Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
za večeraske potaman ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
hvala vam na druženju
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
i tebi Vladimire sutra smišljaj novu temu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: i tebi Vladimire sutra smišljaj novu temu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Bolje ti smisli ja nemam mašte pa bi sigurno sex kao tema bio laka ti noc i lepo sanjaj
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
tinis
|
|

Pridružio se: 15 Maj 2012, 11:18 Postovi: 260
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: i tebi Vladimire sutra smišljaj novu temu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Bolje ti smisli ja nemam mašte pa bi sigurno sex kao tema bio laka ti noc i lepo sanjaj ![[pop.gif] [pop.gif]](./images/smilies/pop.gif)
_________________ “Pravi muškarac je kao vuk. Ili je samotnjak ili je večno sa jednom vučicom.” M.S.
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
tinis je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: i tebi Vladimire sutra smišljaj novu temu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Bolje ti smisli ja nemam mašte pa bi sigurno sex kao tema bio laka ti noc i lepo sanjaj ![[pop.gif] [pop.gif]](./images/smilies/pop.gif) ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) Šta mu sad ovo znači?? ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) kanda su djavli ovdje bili!? ili vampiri Kako god, očitao nam je molitvu a i okadio.. pa sad, ko se osjeća krivim, ko je grešan, nikad nije kasno da se (po)kaje.. ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
dobra noć uz laganezi mjuz (samo za Senku, da se zna, ionako je njena ![[images/smilies/angel.gif] [images/smilies/angel.gif]](./images/smilies/images/smilies/angel.gif) ) s laganezi temom u nagoveštaju
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
neno je napisao: ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) Šta mu sad ovo znači?? ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) kanda su djavli ovdje bili!? ili vampiri Kako god, očitao nam je molitvu a i okadio.. pa sad, ko se osjeća krivim, ko je grešan, nikad nije kasno da se (po)kaje.. ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) jooj bre nenČe ma kaki đavli i vragovi... Tinis to radi uroklivih očiju ... pu pu pu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Eh,Vuki...pozz... Nije moja bre...tvoja je...ja je samo malo prisvojila... 
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ćaoske Senkoslava bre ama neka ti je usvojena je em lepša em bolje zvuči ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|