Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Mar 2024, 17:54


Autoru Poruka
Maša
Post  Tema posta: Re: Dnevni horoskop  |  Poslato: 13 Jun 2017, 09:43
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
Vaš horoskop za dan:
13.06.2017.

OVAN
Neko Vam nudi izvesnu poslovnu uslugu koja ima svoju »cenu« i dodatno Vas obavezuje na odredjeni ustupak. Izbegavajte različite vidove profesionalnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici. Delujete pomalo rezignirano pred voljenom osobom. Imate utisak da Vašem partneru trenutno nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost u ponašanju. Sugestija: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost ili psiho-fizička relaksacija.

BIK
Nečija priča na Vas ostavlja negativan utisak, delujete sumnjičavo pred novim poslovnim ponudama i u društvu saradnika. Budite umereniji, zaboravite na prevelike ambicije ili na želju za prisvajanjem tudjih rezultata. Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali usled velike nestrpljivosti činite niz pogrešnih poteza. Lakše je sagledati sve okolnosti kada napravite distancu. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

BLIZANCI
Vaš entuzijazam ili lični ponos mogu da se protumače na različite načine. Stoga, pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Neko ozbiljnije analizira Vaše ponašanje ili poslovne rezultate. Dokažite svom partneru kako dobra volja i pažnja uvek imaju veće značenje od nekih skupih poklona, koji se lako daruju. Sve ima svoju pravu »vrednost« i značenje na ličnoj skali. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.

RAK
Ponekad poslovni dogadjaji lako izmiču kontroli, ali sačuvajte prisebnost duha u odlučujućim momentima. Važno je da tačno definišete svoje poslovne ciljeve i da se pridržavate liste prioriteta u dogovoru sa saradnicima. Delujete uznemireno, neko iznenada remeti Vaše ljubavne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Nije teško osmisliti alternativni plan, ako to zaista želite. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

LAV
Ukoliko ste dovoljno odgovorni za ono što činite, nemojte dozvoliti da Vas pokoleba nečija priča ili utisak koji neko pokušava da Vam dočara. Važno je da ispunite data obećanja u poslovnoj saradnji, čak i kada se nalazite pod otežavajucim okolnostima. U susretu sa voljenom osobom bolje je da za sada prihvatite »utešnu varijantu«, što Vama nije svojstveno. Budite strpljiviji nego obično. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna i vitaminska ishrana.

DEVICA
Ukoliko Vam se ne dopada nečije neprofesionalno ponašanje, razmislite na koji način možete da utičete na svoju okolinu. Nema potrebe da se ponašate nadmeno pred saradnicima, već strpljivo sačekajte da se smire one negativne strasti. Oštar ton ili psihološki pritisak sa Vaše strane, izaziva suprotan efekat kod voljene osobe. Promenite svoju taktiku u ponašanju i stvari će se preokrenuti. Sugestija: Izbegavajte psihološke zamke ili negativne uticaje.

VAGA
Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Različite probleme možete rešavati na lakši način uz nečije prisustvo i asistenciju. Vaša pojava ili stil deluju izazovno na voljenu osobu, što predstavlja dobar ljubavni predznak. Prijaće Vam nečije blisko društvo u kojem se osećate spokojno. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

ŠKORPIJA
Ukoliko neko kritikuje Vaše ideje ili ponašanje, pokažite dovoljno sluha i prihvatite koristan savet. Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagodjavate saradnicima koji imaju pozitivan uticaj na Vaš društveni ugled. Osećate emotivnu inspiraciju i pojačanu strast u nečijem prisustvu. Planirajte novi ljubavni susret ili omiljenu zabavu u zavisnosti od svog statusa. Sugestija: Uživajte u različitim situacijama koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

STRELAC
Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na poslovni dogovor ili da udvostručite svoje rezultate. Potrebno je da preuzmete inicijativu, Vaše kreativne ideje mogu da se ostvare na zajedničko zadovoljstvo. Nema razloga za lažnu skromnost ili nesigurnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umete da zablistate punim sjajem i zanosom u pravom trenutku, upravo kada se to od Vas očekuje. Sugestija: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u odabranom društvu, akumulirajte pozitivnu energiju.

JARAC
Neko ugrožava Vaše poslovno-finansijske interese, stoga morate da prihvatite poziciju koju Vam nameću saradnici. Ponekad odredjeni poslovni ciljevi opravdavaju upotrebu posebnog sredstva, ali sve ima svoju cenu ili granicu. Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere, ali nedostaje Vam dobra volja da se angažujete pred bliskom osobom. Kao da tražite novu motivaciju. Sugestija: Upotrebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute, kontrolišite stanje napetosti.

VODOLIJA
Nepotrebno ulećete u nečiju poslovnu zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Zbog različitih nesporazuma u dogovoru sa saradnicima morate da prihvatite skromnije poslovne mogućnosti. Ne volite kada Vam neko nameće dodatne obaveze ili da dokazujete kako imate dobre namere. Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte neke stresne situacije.

RIBE
Delujete energično pred svojom okolinom i ostvarujete važnu ulogu u poslovnom pregovoru koja Vam uliva osećaj samopouzdanja. Novi uspeh pozitivno utiče na Vašu psihološku i materijalnu sigurnost. U susretu sa voljenom osobom, slobodno preuzmite inicijativu ili glavnu ulogu. Budite dovoljno maštoviti i iznenadite svog partnera neobičnim idejama ili na neki »čaroban« način. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.


astrolook

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Dnevni horoskop  |  Poslato: 14 Jun 2017, 09:19
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
Vaš horoskop za dan:
14.06.2017.

OVAN
Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Zbog optimističkih uverenja i prevelikih ambicija, ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije. Budite realni u proceni svojih mogućnosti. Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema svojoj porodici. Greške se ispravljaju i u hodu. Sugestija: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

BIK
Procenjujete različite poslovne prilike i prednost dajete onim situacijama u kojima vladaju poznata pravila. Osnovna orijentacija u razmišljanju Vas navodi na ubrzano delovanje i na izbor poslova koji donose više praktične rezultate. Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok dogadjaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju. Smeta Vam kada nešto ne znate. Sugestija: Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja.

BLIZANCI
Neko uporno pokušava da Vam nametne ubrzani ritam i dodatne obaveze. Ne možete da se pohvalite dobrom koncentracijom i nedostaje Vam volja da odgovorite na nečiju poslovnu ponudu. Neko Vas dovodi u nezahvalnu situaciju. Ponekad je teško postaviti znak jednakosti, izmedju glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Uskladite svoj unutrašnji ritam kako biste se bolje osećali. Sugestija: Prijaće Vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

RAK
Susret ili razgovor sa jednom osobom na Vas deluje vrlo podsticajno, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete pravu ulogu koja odgovara Vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Povremeno gubite emotivno strpljenje, nema razloga da se ponašate suviše strogo i zahtevno prema voljenoj osobi. Niko ne voli dodatni pritisak. Sugestija: Slobodno prihvatite nove izazove, ulepšajte svoje raspoloženje.

LAV
Obratite pažnju na nove informacije. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate prihvatite nečiji savet. Nedostaje Vam praktično iskustvo ili pouzdani kriterijumi na osnovu kojih je moguće predvideti razne posledice. Previše pričate o stvarima koje Vas udaljavaju od voljene osobe, ali na sreću postoji dobar način i za novim emotivnim zbližavanjem. Neko razume Vaše male propuste. Sugestija: Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje.

DEVICA
Važno je da neko odobrava Vaš način razmišljanja ili da Vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju. Zbog različitih obaveza koje imate ne uspevate da udovoljite svima i da saslušate jednu blisku osobu. Obratite pažnju na nečiju poruku, ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici bez obzira na sve komplikacije koje Vas prate. Ugodite osobi do koje Vam je stalo. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

VAGA
Nečija priča ne ostavlja ozbiljan utisak na Vaše poslovne odluke. Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost potencijalno ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvek doneti ispravnu odluku. Često menjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru. Jasno Vam je da ne treba preći granicu ukusa i mere. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i psiho-fizička relaksacija.

ŠKORPIJA
Postupak koji za Vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, za nekog drugog deluje kao suviše komplikovana procedura. Stoga prihvatite kompromis, kao srednje rešenje i odgovor na neka zajednička pitanja. Suviše očekujete od nečijih obećanja, što može prilično da Vas razočara. Obratite pažnju na osobu, koja često menja svoje izjave, odluke ili emotivno raspoloženje. Sugestija: Izbegavajte brzopletost, opustite se.

STRELAC
Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa saradnicima, stoga nemojte očekivati previše razumevanja ili tolerancije. Važno je da odredite pravilnu granicu izmedju pristojnog ponašanja i poslovnih ustupaka koje želite da učinite. Partner deluje pomalo ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u Vašu priču, razmislite koliko ste zaista odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite. Sugestija: Prijaće Vam kreativna izolacija i više sati zdravog sna.

JARAC
Važno je da sačuvate poslovnu poziciju, stoga nemojte štedeti svoju energiju ili vreme. Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac, ali istovremeno ni Vaši saradnici ne mogu da se pohvale značajnim rezultatima. Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja ili ćudljivosti. Neko ne ispunjava Vaša emotivna očekivanja, a Vi biste želeli to da promenite. Sugestija: Posvetite pažnju vedrim temema i sadržajima, potrebno Vam je psihološko olakšanje.

VODOLIJA
Obratite pažnju na različite poslovne dogadjaje, važno je da se zateknete u pravom trenutku i na dobrom mestu. Vaš uspeh proističe iz sposobnosti da indirektno nametnete svoje mišljenje pred bližom okolinom. Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama, ne odustajete lako od onoga što želite. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi

RIBE
U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u svom nastupu, nema potrebe da donosite ishitrene odluke. Imate pogrešne informacije, a neko drugi možda koristi Vašu neupućenost ili emotivnu slabost. Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.



astrolook

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Dnevni horoskop  |  Poslato: 16 Jun 2017, 09:24
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
Vaš horoskop za dan:
16.06.2017.


OVAN
Pomisao da se nalazite ispred drugih, odslikava Vašu potrebu za dominacijom ili potrebu da zavedete nova pravila poslovanja. Neprijatnost koja Vas očekuje predstavlja logičan sled dogadjaja i reakciju na Vaše ponašanje. Nema razloga da preuveličavate svoje potrebe u susretu sa voljenom osobom. Ne možete lako promeniti nečiju volju i mišljenje, ponekad ni upornost nije dovoljna. Sugestija: Izbegavajte stresne ili naporne situacije koje Vas suviše iscrpljuju.

BIK
Postoje iznenadni dogadjaji na poslovnoj sceni koji Vas ometaju da u potpunosti ostvarite svoje namere. Potrebno je da pronadjete neko zaobilazno rešenje. Položaj Meseca trenutno utiče na Vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Emotivni izazov ili nova avantura, može imati i svoje negativne posledice. Ponekad »zabranjeno voće« donosi gorak ukus. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

BLIZANCI
Uporno pokušavate da skrenete pažnju svoje okoline u pravcu koji najviše ispunjava Vaše potrebe. Ispoštujte nečiju ulogu u poslovnoj saradnji, jer korisne informacije mogu da Vam obezbede odredjene olakšice koje Vam nedostaju. Izbegavajte novu rasparavu sa voljenom osobom, nema potrebe da se dokazujete na pogrešan način ili protiv nečije volje. Promenite svoju taktiku. Sugestija: Obratite pažnju na uredniji način života.

RAK
Nema razloga da strogo forsirate svoje poslovno-finansijske planove, jer nova orijentacija u razmišljanju i delovanju donosi bolju satisfakciju. Zatražite nečije stručno mišljenje ili praktičan savet. Nepotrebno iskušavate patnerovo strpljenje, možete zažaliti zbog nekih izgovorenih reči ili ishitrenih postupaka. Budite strpljiviji nego obično u iščekivanu na nečiji odgovor ili reakaciju. Sugestija: Priuštite sebi bolji tretman nege i kvalitenije uslove relaksacije.

LAV
Delujete neskromno u svojim poslovnim nastupima i ne dozvoljavate da se neko suprotstavlja Vašim zahtevima. Zbog Vašeg autoritativnog ponašanja usledice različiti komentari i reči kritike. Nema potrebe da pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno ili da se energično suprotstavljate svom partneru bez dobrog povoda. Osećaj ljutnje brzo prolazi, više mislite o onim lepim stvarima. Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju ili relaksaciji.

DEVICA
Vaš način razmišljanja u ovom trenutku predstavlja »pun pogodak«. Poslovni stil koji zagovarate pozitivno utiče na Vašu popularnost u društvu saradnika. Potrebno je da se izjasnite o zajedničkim ciljevima. Smišljate novi izgovor za neka neispunjena obešanja, ali Vas partner ima jasne zahteve i neše dozvoliti da ga »pomerate« u drugi plan. Učinite nešto, kao gest izvinjenja i iskrene pažnje. Sugestija: Podstičite kod sebe vedro i optimističko raspoloženje.

VAGA
Vaš entuzijazam nailazi na izvesno negodovanje u društvu saradnika, prati Vas nerazumevanje sa jednom »uticajnom« osobom. Nema potrebe da rizikujete oko poslovno-finansijskih pregovora ili u situacijama, kada postoji neki vid zabrane. Stvari nisu tako jednostavne, kao što biste želeli da ih predstavite pred bliskom osobom. Jer san o sreći, ipak nije isto što i sreća. Sugestija: Potrebne su Vam različite »mere opreza«, izvegavajte novo uzbudjenje i stresne situacije.

ŠKORPIJA
Važno je da prihvatite sve nužne okolnosti u poslovno-finansijskoj saradnji, kao i da ispoštujete osnovni protokol u odnosu prema saradnicima. Ponekad delujete previše sitničavo, nema potrebe da komplikujete zajednički dogovor. Delujete uznemireno, što predstavlja »loš predznak« u susretu sa voljenom osobom. Kontrolišite svoju sujetu kako nekog ne biste isprovocirali na lošu reakciju. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas preterano uznemiravaju.

STRELAC
Obratite pažnju na nečiju primedbu, nema razloga da se ponašate kao preveliki optimista u poslovnim susretima. Umerenost u svakom pogledu predstavlja najbolje rešenje, zatražite na vreme nečiji savet ili stručno mišljenje. Izbegavajte osobu koja Vas često nepotrebno opterećuje svojim teatralnim ponašanjem ili velikim prohtevima. Napravite emotivnu distancu u odnosu na nekog. Sugestija:Važno je da sačuvate unutrašnju ili psihološku ravnotežu.

JARAC
Uporno zagovarate svoje profesionalne ciljeve i imate odredjene zahteve od kojih ne želite lako da odstupite. Sve se svodi na sposobnost dobre procene i uspešnog delovanja na različitim nivoima. Nema potrebe da iskušavate osobu sa kojom se nalazite u ljubavnoj ili prijateljskoj vezi. Ublažite svoje kriterijume kako biste imali realniju sliku o zajedničkim mogućnostima. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i »zrno mudrosti«.

VODOLIJA
Stalo Vam je da ostavite veliki utisak na svoju okolinu ili na jednu uticajnu osobu. Potrudite se da sačuvate pravu meru vrednosti i dobre kriterijume u poslovnim pregovorima. Budite dovoljno promišljeni i uzdržani. Prenesite dobro raspoloženje i emotivnu inspiraciju i na svog partnera. Ako ste slobodni, prihvatite nečiji poziv ili igru zavodjenja u društvu osobe koja Vam se dopada. Sugestija: Neka Vaša osećanja budu ispred »glasa razuma«, opustite se.

RIBE
Prate Vas dobre okolnosti i faktor sreće, očekuje Vas zapaženi uspeh na različitim stranama. Važno je da se pravilno organizujete, postoje rezultati koji istovremeno potvrdjuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Neko ume da Vas ispuni emotivnim zanosom. Nova dešavanja predstavljaju dobar povod da stvarate zajedničke planove, iz svega možete da naslutite i neko novo zadovoljstvo. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivnu orijentaciju u raspoloženju i mišljenju.


astrolook

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Dnevni horoskop  |  Poslato: 17 Jun 2017, 09:26
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
Vaš horoskop za dan:
17.06.2017.

OVAN
Nečije odgovore možete tumačiti na različite načine, ali na kraju ostajete uskraćeni za osnovne uslove koji su Vam neophodni. Nema razloga da se ponašate previše susretljivo prema saradnicima koji ignorišu Vaše prisustvo ili molbu. U emotivnim susretima »kolo sreće se okreće« – negde dobijate, a negde gubite. Sačuvajte lično dostajanstvo u iščekivanju bolje prilike. Sreća je dostižna. Sugestija: Važno je da se pravilno zaštitite od nekih negativnih uticaja.

BIK
Dok Vi uporno taktizirate i smišljate zaobilazna rešenja, neko drugi deluje veoma efikasno i niže pozitivne rezultate. Poslovni gubitak ilustruje različite probleme koji postoje medju saradnicima ili otežavajuše okolnosti u kojima se trenutno nalazite. U susretu sa voljenom osobom budite iskreni i realni, bolje je da ne obećavate stvari koje niste u stanju da ispunite. Okolnosti će se promeniti. Sugestija: Nema razloga da se opterećujete napornim obavezama.

BLIZANCI
Vaš poslovno-finansijski uspeh proizilazi iz dobro osmišljenih planova i preciznih poteza. Ništa nije slučajno, stoga budite uporni u svojim namerama pred poslovnim partnerima. Dokažite svoje sposobnosti na delu. Priuštite sebi neki novi užitak i zadovoljstvo. Prijaće Vam emotivni susret ili romantična zabava u odabranom društvu. Ništa ne mora biti glamurozno, već sa merom i ukusom. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RAK
Imate osećaj da Vam nedostaju pouzdane informacije ili da Vam iznenada izmiče dobra poslovna prilika. Zbog otežavajućih okolnosti u kojima se nalazite, ne možete da prikrijete svoje razočarenje u odredjene saradnike. Nemojte dozvoliti da mali nesporazumi u odnosu sa voljenom osobom, prerastu u ozbiljnije probleme koji Vas emotivno udaljavaju. Razgovarajte iskreno o svemu. Sugestija: Važno je da prevazidjete svoje unutrašnje konflikte.

LAV
Ukoliko Vam se ne dopada nečije ultimativno ponašanje, onda pažljivije birajte reči koje koristite u svom nastupu ili u susretu sa saradnicima. Diplomatska nota postaje neižbezna, naročito kada za to postoji dobar poslovni interes. Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim dogadjajima koji Vas dodatano udaljavaju od voljene osobe ili od nekih zajedničkih planova. Nešto ste zamenarili. Sugestija: Potrebna Vam je bolja psihološka ravnoteža, opustite se.

DEVICA
Delujete snalažljivo u onim početnim fazama kada se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi, ali Vaša koncentracija opada u završnici. Ne možete da utičete na tok ili samu dinamiku poslovnih pregovora, jer postoji osnovni protokol. Nova sumnja samo vodi ka nekom emotivnom udaljavanju. Potrebno je da ostvarite harmoničan dijalog u odnosu sa voljenom osobom i sve će biti bolje. Sugestija: Priuštite sebi kreativan odmor i više sati zdravog sna.

VAGA
Neko ne obraća pažnju na Vaš poslovni autoritet ili na komentare koje upućujete. Ipak, izbegavajte sukob sa osobom koja osporava Vaš način razmišljanja. Potrebno je da uspostavite bolji model uspešne komunikacije. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema svojoj porodici, prihvatite nečije izvinjenje. Pokažite da imate dovoljno razumevanja i emotivnog sluha za ono što se dešava. Sugestija: Izbegavajte destruktivno ponašanje i neke loše navike.

ŠKORPIJA
Nemojte potiskivati svoju intuiciju, sjajno umete da predvidite tok dogadjaja i mogući rasplet na poslovnoj sceni. Postoje situacije kada je teško objasniti pravi uzrok ili posledicu, ali ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma postupite po svojoj savesti. Potrebno je da ostvarite svoj unutrašnji mir i zadovoljstvo, kako biste mogli da učinite nešto dobro i za svoju okolinu. Sugestija: Večernje sate planirajte da provedete u skladu sa svojim raspoloženjem, opustite se.

STRELAC
Na Vama je da donesete »završnu reč« ili konačnu odluku, koja predstavlja pozitivnu prekretnicu u poslovnoj saradnji. Budite dovoljno promišljeni i odgovorni za svoje postupke, nema razloga da povlačite ishitrene poteze. U susretu sa voljenom osobom, prvi utisak može lako da Vas zavara i tako da navede na pogrešnu rekaciju. Kontrolišite svoje iznenadne izlive ljubomore. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima.

JARAC
Izbegavajte osobu koja unosi dodatnu nervozu ili negativno raspoloženje u Vaše okruženje. Ukoliko Vam je stalo da pridobijete nečije poverenje, morate delovati prisebno i u skladu sa utvrdjenim pravilima o poslovno-finansijskoj saradnji. Potrebno je da bolje razumete stvari koje partner uporno prećutkuje. Jasno Vam je da se do nekih odgovora se ne stiže na lak ili jednostavan način. Sugestija: Upotrebite svoju intuiciju, nema razloga za nesigurnost i napetost.

VODOLIJA
Pokušavate da pronadjete neko efikasno i zaobilazno rešenje. Posebno Vas iritira suočavanje sa saradnicima, koji očekuju Vašu servilnost ili prihvatanje različitih poslovnih ustupaka. Delujete uznemireno, ali partner dobro zna na koji način moze da Vas inspiriše na pozitivno razmišljanje i raspoloženje. Opustite se u bliskom društvu ili uz osobu koja Vam je iskreno naklonjena. Sugestija: Izbegavajte situacije koje remete Vašu koncentraciju ili psihološku ravnotežu.

RIBE
Obratite pažnju na različite informacije koje ukazuju na neko praktično i korisno rešenje. Važno je da sačuvate poverenje u odredjene saradnike i da prihvatite neke savremenije ideje u poslovanju. Očekuju Vas uspešni rezultati. Nema potrebe da ograničavate svoju maštu, iznenadite voljenu osobu neobičnim idejama i aktivnom ulogom. Delujete vrlo zanosno u nameri da se dopadnete. Sugestija: Ulepšajte svoj fizički izgled, kao dodatni podsticaj za dobro raspoloženje.


astrolook

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Dnevni horoskop  |  Poslato: 19 Jun 2017, 09:58
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
Vaš horoskop za dan:
19.06.2017.


OVAN
Vaši poslovni postupci ili način razmišljanja, potvrdjuju uvažavanje i pozitivnu ulogu koju imate u društvu saradnika. Poslovni uspeh deluje podsticajno i na Vašu okolinu, očekuju Vas brojni pozivi i interesantne ponude. Partner ima pravo da Vas podseti na osnovna »pravila« zajedničkog života, posebno kada delujete suviše zaneseno, odsutno ili kada se udaljavate bez dobrog objašnjenja. Sugestija: Podstičite kod sebe dobru volju i optimističko raspoloženje.

BIK
Na osnovu kompletne poslovne situacije, deo obaveza uspešno prebacujete na svoju okolinu i vešto organizujete zajedničku akciju. Saradnici prihvataju Vaš način razmišljanja. Položaj Meseca trenutno utiče na Vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Ali, novi izazov ili avantura može imati i neke negativne posledice. Budite dovoljno diskretni. Sugestija: Važno je da ostvarite ravnotežu izmedju glasa razuma i svojih osećanja.

BLIZANCI
Nema razloga da suviše mistifikujete svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. O Vašem uspehu ili ponašanju, ne treba da raspravljaju saradnici koji Vam nisu dovoljno bliski. Prija Vam dodatna pažnja i razmena nežnosti u odnosu sa voljenom osobom. Neko osvaja Vaše simpatije i emotivnu naklonost. Otkrivate nove radosti u nečijem prisustvu. Sugestija: Priuštite sebi više relaksacije, prijaće Vam šetnja u prirodi.

RAK
Vaš način razmišljanja nailazi na glasno negodovanje medju saradnicima. Stoga, nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Važno je da ispoštujete osnovni poslovni dogovor. Imate snažan inituitivni utisak, da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Brinete zbog nečije dvosmislene poruke ili zagonetnog ponašanja. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

LAV
Preterano eksponiranje ili isticanje svojih ciljeva kao najboljeg rešenja, odslikava Vašu osnovnu potrebu za velikim uspehom. Neki vid neprijatnosti koji Vas očekuje u susretu sa saradnicima, predstavlja logičan sled dogadjaja ili reakciju na Vase ponašanje. Smišljeno preuveličavate svoje emotivne potrebe u društvu voljene osobe. Sa namerom suviše dramatizujete nove dogadjaje. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

DEVICA
Smišljeno izbegavate susret sa osobom, koja ima pomalo negativan stav o Vašim profesionalnim sposobnostima i često kritikuje Vaš stil izrazavanja. Ipak, pre ili kasnije moraćete da prihvatite kompromisno rešenje. Nedostaje Vam neko kome biste poverili svoje misli i neka potisnuta osećanja. Budite pažljiviji u ljubavnom dijalogu, ponekad se nesmotreno više kaže nego što se želi. Sugestija: Sačuvajte dobru koncentraciju.

VAGA
Stalo Vam je da impresionirate svoju okolinu ili osobu koja pažljivo nadgleda Vaše profesionalne aktivnosti. Ponekad različiti detalji imaju presudno značenje za krajnji uspeh ili na veće uvažavanje medju saradnicima. Sve je moguće kada se spoji lepo i korisno. Usmerite svoje misli i pažnju prema osobi koja ima slične emotivne afinitete i koja može u potpunosti da Vas razume. Sugestija: Važno je da ostvarite ravnotežu izmedju glasa razuma i svojih osećanja.

ŠKORPIJA
Na osnovu dobre intuicije i uticaja faktora sreće, delujete uspešno na različitim stranama. Prati Vas splet dobrih okolnosti, postoje rezultati koji istovremeno potvrdjuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Nova dešavanja u susretu sa voljenom osobom, predstavljaju dobar povod za zajednički užitak. Delujete vrlo zanosno i umete da ugodite onima koje volite. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

STRELAC
Delujete neskromno u svojim izjavama pred saradnicima. Ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovno-finansijskim interesima. Stil ponašanja koji primenjujete povlači različite komentare ili reči kritike. Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmereni u svojim zahtevima. Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

JARAC
Postoje različite interesne sfere medju saradnicima, ali Vi umete da procenite realne okolnosti i da prepoznate faktore koji donose zajednički uspeh. Okolina ima dovoljno poverenja u Vaše stručno znanje ili sposobnosti. Pažljivije analizirajte osobu koja Vas nepotrebno opterećuje svojim ćudljivim ponašanjem i pomalo neskromnim zahtevima. Sugestija: Važno je da sačuvate unutrašnju ili psihološku ravnotežu.

VODOLIJA
Pokušavate da skrenete pažnju svoje okoline u pravcu koji najviše odgovara Vašim poslovnim interesima ili ciljevima. Medjutim, postoje iznenadne okolnosti koje Vas usporavaju da ostvarite svoje namere. Nema razloga da namećete svoje mišljenje pred saradnicima. Delujete uznemireno. Pre ili kasnije, morate da prihvatite nečija pravila o zajedničkom životu i »emotivnu opomenu«. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

RIBE
Vaša poslovna vizija ne može u potpunosti da se ostvari, ali buduće vreme će doneti i bolje uslove koji Vam nedostaju. Važno je da podstičete stvaralački impuls i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja u odnosu sa voljenom osobom. Želite da ostvarite bliži emotivni kontakt i potpuni sklad. Sugestija: Potrudite se da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.


astrolook

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Dnevni horoskop  |  Poslato: 20 Jun 2017, 10:41
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
Vaš horoskop za dan:
20.06.2017.

OVAN
Ne verujete previše u nečiju priču i najčešće se oslanjate na samostalnu procenu poslovnih mogućnosti. Ipak, nemate dovoljno snage ili koncentracije da se angažujete na različitim stranama u skladu sa zamišljenim ciljevima. Sa odredjenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namere pred voljenom osobom, ali ne možete još dugo prikrivati istinu. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju i pažnju.

BIK
Potrebne su Vam pouzdane informacije koje obećavaju uspešnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Delujete podsticajno na svoju okolinu i zagovarate varijantu koja odgovara zajedničkim interesima. U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procenu, stalo Vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama. Sugestija: Izbegavajte neke obaveze koje Vas dodatno zamaraju.

BLIZANCI
Obratite pažnju na različite dogadjaje iz javnog života i na svoj stil izaražavanja. Važno je da se zateknete u pravom trenutku ili na dobrom mestu, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred voljenom osobom ili da privučete nečiju pažnju, ali nedostaje Vam dobra prilika. Sugestija: Uživajte u situacijama koje deluju podsticajno na Vaše rasploženje.

RAK
Važno je da postavite jasnu granicu izmedju ličnih i zajedničkih interesa, novi ustupak možete učiniti pod uslovom da i ostali saradnici ispoštuju svoj deo obaveza. Važno je da se prilagodjavate uz očuvanje individualnosti. Partner u izvesnom smislu iskušava Vašu naklonost, potrudite se da uskladite zajednička interesovanja. Bolje je da se prilagodite nekim zajedničkim potrebama. Sugestija: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

LAV
Stalo Vam je da se predstavite svoje ideje na neki originalan način. Potrebna Vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija. Udružite svoje interese sa proverenim saradnicima i zatražite nečiji stručan savet. Obradovaće Vas novi emotivni signali ili gest pažnje sa nečije strane. Partner se iskreno trudi da ostvari sve Vaše potrebe. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

DEVICA
Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju medju saradnicima, nemojte štedeti svoju kreativnu energiju ili vreme. Poslovno-finansijski uspeh ne ispunjava Vaša očekivanja, ali ni Vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima. Delujete uznemireno i zabrinuto, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg šudljivog ponašanja ili odsutnosti. Sugestija: Izbegavajte varijantu samokažnjavanja, opustite se.

VAGA
Saradnici odobravaju Vaš način razmišljanja i to deluje ohrabrujuće na nastavak poslovnih pregovora. Važno je da održite dobru poziciju i uspešan nivo komunikacije na različitim stranama. Neko nije u stanju da ispuni Vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promeni. Nema razloga za veliku zabrinutost. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja i vedar duh.

ŠKORPIJA
Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubedljive argumente u susuretu sa saradnicima. Ukoliko Vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte izazovne ili provokativne situacije. Ponekad je teško postaviti jasnu »granicu«, izmedju glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Sugestija: Prijaće Vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

STRELAC
Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja »dobitnicku kombinaciju«, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava Vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist. Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

JARAC
Pažljivo analizirate različite dogadjaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost pred saradnicma. Postavljate »pogrešna pitanja« i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

VODOLIJA
Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost ili umesnost da ostvari svoje namere. Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

RIBE
Proveravate različite informacije koje utiču na dalji tok pregovora u poslovnoj saradnji. Strahujete da Vam ne promekne neki važan dogadjaj, ali umete pravilno da procenite poslovnu situaciju i povlačite dobre poteze. Neko podstiče Vaš emotivni zanos. Nema potrebe da verujete u ishitrena obećanja ili osobi koja nije opravdala Vaše poverenje. Sugestija: Izbegavajte stresne situacije koje Vas dodatno uznemiravaju.


astrolook

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Dnevni horoskop  |  Poslato: 21 Jun 2017, 10:31
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
Vaš horoskop za dan:
21.06.2017

OVAN
Očekujete pozitivan odgovor ili odredjeno priznanje za svoj rad. Ali, do Vas dopiru neodredjeni komentari i nečije negodovanje. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje i pogrešnu odluku. Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško Vam je da uskladite sve zajedničke potrebe i interesovanja, ali ne odustajete. Sugestija: Prijaće Vam kreativna izolacija, primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

BIK
Ukoliko Vas iritira nečije neprofesionalno ponašanje, potrudite se da kontrolišite svoje negativne impulse i izbegavajte potencijalno rivalstvo. Potenciranje poslovnog sučeljavanja stvara i niz dodatnih problema. Iskrenost pred voljenom osobom utiče na bolje razumevanje. Potrebna Vam je emotivna bliskost kako biste prevazišli zajedničke sumnje. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na zdraviji način života.

BLIZANCI
Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava Vaše poslovne stavove i ciljeve koje zagovarate. Gubite dragoceno vreme, nepotrebno insistirate na istini o kojoj drugi ne žele javno da se izjašnjavaju u Vašu korist. Potrebna Vam je emotivna diskrecija, budite pažljiviji i izbegavajte avanturističke ideje. Sve ima svoju cenu ili neku uzročno-posledičnu vezu. Sugestija: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

RAK
Neko Vam jasno daje do znanja, da se nalazite u dobroj poziciji i da podržava Vaše stavove. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite svoje potencijalne rivale. Važno je da Vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da Vas ohrabri i odobrovolji. Ukoliko ste slobodni, planirajte novi ljubavni susret. Sugestija: Delujete aktivno i nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV
Ukoliko se većina saradnika protivi Vašim idejama i volji, nema potrebe da uporno insistirate na svojim prvobitnim namerama. Neko Vam otvoreno daje do znanja, da neće imati previše razumevanja za Vaše zahteve ili za nove propuste. Delujete uznemireno, lakše Vam je da nekog »optužite« za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se bolje prilagodite bliskoj osobi. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.

DEVICA
Ne možete da promenite osnovne uslove ili raspoloženjenje koje vlada u poslovnim krugovima, planovi koje imate zavise od nečijeg uticaja i volje. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sujeta ili želja za pobedničkim trijumfom. Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na neke probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Sugestija: Izbegavajte psiho-fizičko opterećenje ili takmičarsku atmosferu.

VAGA
Iznenadna poslovna neprijatnost ili sukob sa jednom osobom, nateraće Vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Izbegavajte osetljive teme, koje predstavljaju potencijalni rizik za Vaš poslovni ili društveni ugled. Budite dovoljno promišljeni. Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu i emotivne namere. Partner ne želi da Vas dodatno opterećuje svojim zahtevima. Sugestija: Delujete uznemireno i napeto, opustite se.

ŠKORPIJA
Dogovor sa jednom osobom ukazuje na moguće nesporazume i potencijalni neuspeh. Nedostaje Vam dobar uvid u različite tokove poslovnih dogadjaja. Dostojanstveno prihvatite »poraz« kao otrežnjenje i novu lekciju o poslovnim odnosima. Delujete suviše rezervisano i nepoverljivo, ali partner nema nameru da Vas preterano razuverava u Vašim emotivnim sumnjama. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

STRELAC
Zaključujete da Vam nedostaju šira podrška i pouzdane informacije o osnovnim dogadjajima na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na nivo poslovne saradnje ili na rezultate koje očekujete od zajedničke akcije. Potrebno Vam je nečije iskreno razumevanje i emotivna podrška. Nema razloga da se povlačite u stranu ili da previše samujete. Sugestija: Važno je da se pravilno zaštitite od nekih negativnih uticaja.

JARAC
Kolebate se izmedju dve poslovno-finansijske ponude. Medjutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rešenje koje zadovoljava Vaša očekivanja. Potrebno je da promenite neka osnovna pravila u dogovoru sa saradnicima zarad većeg uspeha. Nema razloga da preterano ističete svoje zahteve u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto, budite strpljiviji. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina i tečnosti.

VODOLIJA
Delujete nezainteresovano za odredjene teme koje zahtevaju dodatni poslovni rizik. Ipak, hladan ton i stil odbijanja nailaze na loš odjek u poslovnim krugovima. Na žalost, nesvesno podstičete poslovni rivalitet. Osećate emotivnu tenziju u nečijem prisustvu. Stalo Vam je da odgonetnete partnerovu iznenadnu ćudljivost u ponašanju. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu i da izbegavate loše uticaje.

RIBE
Postoje različiti nesporazumi u poslovnim pregovorima što Vam daje za pravo da insistirate na svojim ciljevima i dokazivanju istine. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni uspeh, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. U susretu sa voljenom osobom delujete napeto, jer mnoge stvari iznenada izmiču Vašoj volji ili strogoj kontroli. Sugestija: Nemojte sebe opterećivati nekim nepotrebnim sumnjama.



astrolook

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Dnevni horoskop  |  Poslato: 22 Jun 2017, 09:58
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
Vaš horoskop za dan:
22.06.2017.

OVAN
Izbegavajte sva nepotrebna uzbudjenja ili obaveze koje Vas psiho-fizički iscrpljuju. Neko od saradnika može uspešno da odradi i Vaš deo posla. Pažljivo razmislite, kome treba da se obratite za odredjeni vid usluge. Delujete suviše uznemireno, u toj pometnji kroz koju prolazite donosite pogrešnu odluku i uporno insistirate na svojim namerama. Profiltrirajte svoje misli i osećanja. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

BIK
Pokažite da imate dovoljno poverenja u saradnički dogovor, ne možete promeniti osnovne uslove u kojima se nalazite. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje namere, potrebno je da se prilagodite saradnicima ili da ispoštujete nečiju volju. Emotivni pritisak ili dodatni zahtev sa Vaše strane, kod partnera podstiče veliku nelagodnost. Preispitajte više puta svoje stavove, pre neke važne odluke. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

BLIZANCI
Stalo Vam je da oprobate svoje sposobnosti u različitim poslovnim izazovima, ali pažljivo odmeravate povoljan trenutak za akciju. Potrebne su Vam pouzdane informacije i nečija podrška, pre nego što započnete svoju inicijativu. Imate dobar predosećaj, tako da iznenadni susret sa jednom bliskom osobom doživljavate kao novi emotivni uzlet. Uživajte u novim radostima. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

RAK
Potrebno je da povučete niz dobrih poteza, kako biste ostavili ozbiljan utisak na okolinu i opravdali svoju ulogu. Nema razloga da se kolebate oko poznatih pravila ili utvrdjenih interesa u zajedničkoj akciji. Očekuje Vas prijatno iznenadjenje i gest pažnje sa nečije strane. Pokažite svoju iskrenu zahvalnost za sve ono što dobijate od nekih dragih osoba. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Sugestija: Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

LAV
Nema potrebe da se zanosite pogrešnim procenama o »velikom uspehu«, jer ambicije mogu da Vas zanesu na pogrešno rešenje. Realno odmerite lične mogucnosti i izbegavajte rizične kombinacije u poslovnoj saradnji. Uporno pokušavate da ignorišete nečije prisustvo ili poruku. Hteli to ili ne, ipak ne možete da ostanete imuni ili ravnodušni na emotivne »varnice« koje Vas pogadjaju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

DEVICA
Nalazite se pred težim poslovnim zadatkom, dobro procenite kompletnu situaciju i na vreme zatražite nečiju pomoc ili asistenciju. Važno je da pravilno uskladite svoje poslovne ciljeve sa zajedničkim interesima. Imate utisak da Vas prate različiti pehovi ili da prolazite kroz neke lošije situacije. Nema razloga da preuveličavate svoje emotivne sumnje i da umišljate nove probleme. Sugestija: Izbegavajte različite neprijatnosti koje Vas dodatno opterećuju.

VAGA
Novi dogadjaji na poslovnoj sceni potvrdjuju Vašu procenu i očekivanja. Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na susret sa osobom, koja može da Vam omogući bolje profesionalne uslove. Prati Vas loš emotivni dijalog ili nečije nerazumevanje u onoj meri koliko to očekujete. Situacija koja po Vašem mišljenju deluje kao dobro rešenje, možda za Vaseg partnera predstavlja pogrešan izbor. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

ŠKORPIJA
Uvek postoji neki lakši ili teži put do uspeha, stoga prihvatite korisnu ideju koja vodi ka praktičnom rešenju. Neko ima pozitivan uticaj na Vaše kreativno izražavanje i poslovno delovanje, oslonite se na dobru volju ili saradnički dogovor. Očekuje Vas neki neobičan susret ili iznenadna situacija koja deluje pozitivno na Vaš odnos sa voljenom osobom. Zapitajte se šta su sve Vaše prednosti. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Vaš profesionalni nastup ima bitan uticaj na nečiju odluku ili na promenu uslova u novoj fazi poslovne saradnje. Važno je da prihvatite kompromis, kao početnu orijentaciju za dalji nastavak poslovnih dogovora. Ispunite svoje porodične obaveze. Nema razloga da smišljate nove izgovore, koji mogu da Vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom. Nešto morate da odložite. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

JARAC
Nivo poslovno-finansijskog uspeha zavisi od zajedničkog dogovora ili od nečijeg uticaja. Na Vama je da stvorite osnovne uslove ili da pokrenete glavnu inicijativu, a na nekom drugom da uspešno realizuje Vaše ideje. U duhu svoje emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi ljubavni susret. Prijaće Vam nečija pažnja i naklonost. Potrudite se da odgovorite na dobru priliku. Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

VODOLIJA
Očekujete nečiji odgovor ili konkretnu informaciju o poslovno-finansijskoj saradnji. Medjutim, sve je obavijeno velom neizvesnosti i odlaganja. Budite promišljeni i upotrebite svoje diplomatske manire pred saradnicima. Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje u ljubavnom odnosu. Voljena osoba, kao da nema previše tolerancije za Vaše ćudljivo ponašanje ili pogrešne odluke. Sugestija: Važno je da izbegavate dodatno uzbudjenje i neke stresne situacije.

RIBE
Zaneti ste pogrešnim idejama koje Vas navode na lošu poslovnu procenu. Nema potrebe da se suviše eksponirate u nepoznatom društvu i u rizičnim situacijama. Važno je da sačuvate svoje poslovno-finansijske interese i poziciju. Delujete uznemireno, nedostaju Vam postupnost i strpljenje pred bliskom osobom. Partner ima razumevanja i pokušava da Vas navede na dobru odluku. Sugestija: Priuštite sebi bolje uslove za aktivan odmor i relaksaciju.


astrolook

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Dnevni horoskop  |  Poslato: 26 Jun 2017, 13:55
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
Vaš horoskop za dan:
26.06.2017.

OVAN
Optimizam u razmišljanju deluje podsticajno i na Vašu okolinu, važno je da potencirate poslovni stil koji donosi najbolji odjek medju saradnicima. Pravilna raspodela interesa predstavlja suštinsko pitanje i neku osetljivu temu. U ljubavnom odnosu umete da zadovoljite svoja očekivanja i potrebe. Svojom pojavom, načinom razmišljanja i ponašanja ostavljate veliki utisak na okolinu. Sugestija: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju i volju.

BIK
Ništa nije toliko komplikovano, da ne može da se poboljša ili unapredi. Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju u razmišljanju i da prihvatite timski rad. Obratite pažnju na pravilan izbor saradnika. Prolazite kroz neku osetljiviju fazu emotivnog preispitivanja. Da bi nešto zaista zaživelo u stvarnosti na dobar način, morate imati dovoljno vere i samopouzdanja pred bližom okolinom. Sugestija: Potrudite se da uskladite svoje misli i osećanja, kako biste ostvarili bolji psihološki mir.

BLIZANCI
Potvrdjuje se zlatno pravilo da je važnije znati i umeti, nego imati. Pravilan način razmišljanja i sposobnost dobrog snalaženja u različitim situacijama donose uspešne rezultate. Osmislite svoju poslovnu strategiju. Vaši emotivni utisci i raspoloženje se menjaju u zvisnosti od društva u kojem se nalazite. Želeli biste da produžite samo one prijatne momente koji imaju neku posebnu čar. Sugestija: Obratite pažnju na uredniji način života, potrebno Vam je više sna.

RAK
Ponekad logične pretpostavke ili zakonitosti u mišljenju nisu dovoljne da biste ostvarili sve svoje poslovne vizije. Faktor sreće ima presudno značenje na konačne rezultate, oslonite se na svoju sposobnost inuitivnog opažanja. Nečije prisustvo i odredjeni dogadjaji daju novi smisao u Vašoj emotivnoj orijentaciji. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška, zatražite je od prave osobe. Sugestija: Usmerite svoju pažnju prema vedrim sadržajima i ulepšajte svoje raspoloženje.

LAV
Energičnost i visoki stepen samopouzdanja predstavljaju Vaš zaštitini znak. Da biste ostvarili svoje namere potrebno je da podstičete poslovne kontakte u različitim pravcima. Proširite svoje saznanje o aktuelnim temama na poslovnoj sceni. Raduju Vas neki novi susreti, posebno kada se nalazite u dobroj prilici da demonstrirate svoj šarm ili zavodničke sposobnosti. Osećate novi emotivni uzlet. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

DEVICA
Teorijske postavke ne moraju uvek da se poklapaju sa praktičnim rezultatima. Situaciju na poslovnoj sceni treba posmatrati iz različitih uglova kako biste zaštitili svoju poziciju i interese. Oslonite se analitičko opažanje i na svoje iskustvo. Osećate potrebu da Vas neko emotivno podrži i da se zatim povučete i svoj svet intime. Prijaće Vam emotivni kontakt ili bliskost uz dragu osobu. Sugestija: Važno je da obnovite i akumulirate pozitivnu energiju.

VAGA
Rasplinuli ste se u različitim pravcima i očekujete pozitivne promene u svom poslovnom okruženju. Potrebno je da se stvore bolji uslovi kako biste delovali u skladu sa svojim planovima. Budite dovoljno strpljivi u svakom pogledu. Privlače Vas novi emotivni kontakti i mogućnost da ostvarite neko zanimljivo iskustvo koje će Vas posebno oraspoložiti. Novi izazov za Vas ima i veliku draž. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi i neki vid relaksacije.

ŠKORPIJA
Ponekad treba promeniti tipičan obrazac poslovnog ponašanja i primeniti novo pravilo. Sve se svodi na dobru procenu uslova i mogućnosti koje imate. Profesionalni standardi se pomeraju, a na Vama je da utvrdite redosled poteza. Ne skrivate svoje namere i ljubavna očekivanja, ali ne zavisi sve od Vaše volje. Postoji i duži ili teži put, koji vodi do ljubavnog zadovoljstva. Nemojte odustajati. Sugestija: Poboljšajte svoju koncentraciju i održavajte dobru psiho-fizičku formu.

STRELAC
Novi poslovni izazovi deluju kao dobar podsticaj, ali sve ima svoju granicu. Sklonost ka preterivanju može da Vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa. Važno je da imate neku alternativnu varijantu ili rešenje. Osećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak, raspoloženje ili odluka ne predstavlja dugoročno rešenje. Sugestija: Potrebna Vam je umerenost u razmišljanju i ponašanju.

JARAC
Računate na varijantu, da sve što uložite na poslovnom polju treba da Vam se vrati uvećano. Svesni ste svojih kvaliteta i želite da udovostručite rezultate na različitim nivoima. Imate veliki uticaj na svoju okolinu, što predstavlja dodatnu olakšicu u svakom pogledu. Emotivni sklad u odnosu sa voljenom osobom podstiče u Vama novu energiju, sve je lepše kada razmenjujete svoje misli i osećanja. Sugestija: Opustite se na način koji će Vas ispuniti novim zadovoljstvom.

VODOLIJA
Imate dovoljno energije i zagovarate ubrzani tempo poslovanja. Potrebno je da odredite svoje mesto medju saradnicima, kako biste uspešno funkcionisali na više strana istovremeno. Zagovarajte ideju koja donosi efikasnije rezultate. Emotivna radost koju osećate, najavljuje nove dogadjaje ili neke lepše mogućnosti u odnosu sa osobom koja privlači Vašu pažnju. Planirajte novi ljubavni susret. Sugestija: Prijaće Vam vitaminska ishrana i veća količina tečnosti.

RIBE
Potrebno je da korigujete svoje zahteve u skladu sa zakonitostima ili promenama koje postoje na poslovnoj sceni. Princip udruživanja donosi bolje mogućnosti, razmislite o novom uskladjivanju poslovnih interesa. Pokušavate na bolji način da razumete svog partnera, ali bez iskrenog dijaloga ne možete dobiti pravi odgovor. Sve se rešava u iskrenom razgovoru kroz odnos poveravanja. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete dodatnim obavezama i brigama.



astrolook

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Dnevni horoskop  |  Poslato: 30 Jun 2017, 11:23
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
Vaš horoskop za dan:
30.06.2017.


OVAN
Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima ili da jasno definiše zajednička pravila u poslovnoj saradnji. Svako od Vas treba da odradi svoj deo posla na najbolji način i bez preteranog eksponiranja. Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, nasuprot tome pokažite više nežnosti i razumevanja u svakom pogledu. Od Vas se to i očekuje. Sugestija: Izbegavajte neku nezdravu ishranu ili preterano konzimiranje cigareta i alkohola.

BIK
Nekom kao da se posrećilo da ostvari svoje poslovne ciljeve, ali na Vama je da kompletnu situaciju ispratite sa dužnim poštovanjem. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu, važno je da sačuvate pozitivnu vezu sa bliskim saradnicima. Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na partnerovo prisustvo. Bez obzira na volju postoje situacije koje ne možete ubrzati i promeniti u svoju korist. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

BLIZANCI
Nove informacije ili dogadjaji na poslovnoj sceni predstavljaju dobar povod za zajednički uspeh. Podstičite kod sebe smisao za praktičnom orijentacijom, potrebno je da prihvatite nečiji uticaj. Neko pokušava da Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Ali, Vi imate unapred zacrtane ciljeve i ne odstupate lako od svojih emotivnih namera. Možda treba dobro da razmislite o nečijem savetu. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete velikim brojem obaveza, opustite se.

RAK
Novi dogadjaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na Vašu koncentraciju, ne uspevate da ispunite sve planirane obaveze u predvidjenom roku. Važno je da svoju pažnju posvetite nekim prioritetnim ciljevima. Bolje je da se previše ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima. Nemojte precenjivati lične mogućnosti i nečije »slabosti«, negde postoji granica. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna i neka od tehnika psihološkog opuštanja.

LAV
Ukoliko neko kritikuje Vaš način rada, nema razloga da reagujete suviše sujetno ili impulsivno. Obratite pažnju na koristan savet, uvek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu novih zajedničkih rešenja. U odnosu sa voljenom osobom potrebna Vam je možda realnija procena, nemojte tražiti neke nemoguće ustupke. Sa više poštovanje prihvatite ono što dobijate. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

DEVICA
Ukoliko nemate dovoljno poverenja u odredjene saradnike, možda treba na vreme i pravilno zaštiti svoje poslovne interese. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima, već da preuzmete inicijativu koja vodi ka pozitivnim rezultatima. Partner uz svu dobru volju možda ne razume uvek i u potpunosti sve Vaše namere, te očekuje da se konkretno izjasnite oko nekih zajedničkih planova. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

VAGA
Nove informacije zvuče komplikovano i neki saradnici ne ispunjavaju možda u potpunosti sva Vaša očekivanja, ali Vi se dobro snalazite u različitim situacijama. Detaljno proverite različite okolnosti, pre nego što započnete novu poslovnu akciju. Povremeno osećate izvesnu nelagodnost pred bliskom osobom i delujete napeto. Nemojte davati pogrešna obecanja i prihvatite iskreni razgovor. Sugestija: Važno je da se pravilno zaštitite od nekih pomalo loših uticaja.

ŠKORPIJA
Neko Vas dovodi pred skoro svršeni čin ili u nezgodnu poslovnu situaciju. Stoga, izbegavajte afektivno ponašanje i zatražite nečiju podršku. Sve što činite ostavlja odredjene posledice na Vaš poslovni ili društveni život, budite promišljeni. Sačuvajte emotivnu distancu koja Vam je potrebna. Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte dozvoliti da Vas zavedu nečiji laskavi komplimenti. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

STRELAC
Zainteresovani ste za neke skrivene informacije ili za poslove koji se obavljaju više na zaobilazan način. Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da udvostručite svoje poslovno-finansijske rezultate. Nema potrebe da Vam nečije prisustvo iznenada »pomuti razum« ili da se sukobljavate sa voljenom osobom. Uz povećani sluh za toleranciju kontrolišite i svoju impulsivnu stranu prirode. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

JARAC
Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje, jer na takav način možete da ostavite profesionalan utisak u susretu sa saradnicima. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite neki dvostruki dobitak, budite dovoljno ubedljivi pred okolinom. Planirajte novi ljubavni susret. Kod Vas provejava romantično i dobro raspoloženje, a partner želi iskreno da Vam ugodi na neki neobičan ili poseban način. Sugestija: Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

VODOLIJA
Položaj Meseca trenutno deluje izazovno na Vaše psihičko stanje, stoga u odredjenim situacijama reagujete pomalo »nekontrolisano« ili na osnovu prvog impulsa. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare koje čujete. Nemojte dozvoliti da se bliska osoba oseća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrebite i neke svoje skrivene adute. Sugestija: Prijaće Vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

RIBE
Važno je da plasirate svoje ideje u odabranom društvu i na pravom mestu. Unapred osmislite svaki potez, pre nego što javno izložite svoje ideje pred saradnicma. Dobra priprema i organizacija predstavlja sigurniji put do uspeha. Ako Vas muče nove emotivne sumnje, otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom. Nemojte donositi neke ishitrene zaključke na osnovu svog prvog ili blic utiska. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.


astrolook

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 120 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker