voditi se time da neko radi nesto protiv vas..
hmmm... msm da je to veliki problem u takvom razmisljanju, msm da je to zbog nekih trauma iz zivota ili nedostatka paznje pa prelaze i na patetiku da bi ih neko zalio.
Ali avaj nismo svi isti...ne razmisljamo isto i ne zivimo isto pa tako i u ovoj kutiji.

Vrh
MARRIIN
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 10 Okt 2012, 20:31
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39

ANDJEO82 je napisao:
One stvari koje pisem o sebi su uvek iskrene i tacne,isto tako mogu reci da sam uvek [think.gif] odrzao dato obecanje i uvek stao iza napisane recenice.

Brate,zaista izvini,ali ja sam mislio da si zensko,jbg!

Vrh
Oriflame
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 11 Okt 2012, 12:46
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2012, 11:37

Iskrenost...danas je rec precenjena xaxaxaxaxaxa......

svi lazu, bila sam iskrena, platila cenu ...resila dosta, ako svi lazu -lazi i ti!

Vrh
mmm
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 11 Okt 2012, 20:47
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56

Iskrenost je moje drugo ime..ali,samo na netu..

Vrh
klara
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 14 Okt 2012, 15:25
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50

Kad je u pitanju iznosenje stavova, misljenja...svakako da je dobro biti iskren, jer u cemu je poenta bavljenja na netu ako ces pisati ono sto ne mislis? I to govori puno o nama, vise od licnih podataka.
Ako je u pitanju odavanje podataka o sebi, to je cista glupost. O sebi se prica samo sa proverenim osobama, pa cak ni tad sve.

Vrh
Lila
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 14 Okt 2012, 18:23
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19

klara je napisao:
Kad je u pitanju iznosenje stavova, misljenja...svakako da je dobro biti iskren, jer u cemu je poenta bavljenja na netu ako ces pisati ono sto ne mislis? I to govori puno o nama, vise od licnih podataka.
Ako je u pitanju odavanje podataka o sebi, to je cista glupost. O sebi se prica samo sa proverenim osobama, pa cak ni tad sve.

Rekla sam davno da je Klara nasa pametnica.
Ja o sebi samo nisam jos napisala broj cipela pa evo da dodam , cipele 37 a cizme 38.He he.
Iskrenost se ne isplati ali i net je jedna dobra zivotna skola.

Vrh
UtherPendragon
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 14 Okt 2012, 18:37
Korisnikov avatar
Razarač
Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36

kolko uzmem toliko dam..cista proporcija

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Koliko smo iskreni pri upoznavanju na internetu ?  |  Poslato: 15 Okt 2012, 14:58
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Previse.....
I svaki put sebi kazem: Molena, ovaj put pametnije, polako...ne otkrivaj, budi mudra i lukava....Ali jok, kao da zidovima pricam.
Jbg..ja se otvorim a i sama trazim otvorenost. Ne vidim nista lose u otvorenosti,...nervira me kada ljudi neke stvari skrivaju kao zmija noge he he...msm ne znam zasto...strah od necega valjda?!
Naravno da postoje granice.....to je nepotrebno i pominjati, ali ima onih o kojima je bas nemoguce bilo kakav podatak saznati, ali takvi dosta toga otkriju o sebi nesvjesno, jer u stvari najvise o nekome i saznas iznoseci misljenja i stavove....Ne zanima mene koliko ko ima djece, koje su im boje oci i koja su im imena...msm ok ako znam, ali to ne moze utjecati na donosenje misljenja o toj osobi...Ali stav o nekim stvarima o kojima pricas i vodis konverzacije u svakodnevnom zivotu mogu.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu