Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..odo' pavam... ..a pavam ko ...ja'nje... 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
MeGi je napisao: Vise licimo nego sto radimo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ..ja bogami viđe radim..nego što ličim...  ..a *Twilight* uvek ima problema sa svojom"ličnošću"... ..kratak joj fitilj pa se naduva za tren.. 
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Samo te posmatram tračaro jedna ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Just je napisao: Samo te posmatram tračaro jedna ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif) ..ja 'tedoh da zovem Zlobnog na mozgalice, ali mi rekoše... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ..za razliku od Amena koji je uvek spreman da mrdne glavom.. 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..na mozgalicama Bubi ima najjače argumente.. 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
p,s,..pobrkah joj argumente..mislila sam na ove.. 
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Megi Lanetu objasnjava neke stvari "Bato, ne mozes se sa mnom igrati, jos si ti mali"  Twilight se zaklela da neće vise na vrata komsiluku, sad samo na prozor  Minnie skuplja snagu za tračanje...  Marinn je napokon odlucio da otkrije svoj identitet 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..Justice..ti tračaš... ..samo te posmatram.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Mini ja bih za tebe nesto zbog onih " mojih" fotkica. Al' mnogo ne znam ovo. Aj,ti ogovaraj sebe,pa mi posalji na pp da postavim. Kako sam "pametna" ne sluti na dobro,danas cetvrtak. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
|