Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
tinis je napisao: Вучица je napisao: nenČe aj ba nemo se moliš ka mlada pred udaju Tinis mogao bi i ti nešto priči pridodati ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Neozbiljni ste, ovo je nekada bio ozbiljan forum hmmm onda nismo bili na istom forumu ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
Valja meni sutra raditi.. ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) I biti bistre glave.. pozzzzzzzzzzzzz
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: Vladimir je napisao: ništa tu nije smešno ja ozbiljan a ona bi se sprdala pa jeste kad pričaš priču od kraja ko zna šta si ti uradio kad je ona bila tako namćorkasta ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) Ništa časna reč, valjda joj je u krvi da je namćorasta dobro da nije taka "nije mi ništa a svašta mi je, zaljubljet sam al ne mogu da pričam a treba mi pomoć" ,ka ti ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) nisam tražio pomoć ja sve muški nosim ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
neno je napisao: pa moraš da se čuvaš.. makar od tudjih pogleda I nemo bre da me sekiraš ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Tinis. može bit da si u pravi, ne znam ja.. ali ko će biti ozbiljan pored ovih ovakvih neozbiljnih ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) jooj mali jedva si dočekao m elem, od pogleda vajde vido niko nije al greje i diže da prostiš ego i ko kaže da sam ja neozbiljna m za sve je Vladimir kriv, kad oće da piskra o ljubavničkim temama a od sexija nagoveštaj ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
neno je napisao: Valja meni sutra raditi.. ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) I biti bistre glave.. pozzzzzzzzzzzzz Neno bi se samo pozdravljao
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
neno je napisao: Valja meni sutra raditi.. ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) I biti bistre glave.. pozzzzzzzzzzzzz aj nenČe odmorne i zanimljive snove snivaj pa nam sutra iste prepričaj lepa noć
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: neno je napisao: pa moraš da se čuvaš.. makar od tudjih pogleda I nemo bre da me sekiraš ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Tinis. može bit da si u pravi, ne znam ja.. ali ko će biti ozbiljan pored ovih ovakvih neozbiljnih ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) jooj mali jedva si dočekao m elem, od pogleda vajde vido niko nije al greje i diže da prostiš ego i ko kaže da sam ja neozbiljna m za sve je Vladimir kriv, kad oće da piskra o ljubavničkim temama ispade ja najgori a od sexija nagoveštaj ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: nisam tražio pomoć ja sve muški nosim ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) vidim brate mili izvozo si me s ovu priču a rekno ništa nisi sem da nije sačekala da joj kažeš da te strela spičnula ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: neno je napisao: Valja meni sutra raditi.. ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) I biti bistre glave.. pozzzzzzzzzzzzz Neno bi se samo pozdravljao ćuti samo da se necmaka ondak bi blo baš zeznuto ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: nisam tražio pomoć ja sve muški nosim ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) vidim brate mili izvozo si me s ovu priču a rekno ništa nisi sem da nije sačekala da joj kažeš da te strela spičnula ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) za većeras dosta
|
|
|
|
|
|