Autoru |
Poruka |
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Ode Neno a ne reče u kog se zaljubio
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
Poslednji put menjao neno dana 14 Jun 2017, 23:26, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Vladimire, ko ni ti, pix svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
neno je napisao: šta me kopiraš m deder reci šta te muči pa da pripomognemo nemo si taki što se tiče moje intime, ako ti je baš srcko na vr guzice mogu ti je oma istresti pa da viš kaki jadi mene more ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: ko ni ti, pix svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše Šta ja, ja sam ovde da pomognem
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: neno je napisao: šta me kopiraš m deder reci šta te muči pa da pripomognemo nemo si taki što se tiče moje intime, ako ti je baš srcko na vr guzice mogu ti je oma istresti pa da viš kaki jadi mene more ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Da čujemo, istresaj Vuki
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: ko ni ti, pix svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše Šta ja, ja sam ovde da pomognem ti si započeo temu sad pevaj brate da čujemo, ko je, šta je ... di je vide i kaka je bre aj sroči sve po redu i kako običaji nalažu ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: neno je napisao: šta me kopiraš m deder reci šta te muči pa da pripomognemo nemo si taki što se tiče moje intime, ako ti je baš srcko na vr guzice mogu ti je oma istresti pa da viš kaki jadi mene more ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Da čujemo, istresaj Vuki eve, poslednji par nedelja imala sam hihrurške intervencije koje sad saniram spavajući po ceo dan i tako.... jel dovoljno opravdano što trepćem na panonsko more ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: ko ni ti, pix svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše Šta ja, ja sam ovde da pomognem ti si započeo temu sad pevaj brate da čujemo, ko je, šta je ... di je vide i kaka je bre aj sroči sve po redu i kako običaji nalažu ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) Nema sta da se kaže, kod mene je jednostrano , mislim nije uzvraceno
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
Gdje sam ja ovo upao, bog,te.. ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
|